Criteriul National

Diversiune rușinoasă CONTRA-EDITORIAL

Diversiune rușinoasă   CONTRA-EDITORIAL
mai 22
19:16 2016

Dan Condrea a murit. În cazul morţii total neaşteptate a patronului Hexi Pharma, investigatorii nu trebuie să excludă nicio pistă şi trebuie luată în considerare şi ipoteza unei mâini criminale în cazul accidentului.

Romania-trezeste-te

 

Norocul nostru este că de data aceasta nu s-a umblat cu focul! Dar, din păcate și de data aceasta, au călcat cu bocancii peste cadavre numai ca să și atingă scopurile. Cred că au în continuare impresia că au de a face cu o țară de… stupid people. Din nefericire pentru ei, ziarul nostru nu tace nici măcar dacă în planul lor diabolic intră și misiunea de a ne ” arde ” și pe noi!

Suntem siguri că le este frică să ducă la bun sfărșit un astfel de plan tenebros, pentru că știu că și din cenusă se nasc genii.

Întrucât mai sunt câteva zile până când pentru prima dată în istorie se va pune la cale o metodă prin intermediul căreia grupurile ascunse de interese vor să așeze în administrația locală pe oamenii lor, atunci pentru a face uitate aceste lucruri se creează felurite „perdele de fum”. De acum doi ani le era frică ca nu cumva un român cu  ” sânge de român ” să nu ajungă să vorbească de alegerile care se vor face într -un singur tur. Peste tot în lume se știe că alegerile într- un singur tur pentru administrația locală permite frauda.

Peste o astfel de nenorocire, trebuie să mai știți că, pentru prima dată în istoria democrației românești, noi românii nu avem voie să votăm pe președinții consiliilor județene.

Acest lucru a fost stabilit de grupurile ascunse de interese. De data aceasta numele celor care vor fi la locurile potrivite, vor veni în plic.

Băieții care vor fi instalați au făcut un fel de școală a lui Gheorghe Gheorghiu Dej, iar misiunea lor este de a acționa împotriva intereselor României. Indiferent de la ce partid vor fi băieții , ei au fost școliți și aleși pe sprânceană pentru a îndeplini acest scop malefic.

TopSecretLogo-jpg.

Dacă mai țineți minte, domnul Klaus Iohannis a invitat pe toate partidele la discuții, iar cu pretextul de a face modificări la legea electorală, însă atunci când participanții au ieșit de acolo, una din modificările survenite despre care s-a vorbit a fost faptul că pentru prima dată în istorie, românii nu mai au dreptul să -și aleagă pe președinții Consiliilor Județene!

În acest context vă reamintesc faptul că instituțiile  oricărui consiliul județean au un potențial de a atrage fonduri atât din partea Guvernului cât și a Uniunii Europene. Din acest motiv, dacă este să vorbesc în termeni populari și să fac referire la o Mare Ciolaniada ce urmează după luna iunie, atunci bucata cea mare va merge la „băieții deștepți  „iar fraierii care sunt complici… își vor linge botul!

Din acest motiv, „băieții deștepți ” nu fac niciun fel de efort să trimită păpușarii pe care i-au pus în fața uneia asemenea mascarade cu vreo fițuică sau niscaiva proiecte. Ei cunosc că numai ei pot să ajungă acolo unde vor , folosind  metodele arhicunoscute pe care alții s-au folosit de ele și au jefuit fără milă popoarele.

Iată că după secolele de luptă făcute de către strămoșii noștrii și paginile scrise cu sânge vărsat pentru apărarea țării și a neamului nostru, România a ajuns pe vreme de pace să accepte o mascaradă care se va încheia cu un furt de zile mari, în care se vor instala anumite grupuri de interese care vor lucra împotriva României.

Romania_TREZESTE-TE

Având în vedere gravitatea unei astfel de situații, voi reveni pentru că nu doresc ca acești băieți care se cred „deștepți  „ să mă includă în lista lor lungă de „stupid people.”

În încheiere îmi exprim condoleanțele celui care a devenit o victimă, regretatul Dan Condrea. A fost scos din viața publică! A fost „făcut” și „aranjat” de anumiți băieți cu pedigree și ochi albaștrii ca să se ascundă adevărul! Ceea ce doresc ei ca noi să nu știm…

Acest exemplu de cum anume se poate scăpa nu mai are niciun fel de dubiu. Am înțeles de asemenea că Sistemul se poate curăța la fel de ușor, tot așa cum se dărâmă un castel din nisip: înlături o parte și toată rețeaua…e dată uitării și scapă!Dar, totul e un scenariu de film cu buget redus,regizat atent de „băieții deștepți  ” în care, dacă cei ce instrumentau cazul l-ar fi fost descusut pe Condrea , cu siguranță am fi aflat tot! Numai că, de data aceasta, poporul român a avut ca de fiecare dată mult „ghinion”. De aceea, ca să nu fiu catalogat adept al conspiraționismului, rămân fidel ideii că acest om a fost „ajutat”  și nu mai putem afla și face nimic…

Sursa foto : sims.wikia.comwww.criteriul.ro

 

Prof.Dr Daniel Mihai CNA Regina Maria Constanţa, redactor șef al ziarului Criteriul Național

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro