Criteriul National

Domnule Iohannis care e diferența dintre încercarea de lovitură de stat din Turcia si cea din România ?

Domnule Iohannis care e diferența dintre încercarea de lovitură de stat din Turcia si cea din România ?
iulie 16
07:39 2016

 

received_556664664524980

Domnule Iohannis care este diferența dintre încercarea de lovitură de stat din Turcia și cea din România ?
Atenție! Încercarea de lovitură de stat inițiată de domnul Iohannis în România este mult mai sofisticată decât ceea ce se petrece în Turcia
Daca asaltanţii au luat ostatici reprezentanți al armatei, domnul Iohannis a reușit ceva mult mai eficient și anume schimbarea directorului al serviciilor secrete române și o serie de alte lucruri despre care urmează să vorbim în acest material.

Daca în Turcia complicii la o astfel de încercare de lovitură de stat sunt niște amărâți de soldați ,în România din era lui Iohannis încercarea de lovitură de stat a început pe axa Bruxelles –Berlin.

Având în vedere gravitatea unei astfel de situații, încă de acum vă invităm să căutați expresiile:

1) “Ambasada SUA ar putea lua atitudine ”
2) „Lovitura pe cele 3 Axe Bruxelles –Berlin –București ”

x
“Prima anomalie începe la Bruxelles când un partid istoric de tradiţie liberal decide în grabă să abandoneze grupul din care făcea parte şi să sară în grupul celor conduşi pe linie de partid de către Angela Merkel .
Atunci ziariştii acreditaţi la Bruxelles gândind de o manieră logică au spus că o astfel de anomalie nu se putea întâmpla dacă Angela Merkel nu ar fi fost de acord cu ea.
Din acel moment s-a ştiut cine a fost naşa a ceea ce a fost botezată si alintată de către „partidul meu „. Întrucât după fiecare lovitură de stat este nevoie de un partid ca sa fie la butoane atunci au fost făcuți primii pași ca să fie creată o astfel de jucărie care ulterior a fost denumit „partidul meu.”
După această primă etapă petrecută pe cele două axe Bruxelles şi Berlin, domnul Klaus Iohannis ia o decizie stranie pe care niciun alt preşedinte al României nu a luat-o până acum şi anume de a schimba directorul Serviciului Român de Informaţii. De aici rezultă o întrebare- “ De ce a luat o astfel de iniţiativă ?”

Vă răspundem direct şi tranşant. Pentru că a ştiut de dinainte ce va fi pus la cale …

Domnul Iohannis a ştiut că o lovitură de stat prin intermediul jafului electoral combinat cu acţiunile de tip staliniste nu este posibil dacă nu există controlul total asupra serviciilor secrete şi a Ministerului de Interne .

Reţineţi încă ceva! Pentru prima dată în istoria de după 1989, un preşedinte în România ajunge la Cotroceni şi principala sa preocupare este de a schimba imediat directorul ServiciIlor secrete!

Top-Secret
Întrucât experiențele petrecute în diverse republici bananiere arată celor care suferă de setea de putere totală , pe lângă controlul absolut asupra serviciilor secrete trebuie făcut asalt asupra Ministrului de Interne atunci vă invităm să verificați ceea s-a întâmplat în jurul domnului Ministrul de interne General Gabriel Oprea în ultimele 10 luni.

La câteva zile dupa ce a fost primit un anumit tip de semnal a început să se întâmple lucruri ciudate în jurul domnului fost Ministru de Interne general Gabriel Oprea…Mai târziu o să vedeți că o serie de știri relaționate cu catastrofa de la Colectiv apar în mod nejustificat dimpreună cu poza domnului General Gabriel Oprea .
Întrucât în ciuda presiunii făcute asupra domnului General nu s-a dat de o parte atunci s-a trecut la un alt plan în care a plecat Guvernul cu tot, miza asaltului  asupra Ministerului de Onterne a fost așa de mare încât s-a călcat de o manieră nepermisa peste cadavrele democrației…

Dacă în Turcia cetățenii au curaj să se culce cu burta în fața tancurilor, în România starea de groază şi de panică este așa de mare încât nimeni nu vorbește .
Având în vedere gravitatea unei astfel de situații ,vă invităm să căutați pe internet expresia

“Panica generală, dezamăgire totală “

Întrucât ceea ce se petrece în România a început pe axa Bruxelles –Berlin, opinia publică internaţională va trebuie să afle despre absolut tot ceea ce s-a întâmplat și cum anume s-au petrecut .Cu această ocazie vor vedea cum se realizează o lovitură de stat pas cu pas ,călcând pe cadavrul democrației intr-o țară a UE și membră a NATO.

CE ALTA CONTRIBUȚIE A AVUT Domnul IOHANNIS LA INCERCAREA DE LOVITURA DE STAT ÎN ROMÂNIA ?

b

Ca să puteţi vedea ce contribuție a adus domnul Iohannis la o astfel de încercare de lovitură de stat o să vă aducem la cunoştinţă următoarele:
•1) Domnul Iohannis a cerut schimbarea legii electorale care permite astfel de anomalii.
2) Domnul Iohannis a propus partidelor politice votul pe lista de partide deoarece în felul acesta în mod sigur poate ajunge la parlament ofițeri acoperiți care vor avea sarcina să voteze unele legi împotriva intereselor României.
Din aceste motive legea petrolului, a pădurilor , a gazului și alte resurse ce sunt deja controlate de către cine trebuie sunt puse de o parte în așteptarea momentului în care se reușește o astfel de lovitură de stat ca să fie scoase la vot .
3)  Iohannis a propus votul trimis cu scrisori de la poștă deoarece știe că încă din anii 70, fosta securitate a inventat metode în care se pot deschide acestea și fără să lasa urme. Într-un moment în care oamenii pot vota de pe orice device,smartphone către o platformă securizată o astfel de decizie sfidează nu doar pe români cât și pe cei care tot inovează în domenii IT.
4)  Klaus Iohannis a facut un lucru si mai grav. I -a privat pe români de dreptul lor de a putea alege președinții consiliilor județene . Ca să poată exista un control din partea oamenilor de ai lor la nivel de comună , sate , orașe și a întregului județ domnul Klaus Iohannis a propus o lege electorală care permite ca președinții consiliilor județene să fie aleși la „masa verde” și nu votați de către cetățeni. Iohannis a cerut acest lucru deoarece știe că în felul acesta se poate așează în funcție o serie de ofiţeri acoperiți indiferent de ce partid sunt .
Din cauza această și a altor propuneri nepermise pentru o țară membră a UE, liderii democratici ai UE se distanțează de dânsul . Deoarece nu vor ca imaginea lor să fie astfel asociata cu un șef de stat care creează toate premisele ca să poată avea loc o lovitură de stat într-o țară democratică și care pe de asupra este și membră a UE, .Drept consecință, liderii îl evită.
• Unele din propuneri făcute de domnul Iohannis și care permite furtul electoral este atât de evidentă încât autoritățile din Austria , atunci când au fost sesizate de neregulile ce au fost comise la alegerile prezidențiale din țara lor au decis să anuleze imediat alegerile…

stop it
Având în vedere gravitatea unei astfel de situații vă invităm să căutați expresia-„Ambasada SUA ar putea lua atitudine”

Vă mulțumim și promitem să vă ținem mereu la curent cu evoluția evenimentelor!

Sursa foto: http://google.com

Redacția ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo