Criteriul National

Dsfoptics.ro, o alternativa foarte buna pentru afacerile din domeniul opticii

Dsfoptics.ro, o alternativa foarte buna pentru afacerile din domeniul opticii
noiembrie 18
08:36 2017

Untitled (1)Desi veche de peste 20 de ani, sursa de rame, lentile si accesorii pentru ochelari reprezentata de DSF Optics si-a facut aparitia si in online. Decizia este una naturala in conditiile in care foarte multi detinatori de mici business-uri in domeniul opticii cauta sa contureze o imagine pentru cei de la care achizitioneaza marfa si doresc o flexibilitate din ce in ce mai mare in procesul de comanda.

Noul website www.dsfoptics.ro este gandit in asa fel incat sa fie cat mai simplu. Acesta contine informatii relevante despre DSF si despre produsele comercializate, fiind extrem de obiectiv in fiecare sectiune. Sectiunea de produse prezinta modelele principale comercializate, dar si o serie de informatii utile despre acestea.

Prin ce se remarca DSF Optics?

Cei care doresc sa inceapa o afacere in domeniul opticii medicale sau cei care au deja o afacere, pot lua in considerare DSF Optics din mai multe motive:

  • Este un brand cu istorie si experienta. De-a lungul celor 20 de ani de experienta, DSF a reusit sa creeze legaturi puternice cu clientii si sa fluidizeze foarte bine relationarea, in asa fel incat toata lumea sa fie multumita.
  • Are o varietate mare de produse. Depozitul din Bucuresti se bucura de sute de modele foarte interesante, indiferent ca vorbim despre rame, lentile sau tocuri de ochelari. Acestea sunt analizate cu atentie inainte de a fi comercializate, in asa fel incat sa raspunda cu succes cerintelor de calitate.
  • Are preturi mici. Pretul este elementul cautat de catre toti cei care doresc sa comande ochelari en gros. Preturile DSF sunt printre cele mai mici iar in unele cazuri chiar sunt cele mai mici, deoarece se munceste frecvent pentru optimizarea cat mai buna a lor.

Cei de la DSF optics cauta mereu sa creeze colaborari de lunga durata cu clientii, oferind servicii de buna calitate, iar site-ul vine chiar in intampinarea acestor aspiratii, conturand o imagine pentru un brand care se afla pe piata de mai bine de doua decenii.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro