Criteriul National

Dozatorul de apa – Pentru o apa de baut curata in locuintele noastre

Dozatorul de apa –  Pentru o apa de baut curata in locuintele noastre
aprilie 25
10:27 2017

Avand in vedere progresul tehnologic facut in ultimul deceniu, cu siguranta ne intereseaza sa avem o casa echipata cu cele mai bune accesorii si aparate electronice, electrocasnice, care sa imbine la perfectie designul cu simtul practic si cu comoditatea.

Pentru acest lucru avem nevoie sa apelam chiar si la accesorii care ne pot asigura lucrurile necesare zi cu zi, cum ar fi apa.

Cei mai multi dintre noi, fie ca locuim la oras, fie la sat, ne aprovizionam cu apa pentru consum propriu de la retelele locale sau de la magazin, lucru care in timp cu siguranta ar aduce un beneficiu financiar semnificativ, dar si punerea in pericol a sanatatii.

De ce spunem asta? Dupa cum bine stim, indiferent cate milioane de euro se investesc  in reclamele publicitare pentru a se promova un anumit brand de apa care se considera a fi din izvor, aceasta contine diferite substante chimice printre care si nitrati, care in timp fac rau sanatatii noastre.

Nici apa de la ”canal” nu este una  care sa ne dea o incredere foarte mare atat la consum cat si la adaugarea in diferite compozitii culinare, deoarece are un procentaj mare de impuritati, filtrele regionale nefacand fata pentru a ne da un plus de siguranta atunci cand o folosim.

Asadar, ne punem problema confortului, consumului redus de bani, sanatatii, dar totodata si a viziunilor de viitor, iar pentru asta avem nevoie de dozatoare de apa, care-si gasesc utilitatea in mai multe domenii de activitate.

Fie ca va aflati la birou, fie intr-o institutie publica, fie acasa, un astfel de aparat va poate asigura cantitatea necesara de apa pe care o consumati intr-o luna – fie pentru a va potoli setea, fie pentru a prepara diferite bauturi cum ar fi o cafea, un ceai, un antibiotic efervescent sau alte combinatii de bauturi.

Cu ce poate ajuta un dozator de apa?

Acesta contine o cantitate de pana la 20 de litri de apa, un volum suficient care sa asigure necesarul timp de 2 saptamani pentru un numar redus de oameni.

Totodata, el poate fi conectat la reteaua locala, iar filtrele sale ne permit sa avem o cantitate nelimitata de apa, sanatoasa, avand capacitatea sa-i redea puritatea naturala.

Acest lucru este foarte benefic, mai ales ca apa imbuteliata nu este indicata pe termen lung pentru organismul nostru, iar depozitarea ei in sticle aduce de la sine efecte nocive pentru consumatorii ei.

Cand vine vorba de selectia unui astfel de aparat trebuie sa ne luam si masuri de precautie, mai ales in ceea ce priveste mentenanta, siguranta pentru copii si totodata inaltimea care sa ne permite sa utilizam confortabil dozatorul de apa.

In prima instanta tinem sa va precizam ca mentenanta nu reprezinta un factor deosebit de solicitant, deoarece totul se bazeaza pe mentinerea curateniei in jurul accesoriilor si robinetului.

Insa cand vine vorba de siguranta pentru copii trebuie sa avem foarte mare grija, deoarece stim ca acestia sunt curiosi din fire.

Cu siguranta nu dorim sa vedem copilul nostru cum sufera – fie din cauza apei prea fierbinte, fie din cauza uneia rece – sau cum uda pardoseala. De aceea este nevoie sa optam pentru aparate care previn accidentele de orice fel.

Cu siguranta ne va interesa inaltimea, iar aici trebuie sa avem grija si la plasament si la utilizarea confortabila a acestuia.

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro