Criteriul National

Dr. Panțuru răspunde pacienților: cât costă o liposucție?

Dr. Panțuru răspunde pacienților: cât costă o liposucție?
aprilie 03
09:14 2017

Drpanturu.ro este website-ul cabinetului privat de medicină estetică al doctorului Radu Panțuru, specializat în proceduri de chirurgie estetică și intervenții non-chirurgicale. În cadrul intervențiilor chirurgicale intră și operația de liposucție, una dintre cele mai cunoscute metode de eliminare a grăsimii din zonele corpului în care aceasta tinde să se acumuleze. Aceste zone sunt de regulă zona abdominală, a coapselor și a feselor, a brațelor dar și zona feței, cu precădere cea a gâtului.

Având în vedere că prețul unei operații de liposucție este de multe ori cea mai întâlnită întrebare în rândul pacienților, Dr. Radu Panțuru dorește să le ofere acestora câteva informații privind procedurile și tarifele aferente acestora. În cadrul site-ului drpanturu.ro există, desigur, o listă completă cu toate prețurile aferente procedurilor chirurgicale și non-chirurgicale practicate de domnul doctor Panțuru.

Care sunt tipurile de operații de liposucție și ce presupun acestea?

Având în vedere evoluția medicinii estetice și dezvoltarea unor tehnologii noi în domeniu, dr. Panțuru le oferă potențialilor clienți mai multe variante la care pot apela pentru o lipoaspirație. Desigur, această decizie va fi luată de către pacient împreună cu doctorul estetician, pentru a exista compatibilitate între dorința pacientului și rezultate realiste în urma operației.

Așadar, în lista de pe site-ul drpanturu.ro pot fi găsite următoarele tipuri de intervenții de liposucție:

  • Liposucția Laser: cea recomandată de către dr. Panțuru, mai ales datorită tehnologiei cu GPS, care îl ghidează pe medicul estetician în eliminarea sigură a țesuturilor adipoase nedorite
  • Liposucția de tip VaserLipo: care constă în utilizarea unui tub cu ultrasunete pentru dizlocarea țesuturilor adipoase și aspirarea grăsimii emulsificate rezultate
  • Lipoaspirația de tip PowerLipo; care utilizează o tehnologie pe bază de vibrații, pentru eliminarea grăsimii din zone precum brațele, gleznele sau genunchi
  • Liposucția tumescentă: cea mai cunoscută și folosită formă de lipoaspirație, ce presupune injectarea unui amestec lichid în zona cu grăsime, care ajută la evacuarea în siguranță a grăsimii

Fiecare dintre procedurile de mai sus au prețuri specifice, evident și în funcție de zona în care se acționează, și care diferă în funcție de suprafață și complexitatea a operației de lipoaspirație în sine.

La ce prețuri pentru operația de liposucție se poate aștepta un client al dr. Radu Panțuru?

Prețurile pentru o lipoaspirație, în cazul dr. Panțuru, diferă după cum urmează:

  • Pentru o liposucție sau o lipoaspirație clasică, prețurile pornesc de la 1500 de euro pentru zona brațelor, gambelor, genunchilor sau gâtului, până la 1800 de euro pentru zona spatelui.
  • În cazul unei lipoaspirații de tip Vaser sau Laser, prețurile încep de la 2000 de euro pentru gambe, genunchi, cervicală anterioară, brațe și coapse, și ajung până la 2500 de euro pentru abdomen sau spate.
  • Pentru operația de liposcuție cea mai avansată din punct de vedere tehnologic, cea cu Laser GPS, prețurile variază de la 2100 de euro până la 2600 de euro, pentru aceleași zone ca cele de mai sus.
  • Prețurile pentru o astfel de intervenție chirurgicală practicată de dr. Radu Panțuru sunt la nivelul profesionalismului și expertizei medicului estetician și reprezintă o garanție a calității și a rezultatelor dorite de către pacienții acestuia.

Pentru programări, site-ul drpanturu.ro le stă la dispoziție tuturor celor care își doresc un corp tonifiat și lipsit de țesutul adipos problematic.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro