Criteriul National

Digital Manifest – agentia ta de marketing

Digital Manifest – agentia ta de marketing
august 04
19:46 2019

Alaturi de o agentie creare site web primiti trafic marit si reusiti sa va convertiti vizitatorii in clienti fideli. Investind in calitate veti economisi timp si bani iar rezultatele obtinute va vor aduce satisfactie pe termen lung. Beneficiati de rezultate garantate si o oferta unica daca colaborati cu o echipa specializata ce detine o vasta experienta in domeniu. 

Digital Manifest este o agentie de web design care va ofera servicii de marketing online si promovare. In acest fel site-ul va fi foarte bine optimizat iar afacerea dumneavoastra se bucura de vizibilitate maxima. Prin servciile de content writing vi se creaza o identitate completa prin continut de calitate. Aceasta echipa este specializata in realizarea de design-uri personalizate pentru website-uri si se bazeaza pe valori clar definite care ii ajuta sa ocupe un loc de cinste in randul preferintelor clientilor. Ei dau dovada de creativitate si inspiratie fara limite si reusesc sa ajunga la clienti prin cuvinte asezate strategic intr-un text expresiv. Aflati cat mai multe despre misiunea acestei echipe accesand site-ul www.digitalmanifest.ro. 

Daca decideti sa colaborati cu aceasta agentie content writing inseamna ca v-ati convins deja de beneficiile aduse. Aceasta echipa ofera servicii integrate de web design, pentru clienti din toata lumea si se bucura de increderea si aprecierea acestora. Ei se afla mereu in continua dezvoltare pentru ca vor sa fie cei mai buni cu orice pret. 

digital poza articole

  

Datorita faptului ca au acumulat o vasta experienta in domeniu  reusesc sa inteleaga exact care sunt necesitatilor clientilor. De asemenea, ei stiu ca orice problema trebuie rezolvata cu rabdare si se implica cu eficienta maxima in orice proiect. Pasii mici dar siguri le asigura cele mai bune rezultate pentru fiecare client. Acum este momentul sa colaborati cu o echipa ambitioasa si perfectionista, care este mereu la curent cu tehnologiile de ultima generatie. Ei surprind intotdeauna clientii prin cuvinte atent alese si reusesc sa spuna fiecare poveste pe intelesul tuturor. Prin munca depusa ei reusesc sa isi atinga intotdeauna obiectivele propuse. Aceasta echipa va garanteaza cele mai bune servicii pentru clienti si va ofera solutii complete ce se pliaza perfect necesitatilor lor. 

Personalul Digital Manifest este definit prin cateva cuvinte de baza si-anume creatie, dezvoltare, planificare si strategie, reusind astfel sa realizeze continut unic si sa creeze siteuri de prezentare, 100% optimizate pentru Google. Acestia sunt specializati in cele mai noi tehnologii si realizeaza site-uri personalizate perfect pentru nevoile business-ului fiecarui client. Acestea sunt foarte bine optimizate si va asigura ca website-ul dumneavoastra va creste rapid in ochii potentialilor clienti. 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei