Criteriul National

DTS: Dealer Autorizat Iveco – Cele mai bune camioane de cumpărat!

DTS: Dealer Autorizat Iveco – Cele mai bune camioane de cumpărat!
iulie 03
09:42 2017

Să vrei să achiziționezi un camion nu e tocmai un lucru mic.  Și înainte de a le achiziționa sunt multe decizii de luat. Mulți se pliază după brandul acestuia, sau cei mai mulți aleg dealeri de încredere care să le ofere și service, piese originale, autorizare RAR sau mecanică și electrică. Sunt lucruri care nu par să conteze atât de mult acum, dar atunci când ai o afacere de transport pe bază de camioane… contează mult să dormi liniștit știind că ai soluții pentru orice problemă în legătură cu ele.

vanzari camioane

DTS: Dealer Autorizat IVECO

DUTCH TRUCK SERVICES ( DTS) este relativ o companie tânără care se ocupă de vanzari camioane și alte vehicule de transport persoane atât pentru stat cât și în afară. Formată dintr-o echipă de profesioniști, cu peste 15 ani de experiență în vânzarea și repararea produselor din gama IVECO, îți pot garanta că te poți bucura de servicii la un nivel înalt… fără nicio șanșă de reproșabilitate. Sunt prezenți în Pitești și Ploiești, astfel că reușesc să acopere atât nordul țării cât și sudul. Pe lângă toate aceste lucruri, au în experiență vânzarea de vehicule rulate, iar ofertele lor vin mereu cu oportunități de finanțare pentru tot ceea ce îți dorești, în colaborare cu principalele societăți de leasing.

Sunt cei mai buni specialiști pentru serviciile de care ai nevoie!

  •  Dacă după ce ți-ai cumpărat camionul, ai nevoie de un serviciu tehnic, trebuie să știi că în rețeaua Dutch Truck Services, găsești personal tehnic experimentat care îți pot pune la dispoziție o gamă mai largă de soluții pentru camionul tău. Efectuează reparații în garanție, dar și reparații ale sistemelor mecanice și electrice post-garanție. Îți pun la dispoziție contracte de mententanță, piese de schimb originale și After Market, dar și multe alte servicii pe care DTS le are și te poți bucura de ele ca și beneficii.
  • La DTS ai posibilitatea să îți rezolvi problema reviziilor. Iar asta pentru că ei îți recomandă cu drag de la început să respecți planul de revizii gândit de producător pentru vehiculul tău, dar de-a lungul anilor echipa de tehnicieni s-au gândit să pună la dispoziție trei tipuri de contracte de mententanță, ca să ai mereu vehiculul într-o stare bună de funcționare, dar și costuri reduse!
  • Dutch Truck Services asigura o serie de operațiuni de întreținere și reparații printre care se numără unele dintre cele mai importante:  diagnoze electrice, limitări electronice de viteză, reparații electrice, verificări și reglare sistem de direcție, dar și multe alte zeci de servicii printre care chiar și reparații tinichigerie-vopsitorie în decontare directă cu majoritatea firmelor de asigurări.

Vrei să îți cumperi un camion bun?! Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi DTS. Iar primul pas nu este altul decât să alegi un consultant în vânzări direct de pe site-ul lor, iar el va găsi soluția perfectă pentru afacerea ta. Poți să contezi pe ei, pentru că sunt unii dintre cei mai buni!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo