Criteriul National

Drujba electrica alternativa ecologica

Drujba electrica alternativa ecologica
iunie 29
16:26 2018

Cu cateva saptamani in urma, am achizitionat o fantastica drujba electrica de pe magazinul Magazinul-de-piese.ro.

Acestia dispun de o variatate de drujbe printre care si drujbe electrice pe care le consider o alternativa ecologica in a taia lemnul rapid.

Drujba pe care am ales-o este produsa de Ikra iar modelul se numeste KSE 2400-400 Lambroghini. Nu degeaba producatorii au decis sa ii dea acest nume, deoarece performatele acestei drujbe nu au concurenta. Este o unealta pe care toti barbatii ar trebui sa o detina, deoarece nu se stie niciodata cand trebuie sa dai jos cu vreun copac batran sau ai un maraton de gratare in asteptare.

Specificatiile acestui produs se pot gasi si pe site-ul celor de la  Magazinul-de-piese.ro, fiind foarte expliciti in ceea ce consta drujba electrica.

electrofoarfecca-ruris-eco-443

Ikra 2400-400 Lambroghini are o putere de 2400 W, lungimea sinei fiind de 40 de cm, capacitatea rezervorului de ulei este 150 ml iar greutatea de numai 4.9 kg. Aceasta drujba electrica este noua mea jucarie preferata, deoarce am reusit, chiar saptamana trecuta, sa tai doi tei destul de batrani care nu isi mai aveau locul in curtea mea.

Recomand magazinul Magazinul-de-piese.ro. Deoarece de fiecare data cand am comandat diverse unelte acestia au dat dovada de profesionalism iar nota finala le-am dat-o datorita drujbei electrice comandate de pe site-ul lor.

Acest produs este nemaipomenit. Ma simt atat de bine cand tai cu aceasta drujba incat am decis sa prestez servicii de taiat pomii prin vecini fara sa le cer nimic la schimb.

Toti cei care traiesc la casa intr-un mediu rural stiu cat de important este sa detii o drujba in atelierul cu scule. Drujba te poate scapa de efortul depus in plus atunci cand tai lemnul, in special pe timpul iernii.

Drujba Ikra 2400-400 Lambroghini merita fiecare banut investit, deoarece acest produs este de inalta calitate iar consumul de curent electric este minim.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu