Criteriul National

Ducerea placerii la cote maxime poate avea chiar si consecinte pozitive asupra organismului

Ducerea placerii la cote maxime poate avea chiar si consecinte pozitive asupra organismului
martie 08
13:45 2017

De cele mai multe ori stresul acumulat, poate aduce consecinte grave asupra psihicului femeilor dar si asupra corpului lor, unul din cele mai grave fiind lipsa apetitului sexual.

Multe cupluri au devenit deja monotone si reci, iar acest lucru nu este deloc bine atat pentru sanatatea fizica, cat si pentru cea psihica si nu in ultimul rand pentru sanatatea relatiei dintre acele persoane.

Stiati ca la americani, in urma unui experiment s-a putut demonstra ca femeile care isi ofera singure sau cu ajutorul partenerului stimularea punctelor importante din zona vaginului pot avea foarte multe facilitati pozitive in ceea ce priveste sanatatea?

Acest lucru a fost demonstrat de o institutie renumita, iar doamnele sau domnisoarele care practica astfel de lucruri au putut scapa de stres, de boli cardiovasculare, iar organul genital a dezvoltat bacterii, capabile sa ofere un randament crescut de protectie, inlaturand eventualii factori perturbatori.

Insa, achizitionarea unor accesorii capabile sa duca reprezentantele sexului frumos la alte dimensiuni  este necesara, iar in acest caz un vibrator poate concura cu succes ca fiind acel element indispensabil din repertoriul feminin.

Autoexcitarea este un capitol tabuu, dar este binevenita intr-o lume plina de stres si intr-o viata toxica, iar diversitatea joaca un rol foarte important si aici, asa cum joaca si la restul provocarilor umane.

Abordand un magazin online de sex shop, putem observa ca exista diferite tipuri de vibratoare, pentru senzatii diferite si cu intensitati diferite, compuse din diverse materiale, pe diferite culori pentru toate buzunarele.

Insa, cele mai cautate, sunt cele cu forme inovative, iar in acest caz, achizitionarea unui vibrator punct G sau a unuia realistic, poate fi un element de cotitura din viata feminina capabil sa produca mari schimbari.

De asemenea mai exista si alte modele, care cu siguranta vor starni interes si curiozitate cum ar fi cele de lux, sau cele slim, mini sau anale, care ofera placeri multiple la cotele cele mai ridicate.

Un astfel de accesoriu este practic o jucarie sexuala, care conduce femeile pe culmile placerii cele mai ridicate, pe care chiar si doctori cu renume din intreaga lume o recomanda!

In plus, la achizitionarea sa beneficiati si de maxima confidentialitate, un produs mai ales daca este comandat din mediul online este ambalat corespunzator astfel incat sa ajunga in siguranta in cel mai scurt timp posibil, fara sa regretam nici un moment!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro