Criteriul National

Diverse variante de laptop ieftine ies in intampinarea ta cat mai frumos posibil

Diverse variante de laptop ieftine ies in intampinarea ta cat mai frumos posibil
aprilie 27
06:10 2017

Poate ca de multe ori ne-am imaginat ca tot ceea ce este scump este si bun in materie de laptopuri insa lucrurile nu stau deloc asa.

Datorita concurentei, in vremurile in care traim putem achizitiona modele low-cost la preturi imbatabile care sa ne ajute sa ne facem activitatile asa cum ne dorim, fie ca vorbim de navigare pe internet, de un proiect greu de la facultate prin programare sau de vizualizarea unor filme si poze.

Un rol foarte important in selectie il reprezinta design-ul, dar si componentele laptopului, care fac de departe diferenta in cazul vitezei de navigare si de rulaj al programelor.

V-ati gandit vreodata  ca in momentul de fata exista laptopuri ieftine si performante, in care avem cel mai bun Windows integrat, procesoare capabile sa ofere o putere mare de prelucrare a datelor, dar prezinta si usurinta in conexiunea cu diverse dispozitive exterioare?

Mai jos va vom prezenta cateva astfel de variante care pot fi gasite in acest moment pe piata si la o suma sub 1000 lei, lucru pe care poate nici nu l-am fi crezut vreodata!

 

Laptop 2 in 1 Allview Wi1001N

Un laptop care imbina  la perfectiune utilitatea cu comoditatea si ne ofera posiblitatea sa il folosim  in doua moduri diferite: fie tableta, fie laptop.

Cu ajutorul conectorului Pogo Pin, se poate atasa cu usurinta tastatura si folosi atunci cand avem nevoie de o navigare ceva mai rapida.

Multitaskingul este un accent pe care pun foarte mare seama producatorii iar in acest caz, prezenta procesoarului Intel Quad Core, face posibila o navigare cu succes la viteze mari, totul cu un consum minim de energie!

In plus, avem posibilitatea sa conectam orice dispozitiv dorim la acesta, dispunand atat de port HDMI pentru conectarea unui retro proiector dar si unul USB pentru conectarea unui stick sau a unui hard extern.

Dar surprizele nu se opresc aici, acest dispozitiv beneficiand si de 2 camere care te pot conecta oricand la o conversatie video chat cu un prieten de peste hotare, oferindu-i acestuia o calitate superioara a imaginii.

Totul la doar 851 lei, redus cu 19% fata de valoarea initiala.

 

Dar cum ar fi sa ne orientam si spre modele mai deosebite cum este laptopul Kiano Slimnote, care se deosebeste de celalalte printr-o cromatica deosebita, avand pe fundal culoarea alba.

Difuzoarele stereo ofera sunete cu o acustica aparte, bateria are o durata foarte mare de viata de pana la 6 ore, procesorul Intel Atom Quad Core ofera rapiditate in accesarea informatiilor si a datelor.

Totul la 900 lei, redus cu peste 30% fata de valoarea sa initiala pentru a ne bucura in cel mai economic mod posibil!

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo