Criteriul National

Simona Halep se impune fără drept de apel în finala turneului de la București

Simona Halep se impune fără drept de apel în finala turneului de la București
iulie 17
15:02 2016

image-2014-07-13-17666948-0-simona-halep-castigatoare-bucharest-open

Simona Halep a câştigat turneul WTA de la București,pentru a doua oară în carieră.Fără drept de apel, tenismena s-a imous după o finală surprinzător de ușoară disputată în fața Anastasiei Sevastova din Letonia, locul 66 in lume, scor 6-0, 6-0.

Partida a durat doar 46 de minute, având o desfășurare de forță disproporționata.

Primul set a fost unul la discreția româncei, care a profitat de o zi extrem de slabă a Sevastovei, punctând din toate unghiurile și pozițiile, pentru a câștiga în 21 de minute cu un surprinzător 6-0.

Deși mulți se așteptau ca pasa slabă și perioada proastă a letonei să înceteze și aceasta să își ridice nivelul, pentru a avea macar o mică șansă în aceasta finală WTA, Halep a continuat la fel ca și în partea secundă, făcând din nou prea putine greseli.

Avea să fie din nou 6-0, Simona uimind publicul din Bucuresti, aflat în număr de circa 1.800 de oameni, cu câteva lovituri excelente în setul secund.

Victoria a venit logic așadar, în fața unei Sevastova debusolate parcă, obosite dupa un turneu în care nu a pierdut nici macar un set, uimită și ea de unele lovituri ale Simonei.

Adtfel ea bifează al doilea turneu WTA de la București, după cel din 2014, acesta fiind al 13-lea turneu WTA din carieră.

Sursa foto : sport.hotnews.ro

Redacția ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro