Criteriul National

DressesDanaMuse.com, cel mai nou si exclusivist magazin online destinat femeilor

DressesDanaMuse.com,  cel mai nou si exclusivist magazin online destinat femeilor
august 17
12:54 2015

0256Noul magazin online al brandului Dana Muse raspunde provocarii vietii moderne: nu a fost niciodata mai usor sa iti cumperi rochia la care ai visat sau look-ul perfect pentru un cocktail sau eveniment de gala, un accesoriu must have sau piesa basic de care te-ai indragostit.

Magazinul prezinta un concept atragator, un design provocator, un stil unic si va cuprinde produse vestimentare unicat, inedite, ce se vor schimba cu fiecare sezon.

In noul magazin virtual totul se intampla instant, indiferent de ora, si fara programare. Din spatiul confortabil al livingului tau, alegi oricand ceea ce iti place.

Magazinul Dana Muse va reprezenta Dressing Room-ul de lux al unei doamne care iubeste hainele si stie cat de important este sa detina o garderoba in care sa regaseasca tot  ce isi doreste pentru a se imbraca in viata de zi de zi sau la un eveniment special. Clientele fidele acceseaza intotdeauna magazinul nostru fiindca stiu ca isi vor gasi tinuta perfecta incepand cu rochia, pantofii si bijuteria, ceva deosebit si potrivit”,  a declarat designerul Dana Muse.

Echipa Dana Muse ofera consultanta vestimentara online fiecarei cliente fiindu-i alaturi in alegerea tinutei in functie de conformatie, tipul de eveniment si personalitatea acesteia.

Puteti cumpara rochia preferata accesand www.dressesdanamuse.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo