Criteriul National

Dr. Panțuru răspunde pacienților: cât costă o liposucție?

Dr. Panțuru răspunde pacienților: cât costă o liposucție?
aprilie 03
09:14 2017

Drpanturu.ro este website-ul cabinetului privat de medicină estetică al doctorului Radu Panțuru, specializat în proceduri de chirurgie estetică și intervenții non-chirurgicale. În cadrul intervențiilor chirurgicale intră și operația de liposucție, una dintre cele mai cunoscute metode de eliminare a grăsimii din zonele corpului în care aceasta tinde să se acumuleze. Aceste zone sunt de regulă zona abdominală, a coapselor și a feselor, a brațelor dar și zona feței, cu precădere cea a gâtului.

Având în vedere că prețul unei operații de liposucție este de multe ori cea mai întâlnită întrebare în rândul pacienților, Dr. Radu Panțuru dorește să le ofere acestora câteva informații privind procedurile și tarifele aferente acestora. În cadrul site-ului drpanturu.ro există, desigur, o listă completă cu toate prețurile aferente procedurilor chirurgicale și non-chirurgicale practicate de domnul doctor Panțuru.

Care sunt tipurile de operații de liposucție și ce presupun acestea?

Având în vedere evoluția medicinii estetice și dezvoltarea unor tehnologii noi în domeniu, dr. Panțuru le oferă potențialilor clienți mai multe variante la care pot apela pentru o lipoaspirație. Desigur, această decizie va fi luată de către pacient împreună cu doctorul estetician, pentru a exista compatibilitate între dorința pacientului și rezultate realiste în urma operației.

Așadar, în lista de pe site-ul drpanturu.ro pot fi găsite următoarele tipuri de intervenții de liposucție:

  • Liposucția Laser: cea recomandată de către dr. Panțuru, mai ales datorită tehnologiei cu GPS, care îl ghidează pe medicul estetician în eliminarea sigură a țesuturilor adipoase nedorite
  • Liposucția de tip VaserLipo: care constă în utilizarea unui tub cu ultrasunete pentru dizlocarea țesuturilor adipoase și aspirarea grăsimii emulsificate rezultate
  • Lipoaspirația de tip PowerLipo; care utilizează o tehnologie pe bază de vibrații, pentru eliminarea grăsimii din zone precum brațele, gleznele sau genunchi
  • Liposucția tumescentă: cea mai cunoscută și folosită formă de lipoaspirație, ce presupune injectarea unui amestec lichid în zona cu grăsime, care ajută la evacuarea în siguranță a grăsimii

Fiecare dintre procedurile de mai sus au prețuri specifice, evident și în funcție de zona în care se acționează, și care diferă în funcție de suprafață și complexitatea a operației de lipoaspirație în sine.

La ce prețuri pentru operația de liposucție se poate aștepta un client al dr. Radu Panțuru?

Prețurile pentru o lipoaspirație, în cazul dr. Panțuru, diferă după cum urmează:

  • Pentru o liposucție sau o lipoaspirație clasică, prețurile pornesc de la 1500 de euro pentru zona brațelor, gambelor, genunchilor sau gâtului, până la 1800 de euro pentru zona spatelui.
  • În cazul unei lipoaspirații de tip Vaser sau Laser, prețurile încep de la 2000 de euro pentru gambe, genunchi, cervicală anterioară, brațe și coapse, și ajung până la 2500 de euro pentru abdomen sau spate.
  • Pentru operația de liposcuție cea mai avansată din punct de vedere tehnologic, cea cu Laser GPS, prețurile variază de la 2100 de euro până la 2600 de euro, pentru aceleași zone ca cele de mai sus.
  • Prețurile pentru o astfel de intervenție chirurgicală practicată de dr. Radu Panțuru sunt la nivelul profesionalismului și expertizei medicului estetician și reprezintă o garanție a calității și a rezultatelor dorite de către pacienții acestuia.

Pentru programări, site-ul drpanturu.ro le stă la dispoziție tuturor celor care își doresc un corp tonifiat și lipsit de țesutul adipos problematic.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo