Criteriul National

Ducerea placerii la cote maxime poate avea chiar si consecinte pozitive asupra organismului

Ducerea placerii la cote maxime poate avea chiar si consecinte pozitive asupra organismului
martie 08
13:45 2017

De cele mai multe ori stresul acumulat, poate aduce consecinte grave asupra psihicului femeilor dar si asupra corpului lor, unul din cele mai grave fiind lipsa apetitului sexual.

Multe cupluri au devenit deja monotone si reci, iar acest lucru nu este deloc bine atat pentru sanatatea fizica, cat si pentru cea psihica si nu in ultimul rand pentru sanatatea relatiei dintre acele persoane.

Stiati ca la americani, in urma unui experiment s-a putut demonstra ca femeile care isi ofera singure sau cu ajutorul partenerului stimularea punctelor importante din zona vaginului pot avea foarte multe facilitati pozitive in ceea ce priveste sanatatea?

Acest lucru a fost demonstrat de o institutie renumita, iar doamnele sau domnisoarele care practica astfel de lucruri au putut scapa de stres, de boli cardiovasculare, iar organul genital a dezvoltat bacterii, capabile sa ofere un randament crescut de protectie, inlaturand eventualii factori perturbatori.

Insa, achizitionarea unor accesorii capabile sa duca reprezentantele sexului frumos la alte dimensiuni  este necesara, iar in acest caz un vibrator poate concura cu succes ca fiind acel element indispensabil din repertoriul feminin.

Autoexcitarea este un capitol tabuu, dar este binevenita intr-o lume plina de stres si intr-o viata toxica, iar diversitatea joaca un rol foarte important si aici, asa cum joaca si la restul provocarilor umane.

Abordand un magazin online de sex shop, putem observa ca exista diferite tipuri de vibratoare, pentru senzatii diferite si cu intensitati diferite, compuse din diverse materiale, pe diferite culori pentru toate buzunarele.

Insa, cele mai cautate, sunt cele cu forme inovative, iar in acest caz, achizitionarea unui vibrator punct G sau a unuia realistic, poate fi un element de cotitura din viata feminina capabil sa produca mari schimbari.

De asemenea mai exista si alte modele, care cu siguranta vor starni interes si curiozitate cum ar fi cele de lux, sau cele slim, mini sau anale, care ofera placeri multiple la cotele cele mai ridicate.

Un astfel de accesoriu este practic o jucarie sexuala, care conduce femeile pe culmile placerii cele mai ridicate, pe care chiar si doctori cu renume din intreaga lume o recomanda!

In plus, la achizitionarea sa beneficiati si de maxima confidentialitate, un produs mai ales daca este comandat din mediul online este ambalat corespunzator astfel incat sa ajunga in siguranta in cel mai scurt timp posibil, fara sa regretam nici un moment!

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro