Criteriul National

Dr. Panțuru vorbește despre importanța micșorării sânilor

Dr. Panțuru vorbește despre importanța micșorării sânilor
mai 15
07:52 2017

Medicul estetician dr. Radu Panțuru este conștient de importanța sânilor în viața oricărei femei, atât de partea lor fiziologică și cea estetică, și dorește să ofere mai multe detalii despre procedura de micșorare a sânilor.

Așa cum afirmă și pe site-ul său, drpanturu.ro, această operație de micșorare a sânilor este de multe ori o necesitate, însă puține femei cunosc cu adevărat motivele și urmările acestei intervenții chirurgicale.

De ce să îți micșorezi sânii?

Așa cum afirmă Dr. Panțuru, multe femei duc un război mental cu ele, considerând că dacă natura le-a înzestrat într-un anumit fel, nu trebuie să facă nicio schimbare care ar putea distruge acest echilibru.

Într-adevăr, trebuie să fim mulțumiți de sănătatea noastră generală și că organismul nostru este o minune a evoluției care funcționează absolut perfect. Cu toate acestea, însă, dacă din punct de vedere psihic și fizic nu suntem mulțumiți cu ceva, cu siguranță trebuie să remediem acest lucru.

Dacă, de exemplu, am observa că ceva din ce facem zilnic ne dăunează, am încerca să schimbăm acel ceva, în loc să îl trecem cu vederea, nu-i așa? Suntem mereu în căutarea perfecțiunii și chiar dacă nu o atingem niciodată, poate, asta nu înseamnă că trebuie să ne oprim din a ne apropia cât mai mult.

Același lucru este valabil și pentru corpurile noastre, implicit și pentru corpul tău, cea care citești acest articol în căutarea unor informații sau a unei stări de calm, pur și simplu, care să te îndemne să faci, într-un final, pasul pe care vrei să îl faci de atât de mult timp.

Așadar: de ce să îți micșorezi sânii?

  • Pentru că din punct de vedere estetic nu îți plac
  • Pentru că îți cauzează probleme de spate
  • Pentru că nu sunt confortabili
  • Pentru că îți conferă o postură nefericită a umerilor și coloanei vertebrale
  • Pentru că nu te lasă să faci sport
  • Pentru că te chinui să găsești haine care să se potrivească perfect

Pentru că, pentru că…motive sunt zeci, și fiecare femeie va avea motivele ei individuale. Cu siguranță că și tu le ai pe ale tale, chiar dacă te regăsești, probabil, și în cele de mai sus. Toate acestea sunt un motiv în plus pentru a lua legătura cu un medic estetician și a merge la o consultație de specialitate.

La ce te poți aștepta după operația de micșorare a sânilor?

În primul rând, la ușurare! La faptul că ai luat o decizie care îți va oferi confort și siguranță în tine. La rezolvarea unor probleme de sănătate care te chinuiau, probabil, de ani de zile, în zona spatelui și a umerilor. Toate acestea sunt efectele pozitive la care te poți aștepta după operația de micșorare a sânilor.

Desigur, există, ca după orice intervenție chirurgicală cu anestezie generală, și părți mai puțin plăcute, în perioada de recuperare, precum sângerări, tumefieri și echimoze locale, dar și sensibilitate și chiar dureri în zona operată. Compresele reci și analgezicele, însă, vor ține sub control toate aceste efecte secundare ale operației de micșorare a sânilor, deci nu vor exista complicații.

De asemenea, vei reveni la controale regulate pentru a observa evoluția operației de reducție mamară, pentru ca la 6 luni de la intervenție în sine să observi rezultatele complete ale acestei proceduri.

Totul începe cu o consultație, iar dacă doctorul Radu Panțuru te-a convins prin intermediul expertizei și experienței sale, vei avea parte de rezultatele dorite de tine, atunci te așteaptă la o primă întrevedere în care să stabiliți exact ce îți dorești și cum poți obține acest lucru.

Recapătă-ți încrederea în tine și confortul care te fac fericită!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo