Criteriul National

DMT-CONTAINERS –containere birou și confort garantat 

DMT-CONTAINERS –containere birou și confort garantat 
februarie 08
03:41 2020

Nimic nu stă în calea celor din spatele DMT-CONTAINERS, iar această premisă este evidențiată și prin faptul că nu s-au oprit doar la realizarea de containere de locuit, ci au avansat, dorindu-și să-ți ofere mai mult. Dacă ai crezut vreo secundă că asta este tot ceea ce poate oferi echipa DMT-CONTAINERE, află că, mai nou, au adus pe piața din România și conceptul de containere birou, pe care ai posibilitatea de a le achiziționa chiar acum. Cum îți sună ideea de a-ți desfășura activitatea nu într-un birou propriu-zis, ci într-un container birou? Pe mine, sincer, mă încântă! Tocmai de aceea, o să-ți spun de ce ar trebui să fie această idee întâmpinată de către toți cu brațele deschise.

dmt logo

În primul și în primul rând, suntem generațiile care se dau în vânt după tot ceea ce înseamnă abstract, dar interesant. Ne încântă mereu ideea de nou și întâmpinăm cu brațele deschise tot ceea ce apare pe piață. Ba mai mult, suntem curioși să vedem ce face, cum face și de ce face acel lucru o anumită acțiune. Astfel, apare întrebarea De ce să apelez la un container birou? Știi prea bine că uneori un birou, ca și încăpere, este esențial. Însă că construiești o altă încăpere poate fi costisitor, necesită o grămadă de timp, iar noi nu-l avem. De aceea, experții DMT-CONTAINERS se angajează să ne rezolve ei promoblema. Atât problema spațiului de care nu dispunem, cât și problema timpului. 

Asta înseamnă că această echipă de profesioniști ne pun la dispoziție posibilitatea de a alege containere birou de diferite dimensiuni, astfel încât să ne simțim nu doar confortabil cu noul container birou, ci și în largul nostru. Iar noi chiar asta căutăm. Suntem de cele mai multe ori în căutarea confortului care este prioritar, dar și în căutarea calității. Află că DMT-CONTAINERS le oferă pe ambele la pachet cu cea mai nou idee de containere birou.

Mai mult decât atât, nu are importanță domeniul în care activezi. Și dacă tot am spus asta, o să mai spun și faptul că experții DMT-CONTAINERS ne asigură că modulele care au ca destinație spații de birou se pot adapta în funcție de activitatea prestată. Întâlniri de afaceri? Cu siguranță le poți onora fără să-ți faci griji. De altfel, nu doar acestea sunt importante, ci și training-urile, secretariatul, ședințele sau orice alte activități fără de care ceea ce desfășori nu ar fi complet. 

containere de locuit

Mizează încă din timp pe un container birou pentru a te asigura că ai tot spațiul de care ai nevoie într-o singură încăpere. Vorbește cu experții în domeniu și comunică-le care sunt dimensiunile pe care le dorești, astfel încât, la final, containerul birou să fie exact ceea ce te-ai așteptat. El poate fi personalizat în funcție de cerințe și dorințe și se poate ajunge la un container birou care să-ți ofere confort maxim, dar și un mediu plăcut de lucru. 

Fă-ți timp câteva minute pentru a disucta cu experții în domeniu. Comandă containere birou perfecte pentru tine și asigură-te că-ți poți desfășura activitățile în liniște, rapid și eficient cu ajutorul DMT-CONTAINERS.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul