Criteriul National

Diverse variante de laptop ieftine ies in intampinarea ta cat mai frumos posibil

Diverse variante de laptop ieftine ies in intampinarea ta cat mai frumos posibil
aprilie 27
06:10 2017

Poate ca de multe ori ne-am imaginat ca tot ceea ce este scump este si bun in materie de laptopuri insa lucrurile nu stau deloc asa.

Datorita concurentei, in vremurile in care traim putem achizitiona modele low-cost la preturi imbatabile care sa ne ajute sa ne facem activitatile asa cum ne dorim, fie ca vorbim de navigare pe internet, de un proiect greu de la facultate prin programare sau de vizualizarea unor filme si poze.

Un rol foarte important in selectie il reprezinta design-ul, dar si componentele laptopului, care fac de departe diferenta in cazul vitezei de navigare si de rulaj al programelor.

V-ati gandit vreodata  ca in momentul de fata exista laptopuri ieftine si performante, in care avem cel mai bun Windows integrat, procesoare capabile sa ofere o putere mare de prelucrare a datelor, dar prezinta si usurinta in conexiunea cu diverse dispozitive exterioare?

Mai jos va vom prezenta cateva astfel de variante care pot fi gasite in acest moment pe piata si la o suma sub 1000 lei, lucru pe care poate nici nu l-am fi crezut vreodata!

 

Laptop 2 in 1 Allview Wi1001N

Un laptop care imbina  la perfectiune utilitatea cu comoditatea si ne ofera posiblitatea sa il folosim  in doua moduri diferite: fie tableta, fie laptop.

Cu ajutorul conectorului Pogo Pin, se poate atasa cu usurinta tastatura si folosi atunci cand avem nevoie de o navigare ceva mai rapida.

Multitaskingul este un accent pe care pun foarte mare seama producatorii iar in acest caz, prezenta procesoarului Intel Quad Core, face posibila o navigare cu succes la viteze mari, totul cu un consum minim de energie!

In plus, avem posibilitatea sa conectam orice dispozitiv dorim la acesta, dispunand atat de port HDMI pentru conectarea unui retro proiector dar si unul USB pentru conectarea unui stick sau a unui hard extern.

Dar surprizele nu se opresc aici, acest dispozitiv beneficiand si de 2 camere care te pot conecta oricand la o conversatie video chat cu un prieten de peste hotare, oferindu-i acestuia o calitate superioara a imaginii.

Totul la doar 851 lei, redus cu 19% fata de valoarea initiala.

 

Dar cum ar fi sa ne orientam si spre modele mai deosebite cum este laptopul Kiano Slimnote, care se deosebeste de celalalte printr-o cromatica deosebita, avand pe fundal culoarea alba.

Difuzoarele stereo ofera sunete cu o acustica aparte, bateria are o durata foarte mare de viata de pana la 6 ore, procesorul Intel Atom Quad Core ofera rapiditate in accesarea informatiilor si a datelor.

Totul la 900 lei, redus cu peste 30% fata de valoarea sa initiala pentru a ne bucura in cel mai economic mod posibil!

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro