Criteriul National

Doriți să incepeți un Blog? Urmați acești pași simpli

Doriți să incepeți un Blog? Urmați acești pași simpli
septembrie 26
11:15 2021

Deci, ați decis că doriți să vă faceti propriul blog?

Crearea unui blog nu este de deloc dificilă sau complicată, dar foarte multi oamenii sunt descurajați să scrie din diverse motive.

Fie că este frica de eșec sau lipsa subiectelor despre care sa se scrie.Nimic nu ar trebui să fie vreodată un obstacol atunci când doriți să începeți un blog care pe parcus sa devina de succes.

Un blog nu este altceva decât un mod creativ și distractiv de a vă împărtăși gândurile, sentimentele și informațiile cu alte persoane care împărtășesc aceleași interese ca dvs. Nu aveți nevoie de nicio pregătire tehnică, urmați acești pași simpli pentru a crea blogul perfect:

Alegeți o platformă de blog

În prezent, există o gamă largă de platforme de blog, ceea ce înseamnă că trebuie să vedeți ce tipuri de platforme se vor potrivi cel mai bine nevoilor dvs.

Majoritatea oamenilor își încep de multe ori blogurile pe o platformă gratuită, cu toate acestea, acestea sunt de obicei limitate în ceea ce privește caracteristicile.

Dar dacă sunteți serios în legătură cu blogurile si doriti sa deveniti profesionisti, este foarte recomandat să mergeți pe un alt drum și să plătiți pentru platforma dvs.

Alegeți un nume interesant

Acesta este probabil unul dintre cele mai importante lucruri la lansarea propriului blog. Numele blogului dvs. este ceea ce atrage mai întâi atenția cititorilor, deci este mai bine să alegeți ceva interesant și, de preferință, cât mai legat de tematica blogului dvs.

De asemenea, ar trebui să fie destul de descriptiv, astfel încât cititorii să își poată face instantaneu o idee despre ce este blogul tău.

Cu toate acestea, dacă intenționați să faceți mai mult un blog personal, vă recomandăm să utilizați propriul nume pentru blog, deoarece este vorba despre dvs.!

Selectați o temă adecvată

Pentru unii oameni, designul și aspectul ar putea să nu fie atât de importante, dar multe studii au sugerat că cititorii tind să își schimbe comportamentul în funcție de caracteristici și aspect. Utilizatorii adesea judecă estetica și designul în funcție de cât de funcțional este un site sau un blog.

De aceea este atât de important să ții cont de cititorii tăi de la început.

O idee bună este să rămâi cu o temă principală pentru întregul blog și apoi să-i personalizezi postarea în funcție de subiect.

Nu uitați de cercetarea cuvintelor cheie

De atâtea ori, oamenii scriu postări de blog excepționale, dar sunt de nedescoperit, deoarece fie nu au folosit cuvintele cheie potrivite, fie chiar mai rău, nu au folosit cuvinte cheie deloc!

Nu faceți aceeași greșeală ca acești oameni, mai ales dacă sunteți începător, trebuie să selectați cuvintele cheie potrivite pentru a aduce mai mult trafic pe site-ul dvs. și pe postările de pe blog. Există atât instrumente gratuite, cât și cu plată pe care le puteți utiliza, dar în orice caz, acest lucru este atât de esențial.

Imaginile

De multe ori, începătorii tind să copieze și să posteze imagini de pe Google sau din orice alt loc pe care le găsesc. Așadar, aici trebuie să fii atât de atent, dacă veți fi unul dintre acei oameni, rețineți că ar putea fi necesar să plătiți mii de dolari mai târziu în taxe de încălcare a drepturilor de autor pentru imagini pe care alti sunt detinatori drepturilor de utilizare.

Deși este posibil să nu doriți să plătiți pentru un instrument plin de imagini de înaltă calitate, pe termen lung, acest lucru va da roade serios. Cu toate acestea, dacă aceasta nu este o opțiune pentru dvs., puteți crea pur și simplu propriile imagini.

Planificați și scrieți conținutul

Odată ce v-ați configurat cu succes blogul, acum distracția poate începe! Este timpul să scrieți articole! Încercați cât mai bine posibil să vă planificați conținutul din timp, luați în considerare publicul țintă, ceea ce este în tendințe și relevant pentru nișa blogului dvs. În timp ce scrierea unei postări pe blog în fiecare zi este cea mai ideală, uneori poate fi dificil dacă nu este treaba ta cu normă întreagă.

Un alt sfat bun de luat în considerare este cu cât postezi mai mult, cu atât scrierea ta se va îmbunătăți mai bine. Deci, ia-ți angajamentul și bucură-te de lumea blogurilor!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul