Criteriul National

DREPT LA REPLICA AL ZIARULUI CRITERIUL NATIONAL!

iulie 10
12:50 2015

 

                      DREPT LA REPLICA

Criteriul National  frontpage

Ma numesc Daniel Mihai, am 30 de ani si sunt profesor dr. de vioara la CNA Regina Maria din Constanta! Totodata, de 4 luni de zile activez ca redactor, ca jurnalist in cadrul ziarului Criteriul National!

Acest document vine ca urmare a evenimentelor neplacute desfasurate in ziua de 9 iulie 2015, in care subsemnatul a fost victima, fiind agresat verbal si fizic de catre doi angajati, doi hingheri.

Dar, sa va explic cum anume s-a ajuns pana la acest stadiu, in care acesti oameni au dat dovada de primitivism si de huliganism la adresa mea!

Si sa nu va mirati ca aceste lucruri s-ar petrece in anul de gratie 2015, in Constanta…

La indemnul primarului Constantei Decebal Fagadau de a merge si a vedea, de a fotografia si a vedea cu proprii nostri ochi situatia „la zi” in cadrul firmei de ecarisaj Constanta (Biobaza) am ajuns in timpul programului de vizite care se efectueaza intre orele 14-16, am inceput sa fotografiem si sa vedem multiplele nereguli care se comit , cu buna stiinta de catre angajati.
I-am rugat cu vorba frumoasa sa remedieze anumite deficiente care erau vizibile cu ochiul liber : starea apei de baut pentru caini ce zacea in soare intr-o zi torida (deoarece la statia meteo se anuntasera 35 de grade), mirosurile insuportabile cauzate de fecale, existenta unor pete de sange proaspat ce erau vizibile in anumite paddock-uri.
Cand toata lumea se afla pe picior de plecare, tocmai atunci a intrat pe poarta biobazei masina neagra cu numar de identificare CT 10 TRY. 
Toata lumea a fost curioasa sa vada in ce conditii sunt adusi cainii. Angajatii au devenit dintr-o data extrem de refractari. In momentul cand s-a deschis una din usi, atunci s-a observat ca unul dintre patrupede era prins si statea chinuit intr-o plasa.
Oamenii au inceput sa reproseze si sa intrebe de ce anume se afla in acele conditii de transport acel caine, desi legea prevede niste norme clare.
Acel moment a declansat actiunea in forta a angajatilor Biobazei Constanta fata de oamenii care erau in incinta.
Unele persoane au dorit sa paraseasca cat mai repede curtea biobazei, insa surpriza neplacuta a fost ca au gasit portile incuiate cu lant si lacat de catre angajati!
Vazand aceasta , oamenii au dat telefon la Politie pentru a sesiza situatia.
Dupa o perioada a ajuns si un echipaj de la Politie , moment in care s-a deschis si poarta.
Situatia asa-zis conflinctuala a fost rapid atenuata de politie.
In anumita presa locala ce a fost preluata si de trusturi nationale s-a declarat de catre administratorul Daniel Radu -ce la ora respectiva nu se afla in incinta- ca activistii i-au atacat ” parcă au înnebunit. S-au ‘transformat’. Au început să tragă de mașină, să sară la bătaie la băieți, trântiți pe jos, juliți”.(citat preluat de pe trustul NTV)

Va multumesc SI ASTEPT ca aceasta dezmintire sa apara in spatiul public!

Atasez doua filmulete ce dovedesc toate cele intamplate!

https://www.youtube.com/watch?v=HhW-k1yMQck&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=ShD9itspsMU&feature=youtu.be

Daniel Mihai, redactor-sef al ziarului Criteriul National

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo