Criteriul National

DOVADA NEPUTINȚEI – marea razie I.P.J. a descoperit doi boschetari la țară ?!?! ninoninonino

DOVADA NEPUTINȚEI – marea razie I.P.J. a descoperit doi boschetari la țară ?!?! ninoninonino
octombrie 28
11:59 2018

daca isi inchipuie cineva ca razia de ieri noapte la care au participat 100 de politisti este pur intamplatoare, sau a fost organizata asa… ca era in planul IPJ, foarte probabil sa se insele. Sa observam si noi de aici de aproape o coincidenta vizibila si din satelit. Dupa sceneta (video) in care institutia politeneasca a fost ironizata in primavara si care aduna peste 5 mii de vizualizari, aceeasi razie a avut loc la acea vreme (video). Avand in vedere ca in ultima luna institutia MAI a fost apostrofata in articole online (blog, articol) cu vizualuzari care numara peste 30 de mii de vizualizari, iata cum se explica probabil miscarea de imagine a unei institutii imbacsite si aclamate de o comunitate intreaga, dar in tacere, pentru ca cine are curajul sa ridice glasul la o institutie ex-comunista persecutoare? Nu multa lume, asa ca atunci cand se intampla ca balerinele police sa primeasca observatii sustinute de fapte, lucrul aceste ii loveste in orgoliul lor de minte de revolver cu uniforma.

Pentru un oras care s-ar pretinde a fi civilizat, rezultatele raziei de ieri noapte ar trebui sa fie o rutina zilnica (niste amenzi marunte si doi boschetari la volan). In orase civilizate, la astfel de razii SE INTAMPLA URMATOARELE: politie, mascati si jandarmerie dau buzna in mai multe locatii simultan peste infractori periculosi pe care ii gaseste cu droguri, arme, sacosi de bani furati sau proveniti din furtisaguri, marfuri de contrabanda si alte minunatii. La Constanta mafia este probabil cea mai mare in comparatie cu alte orase mari de provincie din tara dar are radacini adanci pe semne in institutii de stat. Dar voi balerine police de C-ta, ati iesit 100 la miscare de buritici noaptea ca sa aplicati niste amenzi marunte si sa prindeti doi betivi la tara. Bravo mai baieti! O danteluta s-ar potrivi de minune cred peste uniforma M.A.I. Cum de nu ati adaugat voi la actiunea asta si o descindere politieneasca politica la un ziarist ceva? aaaa? ati uitat, sau cum???

Sefu la poterashi? Mai fumezi bre trabuc cu bosulica de la mall ul din parc cum faceai matale in vara lu’ 2015 in sala de sedinta de langa biroul primarului? Septarul ala super fita a lu’ matale, viloante, terenuri, sunt din castigul bugetar sau combinatii pe shestache ceva? barosaneala in uniforma de bugetareala bre?

= = = = = = = = = = = = = = = = = = =

UPDATE – 29 oct –  purtatorul de cuvant de la IPJ (care zici ca-i amantul lu’ Miau-miau) anunta recent ca vor fi facute publice rezultatele raziei de vineri-sambatata noapte. Iata ca ele deja incep sa se vada: la C-ta a avut loc recent un accident mortal. Intre C-ta si Valul, altul grav, asta asa… ce se vede in fuga online… cate alte nenorociri or fi bine ascunse… ce sa se inflameze comunitatea, presa, alte institutii de aceasta situatie, de incapacitatea politei sa previna… mucles! asa-i romanul, ciocul mic cand altul o pateste, si cand o pateste el, sa vezi bocete si jale… – accident1, accident 2

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu