Criteriul National

Domnule Iohannis care e diferența dintre încercarea de lovitură de stat din Turcia si cea din România ?

Domnule Iohannis care e diferența dintre încercarea de lovitură de stat din Turcia si cea din România ?
iulie 16
07:39 2016

 

received_556664664524980

Domnule Iohannis care este diferența dintre încercarea de lovitură de stat din Turcia și cea din România ?
Atenție! Încercarea de lovitură de stat inițiată de domnul Iohannis în România este mult mai sofisticată decât ceea ce se petrece în Turcia
Daca asaltanţii au luat ostatici reprezentanți al armatei, domnul Iohannis a reușit ceva mult mai eficient și anume schimbarea directorului al serviciilor secrete române și o serie de alte lucruri despre care urmează să vorbim în acest material.

Daca în Turcia complicii la o astfel de încercare de lovitură de stat sunt niște amărâți de soldați ,în România din era lui Iohannis încercarea de lovitură de stat a început pe axa Bruxelles –Berlin.

Având în vedere gravitatea unei astfel de situații, încă de acum vă invităm să căutați expresiile:

1) “Ambasada SUA ar putea lua atitudine ”
2) „Lovitura pe cele 3 Axe Bruxelles –Berlin –București ”

x
“Prima anomalie începe la Bruxelles când un partid istoric de tradiţie liberal decide în grabă să abandoneze grupul din care făcea parte şi să sară în grupul celor conduşi pe linie de partid de către Angela Merkel .
Atunci ziariştii acreditaţi la Bruxelles gândind de o manieră logică au spus că o astfel de anomalie nu se putea întâmpla dacă Angela Merkel nu ar fi fost de acord cu ea.
Din acel moment s-a ştiut cine a fost naşa a ceea ce a fost botezată si alintată de către „partidul meu „. Întrucât după fiecare lovitură de stat este nevoie de un partid ca sa fie la butoane atunci au fost făcuți primii pași ca să fie creată o astfel de jucărie care ulterior a fost denumit „partidul meu.”
După această primă etapă petrecută pe cele două axe Bruxelles şi Berlin, domnul Klaus Iohannis ia o decizie stranie pe care niciun alt preşedinte al României nu a luat-o până acum şi anume de a schimba directorul Serviciului Român de Informaţii. De aici rezultă o întrebare- “ De ce a luat o astfel de iniţiativă ?”

Vă răspundem direct şi tranşant. Pentru că a ştiut de dinainte ce va fi pus la cale …

Domnul Iohannis a ştiut că o lovitură de stat prin intermediul jafului electoral combinat cu acţiunile de tip staliniste nu este posibil dacă nu există controlul total asupra serviciilor secrete şi a Ministerului de Interne .

Reţineţi încă ceva! Pentru prima dată în istoria de după 1989, un preşedinte în România ajunge la Cotroceni şi principala sa preocupare este de a schimba imediat directorul ServiciIlor secrete!

Top-Secret
Întrucât experiențele petrecute în diverse republici bananiere arată celor care suferă de setea de putere totală , pe lângă controlul absolut asupra serviciilor secrete trebuie făcut asalt asupra Ministrului de Interne atunci vă invităm să verificați ceea s-a întâmplat în jurul domnului Ministrul de interne General Gabriel Oprea în ultimele 10 luni.

La câteva zile dupa ce a fost primit un anumit tip de semnal a început să se întâmple lucruri ciudate în jurul domnului fost Ministru de Interne general Gabriel Oprea…Mai târziu o să vedeți că o serie de știri relaționate cu catastrofa de la Colectiv apar în mod nejustificat dimpreună cu poza domnului General Gabriel Oprea .
Întrucât în ciuda presiunii făcute asupra domnului General nu s-a dat de o parte atunci s-a trecut la un alt plan în care a plecat Guvernul cu tot, miza asaltului  asupra Ministerului de Onterne a fost așa de mare încât s-a călcat de o manieră nepermisa peste cadavrele democrației…

Dacă în Turcia cetățenii au curaj să se culce cu burta în fața tancurilor, în România starea de groază şi de panică este așa de mare încât nimeni nu vorbește .
Având în vedere gravitatea unei astfel de situații ,vă invităm să căutați pe internet expresia

“Panica generală, dezamăgire totală “

Întrucât ceea ce se petrece în România a început pe axa Bruxelles –Berlin, opinia publică internaţională va trebuie să afle despre absolut tot ceea ce s-a întâmplat și cum anume s-au petrecut .Cu această ocazie vor vedea cum se realizează o lovitură de stat pas cu pas ,călcând pe cadavrul democrației intr-o țară a UE și membră a NATO.

CE ALTA CONTRIBUȚIE A AVUT Domnul IOHANNIS LA INCERCAREA DE LOVITURA DE STAT ÎN ROMÂNIA ?

b

Ca să puteţi vedea ce contribuție a adus domnul Iohannis la o astfel de încercare de lovitură de stat o să vă aducem la cunoştinţă următoarele:
•1) Domnul Iohannis a cerut schimbarea legii electorale care permite astfel de anomalii.
2) Domnul Iohannis a propus partidelor politice votul pe lista de partide deoarece în felul acesta în mod sigur poate ajunge la parlament ofițeri acoperiți care vor avea sarcina să voteze unele legi împotriva intereselor României.
Din aceste motive legea petrolului, a pădurilor , a gazului și alte resurse ce sunt deja controlate de către cine trebuie sunt puse de o parte în așteptarea momentului în care se reușește o astfel de lovitură de stat ca să fie scoase la vot .
3)  Iohannis a propus votul trimis cu scrisori de la poștă deoarece știe că încă din anii 70, fosta securitate a inventat metode în care se pot deschide acestea și fără să lasa urme. Într-un moment în care oamenii pot vota de pe orice device,smartphone către o platformă securizată o astfel de decizie sfidează nu doar pe români cât și pe cei care tot inovează în domenii IT.
4)  Klaus Iohannis a facut un lucru si mai grav. I -a privat pe români de dreptul lor de a putea alege președinții consiliilor județene . Ca să poată exista un control din partea oamenilor de ai lor la nivel de comună , sate , orașe și a întregului județ domnul Klaus Iohannis a propus o lege electorală care permite ca președinții consiliilor județene să fie aleși la „masa verde” și nu votați de către cetățeni. Iohannis a cerut acest lucru deoarece știe că în felul acesta se poate așează în funcție o serie de ofiţeri acoperiți indiferent de ce partid sunt .
Din cauza această și a altor propuneri nepermise pentru o țară membră a UE, liderii democratici ai UE se distanțează de dânsul . Deoarece nu vor ca imaginea lor să fie astfel asociata cu un șef de stat care creează toate premisele ca să poată avea loc o lovitură de stat într-o țară democratică și care pe de asupra este și membră a UE, .Drept consecință, liderii îl evită.
• Unele din propuneri făcute de domnul Iohannis și care permite furtul electoral este atât de evidentă încât autoritățile din Austria , atunci când au fost sesizate de neregulile ce au fost comise la alegerile prezidențiale din țara lor au decis să anuleze imediat alegerile…

stop it
Având în vedere gravitatea unei astfel de situații vă invităm să căutați expresia-„Ambasada SUA ar putea lua atitudine”

Vă mulțumim și promitem să vă ținem mereu la curent cu evoluția evenimentelor!

Sursa foto: http://google.com

Redacția ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

U-NI-RE în cuget și în simțiri… EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tema unirii cu Basarabia este mai actuală și mai dorită ca oricând. Aceasta, datorită însemnătății sale deosebite suscită nenumărate discuții mai mult sau mai puțin aprinse. În special, în presa scrisă, subiectul este tratat în nota sferei de influență de care sau prin care se poate proba ori atașamentul față de culorile și legile acestui teritoriu blagoslovit de Dumnezeu ori unda de răutate vis a vis de cele menționate. De asemenea, ar trebui ca tocmai caracterul unificator să fie mai puternic decât orice fel de simbolistică istorică și de aceea disprețul și ducerea într-o accentuată stare de relativitate, de autentică degradare a tot ceea ce valorează ideea de românism amplifică starea de încordare,de neliniște atât de prezente în cele două state înrudite.În această ultimă și nedorită categorie se pot identifica destule articole asemănătoare unor mostre îmbibate de ură și venin ce frizează orice urmă de omenie sau de bun simț. Din respect făță de dumneavoastră și mai ales nedorind să nominalizez provocând polemică,am să mă abțin…Dar nu pot să-mi cenzurez o întrebare… Oare câtă dezinformare grosieră se poate ascunde în spatele acestor propagandiști de-a dreptul înfrățiți cu puterile străine,cu imperiile care mereu ne-au râvnit teritoriile și bogățiile de orice natură?De aceea nu pot să trec cu vederea și să uit mincinoasele mituri fabricate împotriva unirii care sunt de fapt niște teorii promovate, cu amatorism sau profesionalism, de cei care își manifestă constant antipatia faţă de procesul de reîntregire a ţării. Cu o retorică plină de ură, anumiți indivizi falsifică și denaturează adevărul istoric și chiar au nerușinarea să spună despre unirea Basarabiei cu România că „ar fi frumos, dar nu se poate” invocând, în acest sens, argumente de ordin economic sau strategic. Interesant e faptul că aceștia nu contrazic adevărul istoric și anume că Basarabia e parte a terioriului românesc. Mesajul lor induce mereu nesiguranţă și teamă, sugerând pericole majore precum instabilitatea economică, apariţia unei minorităţi incontrolabile sau a unei corupţii imposibil de eradicat. Ca și când acești propagandiști ar fi descoperit peste noapte secretul tinereţii fără bătrâneţii și al vieţii fără de moarte dublat de cel al guvernării fără de corupţie, ei influențează pe unii dintre noi la modul cel mai abject și care ține doar de negativitate. Au chiar unele pseudo- argumente care corelează problemele existente în societatea românească cu cele din Republica Moldova, de genul ”că România n-ar avea nevoie de o regiune săracă” . Cunoaștem bine că această stare de corupție endemică este generată de o clasă politică oligarhică, mult mai apropiată de modelul din Asia centrală decât de Europa. Dar,vă rog să fiți fără grijă deoarece domniile lor nu au contract permanent cu funcția și nu vor domni la infinit, așa cum li se pare… A sosit timpul ca să dăm dovezi că suntem înfrățiți, înrudiți, că suntem de același sânge și limbă cu verișorii de dincolo de Prut! Revenind la planul inițial,nu am dispoziția și nici timpul necesar de a demonta toate aceste pseudo-teorii, deoarece aceasta revine ca o datorie de onoare a istoricilor și diplomaților. Dar în cele ce urmează vă propun un exercițiu de imaginație. Acesta se realizează prin corelarea tuturor elementelor posibile care ar duce la acest eveniment cu profunde rezonanțe- UNIREA! De fapt, mai bine spus după reîntregirea, reunirea celor două state,altcumva vor fi parametrii,regulile, legile și automat nivelul de trai. Numai încercați să vă proiectați ideea conform căreia, Republica Moldova va face parte dintr-un stat integrat european, membru al NATO. Peste acestea, îndrăzniți să vă proiectați și imaginea unei justiții imparțiale, corecte ce se vor extinde ca model și peste Prut. Cu alte cuvinte, lucrurile pot evolua într-o direcție normală, firească.Totuși, filo-rușii nu se lasă și încetinesc acest proces. Mai e cazul să ne aducem aminte de „prietenia” și interesul Rusiei, care a încercat să blocheze eforturile Republicii Moldova în sensul integrării europene, aşa cum a procedat de altfel şi în cazul altor state din fosta Comunitate a Statelor Independente? De aceea, din dorința de a ne vedea visul împlinit,ar trebui să nu mai ezităm deloc și nici să luăm peste picior pe semenii care luptă,speră și cred în idealul acestei uniri, în cuget și în simțiri.......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu