Criteriul National

Dragnea, ultima zi la MDRAP, bani grei pentru fiefuri PSD REVISTA PRESEI

Dragnea, ultima zi la MDRAP, bani grei pentru fiefuri PSD REVISTA PRESEI
mai 18
08:01 2015

Bursa informează că ministrul demisionar de la Ministerul Dezvoltării (îl ştiţi, e el, Liviu Dragnea, condamnat cu suspendare) a dat 70 de milioane de euro pentru stadioanele din Craiova şi Târgu Jiu.

S-a făcut vreo licitaţie? Au poate să fi fost vreo atribuire directă? Ce părere o fi având DNA de acest contract, derulat prin Compania Naţională de Investiţii?

Legal sau ilegal, pare a fi o ungere a balamalelor intra-PSD la Olguţa Vasilescu-n fief şi la Victoraş Ponta-n ograda gorjenească.

Dacă oficial se jeleşte pe braţul plin de lacrimi al lui Liviu Dragnea, în culise lucrurile e mişcă şi se fac tabere pentru înlocuitorul său. Ştiri pe surse afirmă că numele vehiculate sunt cele ale următorilor împricinaţi: Rovana Plumb, Ioan Rus, Sevil Shhaideh (secretar de stat în MDRAP) şi Nicu Bănicioiu.

Iohannis spune că ia în calcul atacarea la Curtea Constituţională a modificărilor la Codul de Procedură Penală, explică HotNews. Într-un interviu acordat ARD, Klaus Iohannis afirmă că va folosi toate metodele legale pentru a întârzia cât mai mult aceste modificări. Asta dacă nu va reuşi să stopeze schimbările acestea.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo