Criteriul National

DTS: Dealer Autorizat Iveco – Cele mai bune camioane de cumpărat!

DTS: Dealer Autorizat Iveco – Cele mai bune camioane de cumpărat!
iulie 03
09:42 2017

Să vrei să achiziționezi un camion nu e tocmai un lucru mic.  Și înainte de a le achiziționa sunt multe decizii de luat. Mulți se pliază după brandul acestuia, sau cei mai mulți aleg dealeri de încredere care să le ofere și service, piese originale, autorizare RAR sau mecanică și electrică. Sunt lucruri care nu par să conteze atât de mult acum, dar atunci când ai o afacere de transport pe bază de camioane… contează mult să dormi liniștit știind că ai soluții pentru orice problemă în legătură cu ele.

vanzari camioane

DTS: Dealer Autorizat IVECO

DUTCH TRUCK SERVICES ( DTS) este relativ o companie tânără care se ocupă de vanzari camioane și alte vehicule de transport persoane atât pentru stat cât și în afară. Formată dintr-o echipă de profesioniști, cu peste 15 ani de experiență în vânzarea și repararea produselor din gama IVECO, îți pot garanta că te poți bucura de servicii la un nivel înalt… fără nicio șanșă de reproșabilitate. Sunt prezenți în Pitești și Ploiești, astfel că reușesc să acopere atât nordul țării cât și sudul. Pe lângă toate aceste lucruri, au în experiență vânzarea de vehicule rulate, iar ofertele lor vin mereu cu oportunități de finanțare pentru tot ceea ce îți dorești, în colaborare cu principalele societăți de leasing.

Sunt cei mai buni specialiști pentru serviciile de care ai nevoie!

  •  Dacă după ce ți-ai cumpărat camionul, ai nevoie de un serviciu tehnic, trebuie să știi că în rețeaua Dutch Truck Services, găsești personal tehnic experimentat care îți pot pune la dispoziție o gamă mai largă de soluții pentru camionul tău. Efectuează reparații în garanție, dar și reparații ale sistemelor mecanice și electrice post-garanție. Îți pun la dispoziție contracte de mententanță, piese de schimb originale și After Market, dar și multe alte servicii pe care DTS le are și te poți bucura de ele ca și beneficii.
  • La DTS ai posibilitatea să îți rezolvi problema reviziilor. Iar asta pentru că ei îți recomandă cu drag de la început să respecți planul de revizii gândit de producător pentru vehiculul tău, dar de-a lungul anilor echipa de tehnicieni s-au gândit să pună la dispoziție trei tipuri de contracte de mententanță, ca să ai mereu vehiculul într-o stare bună de funcționare, dar și costuri reduse!
  • Dutch Truck Services asigura o serie de operațiuni de întreținere și reparații printre care se numără unele dintre cele mai importante:  diagnoze electrice, limitări electronice de viteză, reparații electrice, verificări și reglare sistem de direcție, dar și multe alte zeci de servicii printre care chiar și reparații tinichigerie-vopsitorie în decontare directă cu majoritatea firmelor de asigurări.

Vrei să îți cumperi un camion bun?! Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi DTS. Iar primul pas nu este altul decât să alegi un consultant în vânzări direct de pe site-ul lor, iar el va găsi soluția perfectă pentru afacerea ta. Poți să contezi pe ei, pentru că sunt unii dintre cei mai buni!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro