Criteriul National

Diferite espressoare automate ne stau acum la dispozitie pentru a ne delecta cu o cafea buna

Diferite espressoare automate ne stau acum la dispozitie pentru a ne delecta cu o cafea buna
aprilie 21
07:26 2017

Pentru multi dintre noi a devenit o provocare chiar si prepararea cafelei de dimineata, din cauza lipsei timpului.

Munca, copiii, partenerul de viata si diversele sarcini pe care le avem zilnic de facut la casa ne diminueaza timpul liber, iar acest lucru ar putea costa atat sanatatea noastra cat si energia noastra.

Se spune ca o dimineata buna incepe cu o cafea buna, iar pentru acest lucru avem nevoie de electrocasnice capabile sa ofere cei mai bun pentru papilele noastre gustative indiferent de preferintele pe care le avem.

Espresso scurt, espresso lung, capuccino, mocacino, caffe latte si alte combinatii pot fi facute cu usurinta de cel mai bun espressor automat, care are avantajul ca poate oferi atat rapiditate cat si rezultate cu totul si cu totul deosebite in doar cateva secunde.

V-ati gandit vreodata la aceste lucruri ce tin de o tehnologie avansata?

Un astfel de dispozitiv la casa omului este mana cereasca, o spun foarte multi utilizatori care au achizitionat intre timp un asemenea electrocasnic perfect pentru o bucatarie care ofera cele mai bune delicii protagonistilor ei.

Care este insa modelul spre care ar trebui sa ne indreptam  si care ar putea reprezenta un real succes pe termen lung?

Specialistii ne spun ca in 2017 un model precum Philips HD8829/09 este de departe perfect mai ales ca nu solicita un spatiu mare de depozitare.

Dispune de functia Easy Capuccino pentru a asigura o bautura cremoasa foarte gustoasa. De asemenea se pot prepara doua baturi in acelasi timp datorita functiei 2x de care dispune.

Rasnitele din material ceramic ofera aceea senzatie ca la prima macinare a cafelei, ideale pentru a da un gust savuros.

Functia Aroma Plus ne asigura ca vom avea papilele gustative incantate la superlativ,  iar functia MEMO va memora care sunt preferintele noastre in materie de cafea si la o simpla apasare a butonului totul se va petrece instantaneu.

Designul placut, si meniul intuitiv face din acest espressor profesional o solutie pentru toate casele oamenilor, mai ales ca dispune si de un sistem de curatare automata pentru a nu ne intrebuinta mai mult decat este cazul.

In mediul online avem chiar posibilitatea sa economisim bani daca achizitionam acest produs, producatorii reducandu-i pretul cu peste 30% fata de valoarea sa initiala ajungand la cifra de 1527,43 lei, un pret excelent daca ne raportam la durata in timp.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro