Criteriul National

Din Italia au intrat în țară în ultimele două săptămâni peste 40.000 de cetățeni din diaspora italiană

Din Italia au intrat în țară în ultimele două săptămâni peste 40.000 de cetățeni din diaspora italiană
martie 12
03:35 2020

Și această ”diasporă” urlă că de ce nu este lăsată să vină în țară, că ei se duc acolo și vor ”o țară ca afară” doar când le este lor bine. Și când trebuie să decidă cum să ne guvernăm noi în țărișoară. Mie facebook mi-a spus că mă blochează că am certat un cetățean ”diasporez” scelerat, care zbiera pe contul meu (fiind, chipurile, ”prieten”, care apoi m-a raportat) că el nu intră în nicio carantină, că el e la el în țară și face ce vrea mușchiul lui.

Și cum numai „corupțea” este o problemă, falsurile în declarații și răspândirea de boli nu sunt fapte, în creierașul lor îngust, cei mai mulți (sigur, nu toți) vor minți și vor mișuna la greu prin țărișoară.
Chipurile, ei trebuie să vină când vor ei și să facă ce vor ei, să ne transmită boli când au ei chef, că au ”trimis bani țării”… evident, niște aberații: trimit bani familiilor lor, să cumpere mașini (din import) și case (construite de dezvoltatori externi, că pe ai noștri i-au arestat pe toți), nu în impozite și taxe, nu în asigurări.
Sistemul medical, spoliat de cine a vrut, nu va face față unei epidemii de anvergura celei ce va veni… Italienii sunt cu mult peste noi iar ”chinejii” au printre cele mai dezvoltate și mai bine organizate sisteme de sănătate.
Nu scriu să vă speriați, să ne panicăm (eu sunt bine, nu cred că am ce să pățesc… am și provizii ???? ) ci să vă protejați: stați în casă! Nu umblați hai-hui prin locuri aglomerate și spălați-vă cât mai mult!
In Italia, doar azi 168 morți, total 631… Da, îți curge nasul puțin, te doare gâtul, mori puțin, în rest nu e nicio problemă, precizeaza Ingrid Mocanu pe pagina sa de socializare.
„Așa arată vama Nădlac ieri seara. Sute de mașini… poate mii. Nu, nu sunt ăia care au fugit azi noapte, sau de dimineață, după închiderea Italiei, cum v-am spus. Nu, așa intră ei, de obicei pe la 9 seara, în țărișoară, din alte țări, desigur, nu din Italia. Or fi venit pentru sărbătorirea lui 10 august și vor să prindă locuri mai în față?


Nu avem multe cazuri confirmate pentru că nu se testează oamenii. Dar vor izbucni multe direct la decese. Măi, mari guvernanți! Puneți-i pe toți în carantină pe la ei prin case, că nu crapă 14 zile. Nu doar pe cei ce DECLARĂ că vin din Italia… vor minți pe capete!”(Paul D.).

Articolul Din Italia au intrat în țară în ultimele două săptămâni peste 40.000 de cetățeni din diaspora italiană apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul