Criteriul National

DRAMĂ DUBLĂ ÎN PLINĂ ZI! Agresorul care a înjunghiat un taximetrist în centrul Constanţei a decedat !

septembrie 27
11:23 2015

 

 Un taximetrist a fost înjunghiat în această duminică, de dimineaţă, în centrul oraşului Constanţa, de un bărbat, fiind posibil client al acestuia. Acesta din urmă a fost prins în urma unei intervenţii în forţă a poliţiştilor şi jandarmilor, după ce se refugiase într-un bar, unde i-a ameninţat pe angajaţi şi s-a automutilat.

taxi Constanta

Bărbatul care l-a agresat pe un taximetrist din Constanţa, fiind prins după ce s-a refugiat într-un local unde s-a înjunghiat în piept cu un cuţit, a murit în urma rănilor pe care şi le-a provocat, el intrând în stop cardio-respirator şi nemaiputând fi salvat de medici.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul s-a înjunghiat în piept cu cuţitul luat din local, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la spital.

Medicii de la Spitalul Judeţean Constanţa l-au diagnosticat cu „plajă prin autoînjunghiere la nivelul toracelui anterior, stop cardio-respirator”.

Potrivit anchetatorilor, incidentul s-a petrecut în jurul orei 9.00, la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Tudor Vladimirescu, în zona Capitol, când un bărbat a atacat un taximetrist, provocându-i răni la gât şi braţ.

El a fugit apoi şi, după ce a încercat să se refugieze într-o locuinţă, fiind însă alungat de către proprietari, s-a ascuns într-un bar de pe bulevardul Tomis.

La scurt timp după producerea incidentului, un ofiţer din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, maiorul Bogdan Davidencu, în timp ce se deplasa de la sediul unităţii către domiciliu, a observat taximetrul cu ambele portiere deschise, iar lângă maşină pe şoferul rănit la gât. De asemenea, el a văzut şi un bărbat care fugea pe strada Tudor Vladimirescu.

Ofiţerul a anunţat Serviciul de Ambulanţă, taximetristul fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru tratament de specialitate.

De asemenea, a fost alertată şi capacitatea operaţională de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, iar militarii şi poliţiştii ajunşi la locul incidentului au început să verifice zona.

În urma discuţiilor purtate cu mai multe persoane care se aflau pe stradă s-a constatat că agresorul a intrat în localul Burbon, rămânând în clădire, având asupra sa un cuţit luat din barul localului.

Martorii spuneau că bărbatul s-ar fi automutilat, provocându-şi răni la antebraţe şi piept, dar a fost imobilizat în urma unei intervenţii în forţă a poliţiştilor şi jandarmilor.Poliţiştii continuă investigaţiile în acest caz.

Sursa foto www.b1.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

1 Comment

  1. Partizanu
    Partizanu septembrie 28, 05:18

    Se pare ca evenimentul a avut loc in ZONA CREPUSCULARA. Anul trecut a fost incendiat restaurant BEIRUT dupa care s-a mers cu incendierea in poligon la ODESSA. Iar anul acesta atac armat taman cind vin musulmanii(pardon islamistii in ROMANIA). Oricum cazul va fi anchetat cu mijloacele specifice POLITIEI ROMANE. Am incheiat citatul.

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo