Criteriul National

Dozatorul de apa – Pentru o apa de baut curata in locuintele noastre

Dozatorul de apa –  Pentru o apa de baut curata in locuintele noastre
aprilie 25
10:27 2017

Avand in vedere progresul tehnologic facut in ultimul deceniu, cu siguranta ne intereseaza sa avem o casa echipata cu cele mai bune accesorii si aparate electronice, electrocasnice, care sa imbine la perfectie designul cu simtul practic si cu comoditatea.

Pentru acest lucru avem nevoie sa apelam chiar si la accesorii care ne pot asigura lucrurile necesare zi cu zi, cum ar fi apa.

Cei mai multi dintre noi, fie ca locuim la oras, fie la sat, ne aprovizionam cu apa pentru consum propriu de la retelele locale sau de la magazin, lucru care in timp cu siguranta ar aduce un beneficiu financiar semnificativ, dar si punerea in pericol a sanatatii.

De ce spunem asta? Dupa cum bine stim, indiferent cate milioane de euro se investesc  in reclamele publicitare pentru a se promova un anumit brand de apa care se considera a fi din izvor, aceasta contine diferite substante chimice printre care si nitrati, care in timp fac rau sanatatii noastre.

Nici apa de la ”canal” nu este una  care sa ne dea o incredere foarte mare atat la consum cat si la adaugarea in diferite compozitii culinare, deoarece are un procentaj mare de impuritati, filtrele regionale nefacand fata pentru a ne da un plus de siguranta atunci cand o folosim.

Asadar, ne punem problema confortului, consumului redus de bani, sanatatii, dar totodata si a viziunilor de viitor, iar pentru asta avem nevoie de dozatoare de apa, care-si gasesc utilitatea in mai multe domenii de activitate.

Fie ca va aflati la birou, fie intr-o institutie publica, fie acasa, un astfel de aparat va poate asigura cantitatea necesara de apa pe care o consumati intr-o luna – fie pentru a va potoli setea, fie pentru a prepara diferite bauturi cum ar fi o cafea, un ceai, un antibiotic efervescent sau alte combinatii de bauturi.

Cu ce poate ajuta un dozator de apa?

Acesta contine o cantitate de pana la 20 de litri de apa, un volum suficient care sa asigure necesarul timp de 2 saptamani pentru un numar redus de oameni.

Totodata, el poate fi conectat la reteaua locala, iar filtrele sale ne permit sa avem o cantitate nelimitata de apa, sanatoasa, avand capacitatea sa-i redea puritatea naturala.

Acest lucru este foarte benefic, mai ales ca apa imbuteliata nu este indicata pe termen lung pentru organismul nostru, iar depozitarea ei in sticle aduce de la sine efecte nocive pentru consumatorii ei.

Cand vine vorba de selectia unui astfel de aparat trebuie sa ne luam si masuri de precautie, mai ales in ceea ce priveste mentenanta, siguranta pentru copii si totodata inaltimea care sa ne permite sa utilizam confortabil dozatorul de apa.

In prima instanta tinem sa va precizam ca mentenanta nu reprezinta un factor deosebit de solicitant, deoarece totul se bazeaza pe mentinerea curateniei in jurul accesoriilor si robinetului.

Insa cand vine vorba de siguranta pentru copii trebuie sa avem foarte mare grija, deoarece stim ca acestia sunt curiosi din fire.

Cu siguranta nu dorim sa vedem copilul nostru cum sufera – fie din cauza apei prea fierbinte, fie din cauza uneia rece – sau cum uda pardoseala. De aceea este nevoie sa optam pentru aparate care previn accidentele de orice fel.

Cu siguranta ne va interesa inaltimea, iar aici trebuie sa avem grija si la plasament si la utilizarea confortabila a acestuia.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo