Criteriul National

Doriți să începeți o carieră în domeniul îngrijirii unghiilor?

Doriți să începeți o carieră în domeniul îngrijirii unghiilor?
iunie 23
16:46 2022

Dacă sunteți la început de drum și doriți să aveți succes în domeniul manichiurilor și pedichiurilor moderne sau dacă intenționați să deschideți un salon nou pentru îngrijirea unghiilor, aveți nevoie de un furnizor de încredere care să vă pună la dispoziție în permanență cele mai moderne și actuale produse profesionale.

FSM-românia.ro este numele unui important distribuitor de produse marcă proprie și nu numai. În oferta acestuia veți descoperi toate categoriile principale de produse pentru manichiuri și pedichiuri de tip gel sau de tip semipermanent. Ele sunt de marcă proprie! În afară de aceste produse, în oferta FSM veți mai găsi produse profesionale fabricate de către producători renumiți în toată lumea pentru calitatea produselor realizate, precum CANNI, EVERIN, VENALISA, ROSALIND, BASE ONE, SILCARE, etc.

 

Avantajele reale de care vă puteți bucura dacă veți colabora cu acest distribuitor!

Cel mai important avantaj îl reprezintă calitatea produselor. Fiind produse profesionale și semiprofesionale, calitatea lor este foarte bună. Se lucrează ușor cu ele, se pot realiza manichiuri foarte complexe care vor fi și foarte rezistente. De asemenea, prețurile nu sunt deloc mari. În mod periodic sunt organizate importante campanii de reduceri.

Oferta FSM-românia.ro este foarte, foarte complexă. Este vorba despre un magazin care comercializează mai mult de 100 de tipuri de soluții pregătitoare pentru manichiuri, mai mult de 100 de tipuri de geluri constructie, peste 650 de modele de oje semipermanente, foarte multe aparate ultramoderne, accesorii și ustensile, produse EVERIN, decoruri unghii și tatuaje, kituri unghii, acetone, uleiuri pentru cuticule, soluții degresante, etc.

Astfel, aveți ocazia să cumpărați dintr-un singur loc orice produs important necesar pentru o manichiură foarte frumoasă și rezistentă. Nu va fi nevoie în felul acesta să plătiți mult pentru serviciile de transport. Livrarea produselor se face repede. Este nevoie doar de 1-3 zile pentru a livra comanda dumneavoastră. Plata se poate face cu cardul sau în numerar, la primirea coletului. Produsele pot fi comandate în cantități mici sau chiar și în cantități mai mari, dacă administrați sau dețineți în proprietate mai multe saloane de îngrijire a unghiilor.

 

Alte recomandări importante!

Din această ofertă foarte interesantă și avantajoasă, vă pot fi utile mai ales gelurile pentru construcție, soluțiile pregătitoare și aparatura ultramodernă. Este vorba despre multe modele de lămpi UV sau LED de cea mai bună calitate, care acum au prețuri reduse, despre multe tipuri de freze unghii, despre aspiratoare performante pentru praf, sterilizatoare, lămpi pentru mesele de lucru și dezinfectante de cea mai bună calitate. Dezinfectantele sunt recomandate inclusiv pentru a fi folosite în cabinete medicale și la dezinfectarea instrumentarului chirurgical.

Prețurile nu sunt deloc mari. Campaniile de reduceri sunt periodice! Toate informațiile despre produse le găsiți postate pe site-ul companiei. Dacă aveți nevoie de precizări suplimentare, puteți contacta în mod direct unul din reprezentanții companiei la numărul de telefon 0745.677.518.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul