Criteriul National

Dorești să-ți dezvolți afacerea în domeniul transporturilor? Iată de ce ar trebui să alegi camioane Ford

Dorești să-ți dezvolți afacerea în domeniul transporturilor? Iată de ce ar trebui să alegi camioane Ford
iunie 04
10:30 2019

De câțiva ani, domeniul transporturilor a început să meargă destul de bine și în România. Tot mai multe companii de transport micuțe au intrat pe piață și au reușit să crească nivelul de competivitate. Cine a fost serios a rămas în joc, cine a fost neserios și-a făcut demult bagaje și s-a dus să facă business într-un alt domeniu, mult diferit.

Cei care au rămas însă pentru a face business în domeniul transporturilor, au observat că e loc de mai bine și au început să se dezvolte încet, încet. Azi un contract nou, mâine un cap tractor sau un camion în plus în curte. Dacă este și cazul tău, mă bucur. Dacă deții un astfel de business care se dezvoltă constant și ai nevoie de vehicule, stai pe-aproape. Vei vedea în cele ce urmează de ce ar trebui să alegi camioane noi și mai important, de ce ar trebui să cumperi camioane noi de la Ford. Imediat detaliem.

De ce ar trebui să cumperi camioane noi dacă dorești să dezvolți un business în transporturi

Dacă afacerea pe care o conduci este una serioasă, nu ai nevoie de probleme. Camioanele second hand se mai defectează, mai au probleme ce necesită vizită la service mai des și așa mai departe.

Ai nevoie de un camion nou cu care să-ți faci treaba fără întrerupere chiar dacă scoți din buzunar mai mulți bani. Apoi, mai este vorba și despre taxe, camioanele second hand mai vechi de Euro 6 sunt taxate mai mult prin Europa, acest lucru te va afecta dacă faci transport internațional de mărfuri.

Interesul tău principal este așadar fluxul continuu de muncă și optimizarea de costuri. Mai bine scoți bani pentru un camion nou decât să îi dai pe la service sau pe taxe de autostradă mult mai mari.

Dorești să-ți dezvolți afacerea în domeniul transporturilor? Iată de ce ar trebui să alegi camioane Ford

Aceste camioane Ford sunt destul de noi pe piața din România și ar fi o idee destul de bună din multe puncte de vedere să-ți dezvolți afacerea în transporturi bazându-te pe ele. Iată câteva motive destul de interesante pentru care ar trebui să alegi camioane Ford în cazul în care urmează faci investiții.

  • Costurile de achiziție sunt mai mici, specifice noului intrat pe piață
  • Metodele de finanțare sunt destul de bune, perfecte pentru micii antreprenori
  • Contractele de service și întreținere sunt orientate către client
  • Camioanele Ford sunt optimizate pentru confortul șoferului (cabina)
  • Există două tipuri de motoare: de forță (480 de cai) și de consum (420 de cai)
  • Camioanele Ford sunt pline de tehnologie, în special pentru siguranță
  • Vin din fabrică cu sisteme de monitorizate GPS și Fleet Management

Și lista poate continua, acestea sunt doar câteva dintre principalele avantaje pe care le poți avea dacă alegi să cumperi camioane Ford cu ajutorul cărora să-ți dezvolți afacerea ta din domeniul transporturilor.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Stefan

Stefan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul