Criteriul National

DREPT LA REPLICA AL ZIARULUI CRITERIUL NATIONAL!

iulie 10
12:50 2015

 

                      DREPT LA REPLICA

Criteriul National  frontpage

Ma numesc Daniel Mihai, am 30 de ani si sunt profesor dr. de vioara la CNA Regina Maria din Constanta! Totodata, de 4 luni de zile activez ca redactor, ca jurnalist in cadrul ziarului Criteriul National!

Acest document vine ca urmare a evenimentelor neplacute desfasurate in ziua de 9 iulie 2015, in care subsemnatul a fost victima, fiind agresat verbal si fizic de catre doi angajati, doi hingheri.

Dar, sa va explic cum anume s-a ajuns pana la acest stadiu, in care acesti oameni au dat dovada de primitivism si de huliganism la adresa mea!

Si sa nu va mirati ca aceste lucruri s-ar petrece in anul de gratie 2015, in Constanta…

La indemnul primarului Constantei Decebal Fagadau de a merge si a vedea, de a fotografia si a vedea cu proprii nostri ochi situatia „la zi” in cadrul firmei de ecarisaj Constanta (Biobaza) am ajuns in timpul programului de vizite care se efectueaza intre orele 14-16, am inceput sa fotografiem si sa vedem multiplele nereguli care se comit , cu buna stiinta de catre angajati.
I-am rugat cu vorba frumoasa sa remedieze anumite deficiente care erau vizibile cu ochiul liber : starea apei de baut pentru caini ce zacea in soare intr-o zi torida (deoarece la statia meteo se anuntasera 35 de grade), mirosurile insuportabile cauzate de fecale, existenta unor pete de sange proaspat ce erau vizibile in anumite paddock-uri.
Cand toata lumea se afla pe picior de plecare, tocmai atunci a intrat pe poarta biobazei masina neagra cu numar de identificare CT 10 TRY. 
Toata lumea a fost curioasa sa vada in ce conditii sunt adusi cainii. Angajatii au devenit dintr-o data extrem de refractari. In momentul cand s-a deschis una din usi, atunci s-a observat ca unul dintre patrupede era prins si statea chinuit intr-o plasa.
Oamenii au inceput sa reproseze si sa intrebe de ce anume se afla in acele conditii de transport acel caine, desi legea prevede niste norme clare.
Acel moment a declansat actiunea in forta a angajatilor Biobazei Constanta fata de oamenii care erau in incinta.
Unele persoane au dorit sa paraseasca cat mai repede curtea biobazei, insa surpriza neplacuta a fost ca au gasit portile incuiate cu lant si lacat de catre angajati!
Vazand aceasta , oamenii au dat telefon la Politie pentru a sesiza situatia.
Dupa o perioada a ajuns si un echipaj de la Politie , moment in care s-a deschis si poarta.
Situatia asa-zis conflinctuala a fost rapid atenuata de politie.
In anumita presa locala ce a fost preluata si de trusturi nationale s-a declarat de catre administratorul Daniel Radu -ce la ora respectiva nu se afla in incinta- ca activistii i-au atacat ” parcă au înnebunit. S-au ‘transformat’. Au început să tragă de mașină, să sară la bătaie la băieți, trântiți pe jos, juliți”.(citat preluat de pe trustul NTV)

Va multumesc SI ASTEPT ca aceasta dezmintire sa apara in spatiul public!

Atasez doua filmulete ce dovedesc toate cele intamplate!

https://www.youtube.com/watch?v=HhW-k1yMQck&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=ShD9itspsMU&feature=youtu.be

Daniel Mihai, redactor-sef al ziarului Criteriul National

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro