Criteriul National

DOVADĂ DE ROMANTISM! O floare printre flori !

DOVADĂ DE ROMANTISM! O floare printre flori !
martie 01
22:33 2016

 

Martie este considerată de mulți ca fiind o lună a iubirii,o lună în care sentimentele de atașament și candoare ar trebui să ne însoțească.Faptul că am intrat în primăvară din punct de vedere calendaristic nu este de ajuns.

De aceea,de 1 Martie , pe adresa ziarului nostru, la ceas de seară am primit o frumoasă poză a unui cititor ce cu siguranță prețuiește și iubește pe aleasa inimii sale.

SURPRIZA

Așa cum a oferit acele flori domnul Raiciu Iancu Adrian iubitei sale și le-a asezonat cu cărți, așteptând venirea și reacția iubitei sale, oricare dintre domni are ce învăța.

În scurta sa prezentare domnul Raiciu ne-a impresionat prin aceste cuvinte-” m- am gândit că merita să se simtă ca o floare așa că (…) și eu azi i-am făcut o surpriză plăcută iubitei mele, am cumpărat multe flori si i-am facut o mini grădină pe hol în casă”

Mai mult decât atât, domnia sa a dorit și ne-a solicitat dreptul de a împărtăși  și altora felul său romantic, elegant, plin de maniere și bun gust.

De aceea,m-am gândit că merită a fi menționat și sărbătorit așa cum se cuvine deoarece a îmbina un strop de romantism cu o doză de sinceritate poate fi considerat un gest nobil.

Am considerat de cuviință să introducem aceste amănunte pentru ca fiecare dintre dumneavoastră, stimați cititori ai acestui ziar independent de opinie și atitudine să știe că încă mai există romantism!

Bineînțeles că aleasa inimii sale-domnișoara Brînză Mădălina Mariana a rămas plăcut impresionată de surpriză,deoarece orice reprezentantă a sexului frumos apreciază și ține cu precizie minte momentele de acest gen, cu atât mai mult cu cât contează enorm atunci când doi oameni tineri,frumoși și cu viitorul în față se iubesc, iar totul poate este cât se poate de firesc, plecând de la gesturi simple până la aceste dovezi clare în care IUBIREA nu are cum anume să fie ascunsă sau să stea fără a fi arătată, prețuită și povestită!

O primăvară frumoasă vă doresc, în numele întregului corp redacțional!

Prof. Dr. Daniel Mihai, C.N.A Regina Maria Constanța, redactor șef al ziarului Criteriul Național

Sursa foto :  https://www.facebook.com/Raiciu.Iancu.Adrian?fref=photo

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro