Criteriul National

DOVADA NEPUTINȚEI – marea razie I.P.J. a descoperit doi boschetari la țară ?!?! ninoninonino

DOVADA NEPUTINȚEI – marea razie I.P.J. a descoperit doi boschetari la țară ?!?! ninoninonino
octombrie 28
11:59 2018

daca isi inchipuie cineva ca razia de ieri noapte la care au participat 100 de politisti este pur intamplatoare, sau a fost organizata asa… ca era in planul IPJ, foarte probabil sa se insele. Sa observam si noi de aici de aproape o coincidenta vizibila si din satelit. Dupa sceneta (video) in care institutia politeneasca a fost ironizata in primavara si care aduna peste 5 mii de vizualizari, aceeasi razie a avut loc la acea vreme (video). Avand in vedere ca in ultima luna institutia MAI a fost apostrofata in articole online (blog, articol) cu vizualuzari care numara peste 30 de mii de vizualizari, iata cum se explica probabil miscarea de imagine a unei institutii imbacsite si aclamate de o comunitate intreaga, dar in tacere, pentru ca cine are curajul sa ridice glasul la o institutie ex-comunista persecutoare? Nu multa lume, asa ca atunci cand se intampla ca balerinele police sa primeasca observatii sustinute de fapte, lucrul aceste ii loveste in orgoliul lor de minte de revolver cu uniforma.

Pentru un oras care s-ar pretinde a fi civilizat, rezultatele raziei de ieri noapte ar trebui sa fie o rutina zilnica (niste amenzi marunte si doi boschetari la volan). In orase civilizate, la astfel de razii SE INTAMPLA URMATOARELE: politie, mascati si jandarmerie dau buzna in mai multe locatii simultan peste infractori periculosi pe care ii gaseste cu droguri, arme, sacosi de bani furati sau proveniti din furtisaguri, marfuri de contrabanda si alte minunatii. La Constanta mafia este probabil cea mai mare in comparatie cu alte orase mari de provincie din tara dar are radacini adanci pe semne in institutii de stat. Dar voi balerine police de C-ta, ati iesit 100 la miscare de buritici noaptea ca sa aplicati niste amenzi marunte si sa prindeti doi betivi la tara. Bravo mai baieti! O danteluta s-ar potrivi de minune cred peste uniforma M.A.I. Cum de nu ati adaugat voi la actiunea asta si o descindere politieneasca politica la un ziarist ceva? aaaa? ati uitat, sau cum???

Sefu la poterashi? Mai fumezi bre trabuc cu bosulica de la mall ul din parc cum faceai matale in vara lu’ 2015 in sala de sedinta de langa biroul primarului? Septarul ala super fita a lu’ matale, viloante, terenuri, sunt din castigul bugetar sau combinatii pe shestache ceva? barosaneala in uniforma de bugetareala bre?

= = = = = = = = = = = = = = = = = = =

UPDATE – 29 oct –  purtatorul de cuvant de la IPJ (care zici ca-i amantul lu’ Miau-miau) anunta recent ca vor fi facute publice rezultatele raziei de vineri-sambatata noapte. Iata ca ele deja incep sa se vada: la C-ta a avut loc recent un accident mortal. Intre C-ta si Valul, altul grav, asta asa… ce se vede in fuga online… cate alte nenorociri or fi bine ascunse… ce sa se inflameze comunitatea, presa, alte institutii de aceasta situatie, de incapacitatea politei sa previna… mucles! asa-i romanul, ciocul mic cand altul o pateste, si cand o pateste el, sa vezi bocete si jale… – accident1, accident 2

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul