Criteriul National

Diverse variante de laptop ieftine ies in intampinarea ta cat mai frumos posibil

Diverse variante de laptop ieftine ies in intampinarea ta cat mai frumos posibil
aprilie 27
06:10 2017

Poate ca de multe ori ne-am imaginat ca tot ceea ce este scump este si bun in materie de laptopuri insa lucrurile nu stau deloc asa.

Datorita concurentei, in vremurile in care traim putem achizitiona modele low-cost la preturi imbatabile care sa ne ajute sa ne facem activitatile asa cum ne dorim, fie ca vorbim de navigare pe internet, de un proiect greu de la facultate prin programare sau de vizualizarea unor filme si poze.

Un rol foarte important in selectie il reprezinta design-ul, dar si componentele laptopului, care fac de departe diferenta in cazul vitezei de navigare si de rulaj al programelor.

V-ati gandit vreodata  ca in momentul de fata exista laptopuri ieftine si performante, in care avem cel mai bun Windows integrat, procesoare capabile sa ofere o putere mare de prelucrare a datelor, dar prezinta si usurinta in conexiunea cu diverse dispozitive exterioare?

Mai jos va vom prezenta cateva astfel de variante care pot fi gasite in acest moment pe piata si la o suma sub 1000 lei, lucru pe care poate nici nu l-am fi crezut vreodata!

 

Laptop 2 in 1 Allview Wi1001N

Un laptop care imbina  la perfectiune utilitatea cu comoditatea si ne ofera posiblitatea sa il folosim  in doua moduri diferite: fie tableta, fie laptop.

Cu ajutorul conectorului Pogo Pin, se poate atasa cu usurinta tastatura si folosi atunci cand avem nevoie de o navigare ceva mai rapida.

Multitaskingul este un accent pe care pun foarte mare seama producatorii iar in acest caz, prezenta procesoarului Intel Quad Core, face posibila o navigare cu succes la viteze mari, totul cu un consum minim de energie!

In plus, avem posibilitatea sa conectam orice dispozitiv dorim la acesta, dispunand atat de port HDMI pentru conectarea unui retro proiector dar si unul USB pentru conectarea unui stick sau a unui hard extern.

Dar surprizele nu se opresc aici, acest dispozitiv beneficiand si de 2 camere care te pot conecta oricand la o conversatie video chat cu un prieten de peste hotare, oferindu-i acestuia o calitate superioara a imaginii.

Totul la doar 851 lei, redus cu 19% fata de valoarea initiala.

 

Dar cum ar fi sa ne orientam si spre modele mai deosebite cum este laptopul Kiano Slimnote, care se deosebeste de celalalte printr-o cromatica deosebita, avand pe fundal culoarea alba.

Difuzoarele stereo ofera sunete cu o acustica aparte, bateria are o durata foarte mare de viata de pana la 6 ore, procesorul Intel Atom Quad Core ofera rapiditate in accesarea informatiilor si a datelor.

Totul la 900 lei, redus cu peste 30% fata de valoarea sa initiala pentru a ne bucura in cel mai economic mod posibil!

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo