Criteriul National

Diferite espressoare automate ne stau acum la dispozitie pentru a ne delecta cu o cafea buna

Diferite espressoare automate ne stau acum la dispozitie pentru a ne delecta cu o cafea buna
aprilie 21
07:26 2017

Pentru multi dintre noi a devenit o provocare chiar si prepararea cafelei de dimineata, din cauza lipsei timpului.

Munca, copiii, partenerul de viata si diversele sarcini pe care le avem zilnic de facut la casa ne diminueaza timpul liber, iar acest lucru ar putea costa atat sanatatea noastra cat si energia noastra.

Se spune ca o dimineata buna incepe cu o cafea buna, iar pentru acest lucru avem nevoie de electrocasnice capabile sa ofere cei mai bun pentru papilele noastre gustative indiferent de preferintele pe care le avem.

Espresso scurt, espresso lung, capuccino, mocacino, caffe latte si alte combinatii pot fi facute cu usurinta de cel mai bun espressor automat, care are avantajul ca poate oferi atat rapiditate cat si rezultate cu totul si cu totul deosebite in doar cateva secunde.

V-ati gandit vreodata la aceste lucruri ce tin de o tehnologie avansata?

Un astfel de dispozitiv la casa omului este mana cereasca, o spun foarte multi utilizatori care au achizitionat intre timp un asemenea electrocasnic perfect pentru o bucatarie care ofera cele mai bune delicii protagonistilor ei.

Care este insa modelul spre care ar trebui sa ne indreptam  si care ar putea reprezenta un real succes pe termen lung?

Specialistii ne spun ca in 2017 un model precum Philips HD8829/09 este de departe perfect mai ales ca nu solicita un spatiu mare de depozitare.

Dispune de functia Easy Capuccino pentru a asigura o bautura cremoasa foarte gustoasa. De asemenea se pot prepara doua baturi in acelasi timp datorita functiei 2x de care dispune.

Rasnitele din material ceramic ofera aceea senzatie ca la prima macinare a cafelei, ideale pentru a da un gust savuros.

Functia Aroma Plus ne asigura ca vom avea papilele gustative incantate la superlativ,  iar functia MEMO va memora care sunt preferintele noastre in materie de cafea si la o simpla apasare a butonului totul se va petrece instantaneu.

Designul placut, si meniul intuitiv face din acest espressor profesional o solutie pentru toate casele oamenilor, mai ales ca dispune si de un sistem de curatare automata pentru a nu ne intrebuinta mai mult decat este cazul.

In mediul online avem chiar posibilitatea sa economisim bani daca achizitionam acest produs, producatorii reducandu-i pretul cu peste 30% fata de valoarea sa initiala ajungand la cifra de 1527,43 lei, un pret excelent daca ne raportam la durata in timp.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro