Criteriul National

DOVADĂ DE ROMANTISM! O floare printre flori !

DOVADĂ DE ROMANTISM! O floare printre flori !
martie 01
22:33 2016

 

Martie este considerată de mulți ca fiind o lună a iubirii,o lună în care sentimentele de atașament și candoare ar trebui să ne însoțească.Faptul că am intrat în primăvară din punct de vedere calendaristic nu este de ajuns.

De aceea,de 1 Martie , pe adresa ziarului nostru, la ceas de seară am primit o frumoasă poză a unui cititor ce cu siguranță prețuiește și iubește pe aleasa inimii sale.

SURPRIZA

Așa cum a oferit acele flori domnul Raiciu Iancu Adrian iubitei sale și le-a asezonat cu cărți, așteptând venirea și reacția iubitei sale, oricare dintre domni are ce învăța.

În scurta sa prezentare domnul Raiciu ne-a impresionat prin aceste cuvinte-” m- am gândit că merita să se simtă ca o floare așa că (…) și eu azi i-am făcut o surpriză plăcută iubitei mele, am cumpărat multe flori si i-am facut o mini grădină pe hol în casă”

Mai mult decât atât, domnia sa a dorit și ne-a solicitat dreptul de a împărtăși  și altora felul său romantic, elegant, plin de maniere și bun gust.

De aceea,m-am gândit că merită a fi menționat și sărbătorit așa cum se cuvine deoarece a îmbina un strop de romantism cu o doză de sinceritate poate fi considerat un gest nobil.

Am considerat de cuviință să introducem aceste amănunte pentru ca fiecare dintre dumneavoastră, stimați cititori ai acestui ziar independent de opinie și atitudine să știe că încă mai există romantism!

Bineînțeles că aleasa inimii sale-domnișoara Brînză Mădălina Mariana a rămas plăcut impresionată de surpriză,deoarece orice reprezentantă a sexului frumos apreciază și ține cu precizie minte momentele de acest gen, cu atât mai mult cu cât contează enorm atunci când doi oameni tineri,frumoși și cu viitorul în față se iubesc, iar totul poate este cât se poate de firesc, plecând de la gesturi simple până la aceste dovezi clare în care IUBIREA nu are cum anume să fie ascunsă sau să stea fără a fi arătată, prețuită și povestită!

O primăvară frumoasă vă doresc, în numele întregului corp redacțional!

Prof. Dr. Daniel Mihai, C.N.A Regina Maria Constanța, redactor șef al ziarului Criteriul Național

Sursa foto :  https://www.facebook.com/Raiciu.Iancu.Adrian?fref=photo

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo