Criteriul National

Dulăii de la HARTĂ au fugărit mâțele în pomul plantat de Primărie!

Dulăii de la HARTĂ au fugărit mâțele în pomul plantat de Primărie!
februarie 14
11:47 2016

AVERTISMENT!

Redacția ziarului nostru invocă articolul numărul 30 din Constituție ce precizează clar că libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public sunt inviolabile.Iar cenzura de orice fel este interzisă.

DULAI

Ehe, dragii mei cititori! De foarte multă vreme nu am mai avut prilejul de a vă mai relata câte ceva!Însă acum,am să vă introduc în atmosfera ultimei pățanii petrecută VINERI la dezbaterea care a avut loc în legătură cu câinii comunitari din CONSTANȚA.

Și cunoașteți ce e mai interesant? Tocmai câinele meu MAZĂRE (un ciobănesc MIORITIC), încă de la primele ore ale dimineții a dat semne de neliniște. Nu de alta, dar fix cu 20 de minute înainte de a „decola”spre locul cu pricina, deja parcă simțea unde anume mă voi duce! Tremura și chiar a avut o interpelare, mai ceva ca în Șparlament atunci când și-a arătat „bucuria”prin concertul de lătrături pe mai multe voci…adresate mie:” Băi stăpâne, chiar că te caută si te mânâncă norocul! Nu poți sta acasă ? Vrei să te ia DNA-ul ca pe ei?Nu ți-e frică de Beciul Domnesc?”

În fine, nu l-am ascultat și am purces la drum. Am așteptat în liniște apariția unor frați ceva mai tineri și neliniștiți, dar dornici să cunoască ADEVĂRUL și am intrat cu ceva întârziere în somptuoasa sală.

Aici….lume multă…dar oameni destul de puțini! În fine, așa cum vă spuneam dezbaterea se anunța furtunoasă ca între două tabere. În sală , ca să vă fac o imagine mai plastică era o droaie de câini și dulăi iar la prezidiu niște feline blânde și grațioase.

Sper că povestea mea nu încalcă viitoarea lege a defăimarii sociale. Care la rândul ei, încalcă altă LEGE SUPREMĂ ÎN STAT. ARTICOLUL 30 din CONSTITUȚIA ROMÂNIEI cât și REZOLUȚIA referitoare la Jurnalism. Eu o respect pe cea mai SFÂNTĂ. LIBERTATE (a) cuvântului ce este dată de către Bunul și ADEVĂRATUL DUMNEZEU.

Dar să revenim la povestea noastră care e cam picantă ca ȘI ACEST FILM ce vi-l recomand în care îl revedem pe marele actor CONSTANȚEAN JEAN CONSTANTIN. Gurile rele spun că această proiecție va rula în campania pentru alegerea NOULUI PRIMAR când va fi inaugurată și CENTRU CULTURAL JEAN CONSTANTIN. Așa o fi, nu avem cum anume să speculăm sau să știm. Ca de fiecare dată, ca în ultimul sfert de veac vom trăi și vom vota ORBEȘTE… ca de obicei.

pisici_

Acum să nu vă supărați pe mine, dar REALITATEA e cu totul alta! România e o super-putere mondială, posedă tehnologiile de ultimă oră, are politicile sociale și economice dintre cele mai ridicate și totodată are politicienii cei mai inspirați și harnici de pe Mapamond.

Ooops! Asta era din alt film, ca să nu vă speri prea mult cu…visul!

Să revenim la sala somptuoasă! Am remarcat un aspect foarte interesant! Cert e că la ședință, mai toată HAITA de la HARTĂ s-a furișat tiptil în sală unul câte unul salutându-se printre dinți. Că de, e că am ceva tensiune și o simt în ultima vreme de când s-a trecut la MASTERPLANUL ăsta al ONG-iștilor finanțați de COLECTIVUL de CÂINI EXTERNI.

În sală era prezentă și presa cu OFIȚERII ACOPERIȚI. N-am să-i enumer pentru că ar însemna să vă fac o schemă ca la carte și să deconspir Camorra- MAFIA SICILIANĂ. Mai bine să-i aibă DOMNUL ÎN PAZĂ. Eu îmi văd în continuare de păcatele mele. Și eu afirm că dau explicații fără a da sfaturi nimănui…

Cleopa

Ordinea de zi a fost prezentată cum spuneam de niște feline după care a început HÂRA. Printre cei care au luat microfonul a fost un CÂINE LUP polițist care a zburlit părul pe spinare cu articole și încălcări grosolane a legilor de către regretatul PRIMAR.Desigur, domnia sa a venit farte bine pregătit, cu articole de lege, cu statutul de om cult, învățat că deh! nu era doar un simplu cățeluș, ci ditamai dulăul! Am înțeles perfect lista de nemulțumiri și totodată ilegitimitatea fițuicii angajaților de la prezidiu ce au rămas doar cu ironii și grăbiri, scurtări de silabe printre dinți…Dulăul cu pricina, foarte sigur și inspirat avea ce demonstra și totodată a invocat și grămada de înțelegeri cu investitorii oneroși chiar și cu BIOBAZA DE PE VÎRFUL CU DOR (de țepușă). În acel moment, felinele au încercat să dreagă busuiocul cerându-le un autograf cu date de contact al BĂTRÎNULUI LUP.

Mircea Serbanoiu

După aceea și-a spus părerea și un POINTER GERMAN proaspăt CIPAT care a încercat să ne ofere avantajele acestei noi tehnologii mondiale. Bineînțeles că i-am tăiat coada repede (pardon firul de la microfon). LUCRUL BINE FĂCUT l-a inițiat o cățelușă DOBERMAN care era numai urechi la toate bazaconiile debitate de acest POINTER BINE PLĂTIT.

Și am să vă spun pe scurt de ce era BINE PLĂTIT. Doamna cățelușă DOBERMAN l-a contrazis pe POINTER cu privire la prețul unui CIP.  POINTERUL susținea că acest CIP costă doar 8 lei iar doamna DOBERMAN ne dovedea cu factura și chitanță că de fapt prețul real e de 40 de lei. De unde rezultă o diferență NE-semnificativă care nu-i sare în ochi vreunui procuror de la DNA în momentul de față. Ca în cazul medicamentelor pentru oameni.

Așadar, în mintea mea de CÂINE CIOBĂNESC BUCOVINEAN am realizat că se câștigă bine la IMPLANTOLOGIE de CIP-uri. De, mai marele stăpân plătește?Nicidecum! Niciodată!!!  În fine problema a fost deja aruncată în POMUL PRIMĂRIEI. Iar ca să mai pun și eu puțin foc la baza pomului am luat MICROFONUL.

caini

Le-am amintit tuturor că ” În ROMÂNIA câinii nu mai mușcă ci LING mâna stăpânului care îl bate(sau mă rog îl EUTANESIAZĂ/ ÎMPUȘCĂ cum vor unii cu legea aceea de la stână)”. Eu am venit cu două propuneri decente:

Prima se referea ca în programul de investiție în noua biobază să fie defalcate și o cotă semnificativă pentru asociațiile de locatari. Unde viețuiesc și o grămadă de patrupede printre blocuri. Primăria să facă niște înștiințări la toate cele opt sute și ceva de asociații, prin care să desemneze câte un reprezentant doi care să aibă grijă de aceste patrupede sociabile. După care, tot Primăria să vină cu investiții comune cu aceștia constând în asigurarea unui mini parc cu cuști (standard după normele EUROPENE) în care să fie adunate aceste patrupede. Iar la loc vizibil să fie afișat numele iubitorului de animale, numărul de contact, numărul de patrupede aflate în grijă cât și programul de urinat pe roata vecinului.  Bineînțeles că am dat ca exemplu investiția cu CLUBURILE PENSIONARILOR. Care a cam iritat la ureche felinele de la prezidiu. Dar eu mi-am continuat pledoaria “…iar în cartierele rău famate (în gândul meu HENRY COANDĂ) aceste patrupede să aibă și aviz de la poliție/jandarmerie pentru patrulare noaptea printre mașini”.

La această problemă un PISOI din prezidiu mi-a zis să scriu „să fac cerere în scris” ca după să-mi răspundă la anul și la mulți ani…”  În sinea mea …”Dar ce, bre suntem la securitate?Nu v-ajunge că vă dau mură în gură? Nu de alta dar mă gândesc ce va urma după strângerea CÂINILOR VAGABONZI rătăciți cu răspundere prin munți…

A doua defalcare (problemă ridicată de mine) de sumă să fie direcționată către parcuri unde pe lângă țarcul de plimbat prietenul de nădejde să existe și niște padock-uri cu câini oferiți spre adopții. Lucru… cică deja pus în noul program de strângere al MAIDANEZILOR.

latra matele

 

După mine, nu știu ce a urmat că a trebuit să plec la o lansare de carte. Iar când am trecut prin parcul de la Primărie am văzut sceneta de mai sus. În pom erau vreo trei MÂȚE, niște fățuci de-astea ce stăteau atârnate și la baza copacului o droaie de MAIDANEZI care mai avea puțin și săreau la bietele mâțe.

Și ca să termin povestea vă întreb pe voi cine va aduna,va steriliza și totodată va cipa aceste mâțe blânde care zgârie rău?

 Sursa document : societateacivila@yahoo.com
Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte autorului pentru excelentul material si care a dorit ca identitatea să-i fie protejată!

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

http://buyabilify.us.com/investasi-lanjut-pastikan-bahwa-awal-judi-slot-dapat-dimainkan/

http://www.ultraboost.us.com/gagasan-alek-stasiak-memenangkan-gelang-kedua-tahun-wsop-judi-slot-berjalan/

http://www.supreme-clothing.us.com/saat-bermain-judi-slot-kita-sudah-alami-dealer-baik-serta-jelek/

http://www.hermes-belt.us.com/spesifikasi-runner-up-acara-utama-world-series-of-judi-slot-darvin-moon-meninggal-pada-usia-56/

http://www.burberryoutlet-store.us.com/jawaban-philadelphia-fusion-hasil-turnamen-los-angeles-judi-slot/

https://www.charmspandora.us.com/opsi-memilih-tempat-duduk-dalam-permainan-judi-slot-mempengaruhi-hoki-kemenangan/

http://www.coachoutletonline-sale.us.com/tabel-batas-waktu-dari-semua-jackpot-hari-untuk-beberapa-judi-slot/

http://www.curryshoes.us.com/aturan-taruhan-judi-slot-california-dicabut-dari-diskusi-untuk-tahun-ini/

http://www.yeezyboost350v2shoes.us.com/analogi-pertaruhan-judi-slot-online-dari-awal-anda-pasang-taruhan/

http://www.filashoes.us.org/ketahui-kunci-mendapatkan-keuntungan-dari-agen-judi-slot-paling-dipercaya/

http://prozac.us.com/hitung-biaya-untuk-bermain-penting-untuk-kesuksesan-judi-slot/

http://www.air-max.us.com/imbas-harapan-positif-tentang-kesempatan-pot-judi-slot-yang-semakin-tinggi/

http://www.ralphlaurenoutlet.in.net/bagaimana-trick-mainkan-judi-slot-di-bawah-ini-panduan-judi-pemula/

http://www.louboutinshoes.in.net/pilah-bagian-dua-set-dan-perjalanan-pembicaraan-texas-judi-slot/

http://www.pandora-jewelrys.us.com/saran-penting-dalam-judi-judi-slot-online-untuk-naikkan-prosentase-win/

http://www.coach-factoryoutlets.us.com/taruhan-john-slapshot1085-forlenza-menangkan-wsop-online/

http://www.red-bottoms.us.com/celah-matt-berkey11_s4y-berkey-warga-las-vegas-judi-slot-mengalahkan-a-field-of-2-408/

http://www.michael-kors-handbags.us.org/tanggapan-bagaimana-argentina-lampropulos-pergi-ke-judi-slot-millionaire/

http://www.cheapmichaelkorshandbags.us.org/investasi-manajemen-perjudian-telah-memutuskan-mike-aponte-dipersilahkan-untuk-bermain/

http://synthroid.us.com/bagian-penting-analis-memprediksi-pendapatan-650-juta-tahunan-untuk-perjudian-online-michigan/

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul