Criteriul National

Divertisment pentru nunti si evenimente

Divertisment pentru nunti si evenimente
ianuarie 06
07:31 2017

Acest articol se adreseaza celor ce in viitor planuiesc un eveniment cu semnificatie. Fie ca vorbim de o nunta, de un botez sau de o aniversare, toate acestea au un singur scop, sa ne distram. Cariera mea in domeniul divertismentului a inceput in anul 1999, devenisem colaborator la ” Teatrul Masca”. De atunci si pana acum am avut ocazia sa particip la un numar mare de evenimente. Un lucru am inteles foarte clar din toata aceasta experienta, oamenii au nevoie de distractie, vor sa fie veseli si sa se simta bine. Nu conteaza varsta sau sexul cand vorbim de nevoia de distractie. Aceasta nevoie apare de la o varsta foarte frageda si rezista pana in ultima zi din viata fiecaruia. In lunga mea calatorie in lumea distractiei am descoperit doua lucruri. Sunt oameni care stiu sa se distreze si altii care nu stiu. De ceva ani incoace este la moda sa apelam la diverse agentii pentru organizarea evenimentelor. Sunt agentii de buna calitate si agentie care pur si simplu nu pot oferi calitate.  Cu putin efort si studiu ” Google ” putem afla foarte multe lucruri despre orice si oricine. Din acest motiv consider ca este cruciala studierea pietei inainte de a alege o agentie. Cu cat ne informam mai bine, cu atat sansele reusitei evenimentului cresc. Acum as sa vorbesc putin despre compania mea si ceea ce am facut noi pana acum. Numele companiei este Clovnii Veseli  , am infiintat aceasta companie in 2006.  Zona de activitate preponderenta a fost in Bucuresti si judetul Ilfov. Cred ca de atunci am avut sute de evenimente. Exceptand mormantarile, cred ca am avut ocazia sa fim prezenti cam la orice tip de eveniment posibil. Am intalnit tot felul de oameni, bogati, saraci, credinciosi, manelisti, tigani, evrei, zgarciti, nesimtiti, superbi, etc. Pot spune cu incredere ca am avut parte de toate speciile umane, si am ajuns la concluzia ca toti isi doreau sa se simta bine, sa fie fericiti. Asta am incercat sa facem in tot acest timp. Incepand cu 2017 am luat hotararea sa creem un pachet de servicii adresat evenimentelor mari, evenimentelor ce dureaza mai mult de 3-4 ore. Am conceput un pachet de 5 ore, in care am integrat o serie activitati distractive. Vom avea o zona de Gaming cu 3 televizoare Led cu diagonala mare si console cu jocuri Xbox si Playstation. Un castel gonflabil, pentru copii. O trambulina de patru metri. Masa de ping pong si masa de air hockey. Poriector si ecran cu filme si desene animate. Darts electonic, masina de vata de zahar. La inceputul evenimentului doi animatori pe picioroange vor intampina oaspetii. Pe parcursul evenimentului trei clovni se vor ocupa de pictura pe fata, baloane modelate si distractie. Acest pachet va fi disponibil in toata tara. Rezervarile se vor face cu minim zece zile in avans. Pentru mai multe detalii despre acest pachet de servicii va astepam pe site-ul nostru pe pagina Evenimente.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Mihai Daniel Marius

Mihai Daniel Marius

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo