Criteriul National

DOVADA NEPUTINȚEI – marea razie I.P.J. a descoperit doi boschetari la țară ?!?! ninoninonino

DOVADA NEPUTINȚEI – marea razie I.P.J. a descoperit doi boschetari la țară ?!?! ninoninonino
octombrie 28
11:59 2018

daca isi inchipuie cineva ca razia de ieri noapte la care au participat 100 de politisti este pur intamplatoare, sau a fost organizata asa… ca era in planul IPJ, foarte probabil sa se insele. Sa observam si noi de aici de aproape o coincidenta vizibila si din satelit. Dupa sceneta (video) in care institutia politeneasca a fost ironizata in primavara si care aduna peste 5 mii de vizualizari, aceeasi razie a avut loc la acea vreme (video). Avand in vedere ca in ultima luna institutia MAI a fost apostrofata in articole online (blog, articol) cu vizualuzari care numara peste 30 de mii de vizualizari, iata cum se explica probabil miscarea de imagine a unei institutii imbacsite si aclamate de o comunitate intreaga, dar in tacere, pentru ca cine are curajul sa ridice glasul la o institutie ex-comunista persecutoare? Nu multa lume, asa ca atunci cand se intampla ca balerinele police sa primeasca observatii sustinute de fapte, lucrul aceste ii loveste in orgoliul lor de minte de revolver cu uniforma.

Pentru un oras care s-ar pretinde a fi civilizat, rezultatele raziei de ieri noapte ar trebui sa fie o rutina zilnica (niste amenzi marunte si doi boschetari la volan). In orase civilizate, la astfel de razii SE INTAMPLA URMATOARELE: politie, mascati si jandarmerie dau buzna in mai multe locatii simultan peste infractori periculosi pe care ii gaseste cu droguri, arme, sacosi de bani furati sau proveniti din furtisaguri, marfuri de contrabanda si alte minunatii. La Constanta mafia este probabil cea mai mare in comparatie cu alte orase mari de provincie din tara dar are radacini adanci pe semne in institutii de stat. Dar voi balerine police de C-ta, ati iesit 100 la miscare de buritici noaptea ca sa aplicati niste amenzi marunte si sa prindeti doi betivi la tara. Bravo mai baieti! O danteluta s-ar potrivi de minune cred peste uniforma M.A.I. Cum de nu ati adaugat voi la actiunea asta si o descindere politieneasca politica la un ziarist ceva? aaaa? ati uitat, sau cum???

Sefu la poterashi? Mai fumezi bre trabuc cu bosulica de la mall ul din parc cum faceai matale in vara lu’ 2015 in sala de sedinta de langa biroul primarului? Septarul ala super fita a lu’ matale, viloante, terenuri, sunt din castigul bugetar sau combinatii pe shestache ceva? barosaneala in uniforma de bugetareala bre?

= = = = = = = = = = = = = = = = = = =

UPDATE – 29 oct –  purtatorul de cuvant de la IPJ (care zici ca-i amantul lu’ Miau-miau) anunta recent ca vor fi facute publice rezultatele raziei de vineri-sambatata noapte. Iata ca ele deja incep sa se vada: la C-ta a avut loc recent un accident mortal. Intre C-ta si Valul, altul grav, asta asa… ce se vede in fuga online… cate alte nenorociri or fi bine ascunse… ce sa se inflameze comunitatea, presa, alte institutii de aceasta situatie, de incapacitatea politei sa previna… mucles! asa-i romanul, ciocul mic cand altul o pateste, si cand o pateste el, sa vezi bocete si jale… – accident1, accident 2

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu