Criteriul National

Dictionar de vise de la A la Z

Dictionar de vise de la A la Z
aprilie 06
16:41 2020

Visele noastre sunt foarte importante pentru a ne ajuta sa intelegem ce se poate intampla in viata noastra. Invatand cum sa ne interpretam visele ne poate ajuta sa descoperim solutii pentru problemele noastre si sa ne ajute sa avem o mai buna intelegere a noastra. In munca de vis, simbolurile sunt limbajul subconstientului nostru. Prin imagini vizuale si prin alte lucruri pe care le simtim in visele noastre, suntem capabili sa intelegem un sens mai profund prin ceea ce pot insemna aceste vise. Vezi aici un dictionar de vise complet de la A la Z.

Accident

O avertizare, ale carei detalii depind de alte simboluri din vis. Daca visezi un accident in timp ce calatoresti cu masina, acesta ar putea fi un indiciu ca ar trebui sa evitati calatoria in acest moment sau, daca nu il poti evita, asigurati-va ca masina dvs. este in cele mai bune conditii posibile inainte de a pleca. . Stai departe de avioane, trenuri, autobuze, barci sau mersul periculos, cum ar fi drumetii la munte, cel putin o zi dupa ce ai visat si, de preferinta, pentru o saptamana. Daca trebuie sa mergeti, luati un telefon mobil cu dvs. (in caz ca trebuie sa apelati la ajutor), precum si consumabile de prim ajutor.

Actor / Actrita

Daca actorul sau actrita este un favorit al dvs., intrebati-va ce admirati la aceasta persoana. Aceasta poate fi o incercare a Sinelui tau Superior de a evidentia o calitate admirabila specifica in tine care se va dovedi de mare folos pentru tine.
Daca actorul sau actrita nu este un favorit, dar va aminteste de cineva pe care il cunoasteti, acesta este un apel de trezire: acea persoana se preface, nu arata culorile adevarate.
In functie de celelalte simboluri din vis, acest lucru ar putea insemna ca TU trebuie sa faci putin ,,actorie”. Poate aparea o situatie in care sa-ti arati sentimentele adevarate NU vor fi in interesul tau.

Alcool

Visul in care bei bere, vin etc., cu moderatie, in circumstante fericite – cu prietenii, la o petrecere etc. – indica faptul ca succesul urmeaza. Cu toate acestea, in orice vis cu alcool, exista intotdeauna avertismentul de baza ca excesele pot duce la probleme.
Daca visezi ca esti beat, atunci intr-un fel esti in dezavantaj. Uita-te la alte simboluri in vis pentru a judeca unde se afla acest dezavantaj.
Daca in vis, esti sobru, dar altcineva este beat, persoana respectiva sau cineva ca el sau ea ar putea cauza probleme pentru tine.

Aligator

Cineva din jurul tau nu are interesele tale cele mai avantajoase – si poate fi cineva in care simti ca poti avea incredere. Luati in considerare alte simboluri in vis pentru a discerne cum sau cine. Fii foarte precaut in afaceri de orice fel. Consultati un avocat inainte de a semna orice contract sau acord.

Artist

Un simbol al creativitatii, al capacitatii de a-ti crea propria lume asa cum o doresti.

Daca visezi un artist celebru, trebuie sa te intrebi ce inseamna acest artist pentru tine si ce te face sa simti in legatura cu opera sa. Daca sunteti fan, atunci sunteti pe drumul cel bun, fie in ceea ce priveste o problema specifica de care va preocupati, fie viata dvs. in general.
Daca artistul este o figura masculina necunoscuta, atunci intelectul tau incearca sa transmita un mesaj despre ceva la care lucrezi. Luati in considerare imaginea: Este doar inceput, pe jumatate terminat, aproape complet? Este o pictura buna sau este o mizerie?
Daca artistul este o figura feminina necunoscuta, atunci imaginea se refera la probleme legate de emotii. Din nou, uita-te la imaginea in sine, precum si la celelalte simboluri din vis, pentru a judeca ce incearca imaginea sa-ti spuna. Acelasi lucru este valabil daca TU esti artistul.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul