Criteriul National

Diferite espressoare automate ne stau acum la dispozitie pentru a ne delecta cu o cafea buna

Diferite espressoare automate ne stau acum la dispozitie pentru a ne delecta cu o cafea buna
aprilie 21
07:26 2017

Pentru multi dintre noi a devenit o provocare chiar si prepararea cafelei de dimineata, din cauza lipsei timpului.

Munca, copiii, partenerul de viata si diversele sarcini pe care le avem zilnic de facut la casa ne diminueaza timpul liber, iar acest lucru ar putea costa atat sanatatea noastra cat si energia noastra.

Se spune ca o dimineata buna incepe cu o cafea buna, iar pentru acest lucru avem nevoie de electrocasnice capabile sa ofere cei mai bun pentru papilele noastre gustative indiferent de preferintele pe care le avem.

Espresso scurt, espresso lung, capuccino, mocacino, caffe latte si alte combinatii pot fi facute cu usurinta de cel mai bun espressor automat, care are avantajul ca poate oferi atat rapiditate cat si rezultate cu totul si cu totul deosebite in doar cateva secunde.

V-ati gandit vreodata la aceste lucruri ce tin de o tehnologie avansata?

Un astfel de dispozitiv la casa omului este mana cereasca, o spun foarte multi utilizatori care au achizitionat intre timp un asemenea electrocasnic perfect pentru o bucatarie care ofera cele mai bune delicii protagonistilor ei.

Care este insa modelul spre care ar trebui sa ne indreptam  si care ar putea reprezenta un real succes pe termen lung?

Specialistii ne spun ca in 2017 un model precum Philips HD8829/09 este de departe perfect mai ales ca nu solicita un spatiu mare de depozitare.

Dispune de functia Easy Capuccino pentru a asigura o bautura cremoasa foarte gustoasa. De asemenea se pot prepara doua baturi in acelasi timp datorita functiei 2x de care dispune.

Rasnitele din material ceramic ofera aceea senzatie ca la prima macinare a cafelei, ideale pentru a da un gust savuros.

Functia Aroma Plus ne asigura ca vom avea papilele gustative incantate la superlativ,  iar functia MEMO va memora care sunt preferintele noastre in materie de cafea si la o simpla apasare a butonului totul se va petrece instantaneu.

Designul placut, si meniul intuitiv face din acest espressor profesional o solutie pentru toate casele oamenilor, mai ales ca dispune si de un sistem de curatare automata pentru a nu ne intrebuinta mai mult decat este cazul.

In mediul online avem chiar posibilitatea sa economisim bani daca achizitionam acest produs, producatorii reducandu-i pretul cu peste 30% fata de valoarea sa initiala ajungand la cifra de 1527,43 lei, un pret excelent daca ne raportam la durata in timp.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo