Criteriul National

Drujbă Husqvarna: cele mai bune modele ale acestui an

Drujbă Husqvarna: cele mai bune modele ale acestui an
ianuarie 11
17:51 2022

Husqvarna este o companie deja celebra ce produce de mulți ani echipamente de înaltă calitate pentru grădinărit și silvicultură. Reamintim: drujbe cu lanț pe benzină, dar și piese drujbă. Totuși, datorită numărului de modele oferite astăzi, vom discuta doar de cateva utilaje, precum Husqvarna 120 Mark II, care încorporează o bară de 35,56 cm și oferă o deplasare de 38,2 cm³, ceea ce vă permite să tăiați material gros cu ușurință. Pe de altă parte, Husqvarna 135 Mark II are o putere de 1,6 kW pentru o performanță mai bună și încorporează o frână de lanț cu inerție pentru a crește siguranța.

Drujbă Husqvarna 120 Mark II


Aceasta este drujba Husqvarna 120 Mark II, care oferă performanțe grozave pentru tăierea lemnului sau tăierea lemnului, precum și pentru tăierea bucăților mari de lemn. În plus, încorporează amortizoare LowVib, care absorb vibrațiile instrumentului pentru a vă odihni mâinile și brațele. De asemenea, are sistemul de injecție de aer, capabil să curețe filtrul folosind aer centrifugat pentru a promova funcționarea corectă. În ceea ce privește puterea, poate genera până la 1,5 kW, făcându-l capabil să ofere viteze de 9000 rpm pentru a utiliza unealta în lucrări solicitante. Pe de altă parte, dispune de un motor cu tehnologie X-Torq, care are un consum redus de combustibil pentru a reduce mult emisiile de gaze din ecosistem, respectând astfel reglementările de mediu. Este o drujbă Husqvarna ieftină și puteți găsi piese drujbă pentru ea destul de ușor.

Drujbă Husqvarna 372 XP


Drujba Husqvarna 372 XP este o unealtă profesională creată în primul rând pentru a fi utilizată în locuri de muncă solicitante. În acest sens, are un carter din magneziu capabil să reziste la revoluții mari la utilizare intensă. De asemenea, arborele cotit a fost forjat pentru durabilitate. Printre punctele de atracție se numără puterea și viteza, astfel încât poate genera 4,1 kW și poate atinge viteze între 10.200 și 13.500 rpm. În plus, oferă o deplasare de 70,7 cm³ și un cuplu de 3,8 Nm, ceea ce indică o performanță ridicată. Pentru o mai mare practicitate, are un mic buton pe lateral care facilitează tensionarea lanțului cu ajutorul unei șurubelnițe. In plus, dispune de sistemul Snap Lock, care ajuta la inchiderea rapida a capacului filtrului pentru a economisi timp in timpul curatarii sau la schimbarea bujiilor. Un alt avantaj îl reprezintă faptul că puteți găsi piese drujbă pentru aceasta foarte ușor. Chiar si pe Emag gasiti piese drujba.

Drujbă Husqvarna 135 Mark II


Este vorba de drujba Husqvarna 135 Mark II, care ofera o putere de 1,6 kW și are o deplasare de 38 cm³, ceea ce o face o unealtă potrivită pentru munca profesională și casnică, fie pentru tăierea lemnului de foc pe timpul iernii sau a pomilor de gradină. Din punct de vedere al vitezei, poate ajunge până la 9000 rpm și oferă un cuplu de 1,84 Nm, ceea ce sporește rezistența motofierăstrăului pentru a tăia eficient materiale foarte dure în proiecte solicitante. Pentru un plus de versatilitate, are un întinzător de lanț lateral care îl face ușor de reglat, astfel încât să nu pierzi timpul în timpul zilei de lucru. De parcă nu ar fi de ajuns, are un motor X-Torq performant și oferă sistemul Air Injection, care asigură un flux de aer centrifugat pentru a preveni acumularea de murdărie. Puteți găsi piese drujbă pentru acest motofierăstrău destul de ușor.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul