Criteriul National

DRAMĂ DUBLĂ ÎN PLINĂ ZI! Agresorul care a înjunghiat un taximetrist în centrul Constanţei a decedat !

septembrie 27
11:23 2015

 

 Un taximetrist a fost înjunghiat în această duminică, de dimineaţă, în centrul oraşului Constanţa, de un bărbat, fiind posibil client al acestuia. Acesta din urmă a fost prins în urma unei intervenţii în forţă a poliţiştilor şi jandarmilor, după ce se refugiase într-un bar, unde i-a ameninţat pe angajaţi şi s-a automutilat.

taxi Constanta

Bărbatul care l-a agresat pe un taximetrist din Constanţa, fiind prins după ce s-a refugiat într-un local unde s-a înjunghiat în piept cu un cuţit, a murit în urma rănilor pe care şi le-a provocat, el intrând în stop cardio-respirator şi nemaiputând fi salvat de medici.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul s-a înjunghiat în piept cu cuţitul luat din local, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la spital.

Medicii de la Spitalul Judeţean Constanţa l-au diagnosticat cu „plajă prin autoînjunghiere la nivelul toracelui anterior, stop cardio-respirator”.

Potrivit anchetatorilor, incidentul s-a petrecut în jurul orei 9.00, la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Tudor Vladimirescu, în zona Capitol, când un bărbat a atacat un taximetrist, provocându-i răni la gât şi braţ.

El a fugit apoi şi, după ce a încercat să se refugieze într-o locuinţă, fiind însă alungat de către proprietari, s-a ascuns într-un bar de pe bulevardul Tomis.

La scurt timp după producerea incidentului, un ofiţer din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, maiorul Bogdan Davidencu, în timp ce se deplasa de la sediul unităţii către domiciliu, a observat taximetrul cu ambele portiere deschise, iar lângă maşină pe şoferul rănit la gât. De asemenea, el a văzut şi un bărbat care fugea pe strada Tudor Vladimirescu.

Ofiţerul a anunţat Serviciul de Ambulanţă, taximetristul fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru tratament de specialitate.

De asemenea, a fost alertată şi capacitatea operaţională de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, iar militarii şi poliţiştii ajunşi la locul incidentului au început să verifice zona.

În urma discuţiilor purtate cu mai multe persoane care se aflau pe stradă s-a constatat că agresorul a intrat în localul Burbon, rămânând în clădire, având asupra sa un cuţit luat din barul localului.

Martorii spuneau că bărbatul s-ar fi automutilat, provocându-şi răni la antebraţe şi piept, dar a fost imobilizat în urma unei intervenţii în forţă a poliţiştilor şi jandarmilor.Poliţiştii continuă investigaţiile în acest caz.

Sursa foto www.b1.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

1 Comment

  1. Partizanu
    Partizanu septembrie 28, 05:18

    Se pare ca evenimentul a avut loc in ZONA CREPUSCULARA. Anul trecut a fost incendiat restaurant BEIRUT dupa care s-a mers cu incendierea in poligon la ODESSA. Iar anul acesta atac armat taman cind vin musulmanii(pardon islamistii in ROMANIA). Oricum cazul va fi anchetat cu mijloacele specifice POLITIEI ROMANE. Am incheiat citatul.

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro