Criteriul National

Divertisment pentru nunti si evenimente

Divertisment pentru nunti si evenimente
ianuarie 06
07:31 2017

Acest articol se adreseaza celor ce in viitor planuiesc un eveniment cu semnificatie. Fie ca vorbim de o nunta, de un botez sau de o aniversare, toate acestea au un singur scop, sa ne distram. Cariera mea in domeniul divertismentului a inceput in anul 1999, devenisem colaborator la ” Teatrul Masca”. De atunci si pana acum am avut ocazia sa particip la un numar mare de evenimente. Un lucru am inteles foarte clar din toata aceasta experienta, oamenii au nevoie de distractie, vor sa fie veseli si sa se simta bine. Nu conteaza varsta sau sexul cand vorbim de nevoia de distractie. Aceasta nevoie apare de la o varsta foarte frageda si rezista pana in ultima zi din viata fiecaruia. In lunga mea calatorie in lumea distractiei am descoperit doua lucruri. Sunt oameni care stiu sa se distreze si altii care nu stiu. De ceva ani incoace este la moda sa apelam la diverse agentii pentru organizarea evenimentelor. Sunt agentii de buna calitate si agentie care pur si simplu nu pot oferi calitate.  Cu putin efort si studiu ” Google ” putem afla foarte multe lucruri despre orice si oricine. Din acest motiv consider ca este cruciala studierea pietei inainte de a alege o agentie. Cu cat ne informam mai bine, cu atat sansele reusitei evenimentului cresc. Acum as sa vorbesc putin despre compania mea si ceea ce am facut noi pana acum. Numele companiei este Clovnii Veseli  , am infiintat aceasta companie in 2006.  Zona de activitate preponderenta a fost in Bucuresti si judetul Ilfov. Cred ca de atunci am avut sute de evenimente. Exceptand mormantarile, cred ca am avut ocazia sa fim prezenti cam la orice tip de eveniment posibil. Am intalnit tot felul de oameni, bogati, saraci, credinciosi, manelisti, tigani, evrei, zgarciti, nesimtiti, superbi, etc. Pot spune cu incredere ca am avut parte de toate speciile umane, si am ajuns la concluzia ca toti isi doreau sa se simta bine, sa fie fericiti. Asta am incercat sa facem in tot acest timp. Incepand cu 2017 am luat hotararea sa creem un pachet de servicii adresat evenimentelor mari, evenimentelor ce dureaza mai mult de 3-4 ore. Am conceput un pachet de 5 ore, in care am integrat o serie activitati distractive. Vom avea o zona de Gaming cu 3 televizoare Led cu diagonala mare si console cu jocuri Xbox si Playstation. Un castel gonflabil, pentru copii. O trambulina de patru metri. Masa de ping pong si masa de air hockey. Poriector si ecran cu filme si desene animate. Darts electonic, masina de vata de zahar. La inceputul evenimentului doi animatori pe picioroange vor intampina oaspetii. Pe parcursul evenimentului trei clovni se vor ocupa de pictura pe fata, baloane modelate si distractie. Acest pachet va fi disponibil in toata tara. Rezervarile se vor face cu minim zece zile in avans. Pentru mai multe detalii despre acest pachet de servicii va astepam pe site-ul nostru pe pagina Evenimente.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Mihai Daniel Marius

Mihai Daniel Marius

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul