Criteriul National

Ducerea placerii la cote maxime poate avea chiar si consecinte pozitive asupra organismului

Ducerea placerii la cote maxime poate avea chiar si consecinte pozitive asupra organismului
martie 08
13:45 2017

De cele mai multe ori stresul acumulat, poate aduce consecinte grave asupra psihicului femeilor dar si asupra corpului lor, unul din cele mai grave fiind lipsa apetitului sexual.

Multe cupluri au devenit deja monotone si reci, iar acest lucru nu este deloc bine atat pentru sanatatea fizica, cat si pentru cea psihica si nu in ultimul rand pentru sanatatea relatiei dintre acele persoane.

Stiati ca la americani, in urma unui experiment s-a putut demonstra ca femeile care isi ofera singure sau cu ajutorul partenerului stimularea punctelor importante din zona vaginului pot avea foarte multe facilitati pozitive in ceea ce priveste sanatatea?

Acest lucru a fost demonstrat de o institutie renumita, iar doamnele sau domnisoarele care practica astfel de lucruri au putut scapa de stres, de boli cardiovasculare, iar organul genital a dezvoltat bacterii, capabile sa ofere un randament crescut de protectie, inlaturand eventualii factori perturbatori.

Insa, achizitionarea unor accesorii capabile sa duca reprezentantele sexului frumos la alte dimensiuni  este necesara, iar in acest caz un vibrator poate concura cu succes ca fiind acel element indispensabil din repertoriul feminin.

Autoexcitarea este un capitol tabuu, dar este binevenita intr-o lume plina de stres si intr-o viata toxica, iar diversitatea joaca un rol foarte important si aici, asa cum joaca si la restul provocarilor umane.

Abordand un magazin online de sex shop, putem observa ca exista diferite tipuri de vibratoare, pentru senzatii diferite si cu intensitati diferite, compuse din diverse materiale, pe diferite culori pentru toate buzunarele.

Insa, cele mai cautate, sunt cele cu forme inovative, iar in acest caz, achizitionarea unui vibrator punct G sau a unuia realistic, poate fi un element de cotitura din viata feminina capabil sa produca mari schimbari.

De asemenea mai exista si alte modele, care cu siguranta vor starni interes si curiozitate cum ar fi cele de lux, sau cele slim, mini sau anale, care ofera placeri multiple la cotele cele mai ridicate.

Un astfel de accesoriu este practic o jucarie sexuala, care conduce femeile pe culmile placerii cele mai ridicate, pe care chiar si doctori cu renume din intreaga lume o recomanda!

In plus, la achizitionarea sa beneficiati si de maxima confidentialitate, un produs mai ales daca este comandat din mediul online este ambalat corespunzator astfel incat sa ajunga in siguranta in cel mai scurt timp posibil, fara sa regretam nici un moment!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo