Criteriul National

Diferite espressoare automate ne stau acum la dispozitie pentru a ne delecta cu o cafea buna

Diferite espressoare automate ne stau acum la dispozitie pentru a ne delecta cu o cafea buna
aprilie 21
07:26 2017

Pentru multi dintre noi a devenit o provocare chiar si prepararea cafelei de dimineata, din cauza lipsei timpului.

Munca, copiii, partenerul de viata si diversele sarcini pe care le avem zilnic de facut la casa ne diminueaza timpul liber, iar acest lucru ar putea costa atat sanatatea noastra cat si energia noastra.

Se spune ca o dimineata buna incepe cu o cafea buna, iar pentru acest lucru avem nevoie de electrocasnice capabile sa ofere cei mai bun pentru papilele noastre gustative indiferent de preferintele pe care le avem.

Espresso scurt, espresso lung, capuccino, mocacino, caffe latte si alte combinatii pot fi facute cu usurinta de cel mai bun espressor automat, care are avantajul ca poate oferi atat rapiditate cat si rezultate cu totul si cu totul deosebite in doar cateva secunde.

V-ati gandit vreodata la aceste lucruri ce tin de o tehnologie avansata?

Un astfel de dispozitiv la casa omului este mana cereasca, o spun foarte multi utilizatori care au achizitionat intre timp un asemenea electrocasnic perfect pentru o bucatarie care ofera cele mai bune delicii protagonistilor ei.

Care este insa modelul spre care ar trebui sa ne indreptam  si care ar putea reprezenta un real succes pe termen lung?

Specialistii ne spun ca in 2017 un model precum Philips HD8829/09 este de departe perfect mai ales ca nu solicita un spatiu mare de depozitare.

Dispune de functia Easy Capuccino pentru a asigura o bautura cremoasa foarte gustoasa. De asemenea se pot prepara doua baturi in acelasi timp datorita functiei 2x de care dispune.

Rasnitele din material ceramic ofera aceea senzatie ca la prima macinare a cafelei, ideale pentru a da un gust savuros.

Functia Aroma Plus ne asigura ca vom avea papilele gustative incantate la superlativ,  iar functia MEMO va memora care sunt preferintele noastre in materie de cafea si la o simpla apasare a butonului totul se va petrece instantaneu.

Designul placut, si meniul intuitiv face din acest espressor profesional o solutie pentru toate casele oamenilor, mai ales ca dispune si de un sistem de curatare automata pentru a nu ne intrebuinta mai mult decat este cazul.

In mediul online avem chiar posibilitatea sa economisim bani daca achizitionam acest produs, producatorii reducandu-i pretul cu peste 30% fata de valoarea sa initiala ajungand la cifra de 1527,43 lei, un pret excelent daca ne raportam la durata in timp.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo