Criteriul National

Dormitor pentru un băiat – sfaturi și idei pentru alegerea unui design

Dormitor pentru un băiat – sfaturi și idei pentru alegerea unui design
iunie 24
08:38 2022

Designul dormitorului băiatului poate să fie foarte simplu. Chiar și un băiat sub zece ani se poate simți foarte bine în designul convențional pentru adulți. De aceea culoarea ideală a mobilierului din cameră pentru băiat este albul.

Designul dormitorului – stil scandinav

Stilul scandinav este ideal pentru amenajarea unui dormitor pentru un băiat, deoarece este o soluție ușoară și de buget. Întregul design se bazează pe accesorii, iar în plus se pot adăuga accente luminoase. Baza este culoarea albă și merge combinată în mod ideal cu anumite culori mai închise. În plus, acest stil este în prezent foarte modern.

Este bine să încurajăm creativitatea și îmbunătățirile în designul camerei, pe care băiatul le poate realiza singur: postere, obiecte de uz casnic, autocolante.

Decorarea dormitorului pentru un baiat

Fiecare cameră pentru copii este un dormitor cu un birou de lucru și spațiu de depozitare. Prin urmare, textilele sunt o parte esențială a designului.

Imaginați-vă o cameră albă complet monocromă. Și acum adăugăm la ea un strop de culoare:

– Perdele

-Lenjeria de pat

– Mai multe perne sau fețe de pernă colorate

– Covor

Adăugând toate cele de mai sus, camera nu mai este monotonă.

Sunt lucruri care le plac băieților la orice vârstă, cum ar fi tehnologia. Mașinile, avioanele și navele spațiale domină imaginația lor de la o vârstă fragedă. Dar dacă te limitezi la simple postere sau fotografii, camera poate deveni lipsită de viață.

Ideea este să-și atârne desenele pe perete în loc de postere cu fotografii obișnuite ca o modalitate originală de a-și păstra creativitatea și care va rămâne relevantă indiferent de vârstă.

Alege lenjerie de pat pentru copii cu imprimeu

Fiecare băiat are personajele lui preferate din desene animate sau din benzi desenate. Nu vei greși dacă alegeți să cumpărați lenjerie de pat cu unul dintre personajele preferate ale băiatului tău. Acest lucru nu numai că va face băiatul fericit, dar va crea un accent de culoare suplimentar în camera lui. Dacă copilul tău este interesat de mașini sau sport, de exemplu, atunci mizează pe lenjerie de pat cu mașini sau lenjerie de pat cu teme din fotbal.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul