Criteriul National

Dulapuri frigorifice inox: ce merită să știi despre ele

Dulapuri frigorifice inox: ce merită să știi despre ele
martie 28
22:34 2022

Dulapuri frigorifice inox de calitate la promoție găsești la tcromania.com. Merită să îți dotezi unitatea cu unele nou-nouțe. Inclusiv dacă ai o farmacie.

Informații despre dulapurile frigorifice din inox

În marea majoritate a societății există o concepție greșită că dulapurile frigorifice sunt sinonime cu niște frigidere. Aceasta este, desigur, o viziune înșelătoare care induce multă lume în eroare. 

De la bun început, este de menționat faptul că dulapurile frigorifice sunt dispozitive care, pe lângă funcția de scădere a temperaturii în interior, au și opțiunea de a afișa produse astfel încât să fie vizibile pentru client și mai ușor de găsit de către persoanele care operează zilnic. 

În plus, nu trebuie uitat nici că intervalul de temperatură din frigider este foarte diferit de ceea ce vă poți aștepta de la dulapurile frigorifice. 

Dispozitivele acestea sunt capabile să ofere o temperatură mai scăzută decât un frigider tradițional.

Cu toate acestea, totul depinde de modelul aparatului, precum și de temperatura optimă necesară stocării anumitor produse. Cea mai importantă diferență dintre un dulap frigorific și un frigider tradițional este însă aceea că dulapurile sunt dispozitive specializate destinate uzului profesional. 

Cantitatea de produse care pot fi depozitate într-un dulap frigorific dat este influențată nu numai de dimensiunile și capacitatea acestuia. Tipul și aranjarea rafturilor sunt la fel de importante, precum și numărul de ghidaje, datorită cărora poți organiza singur spațiul din interiorul camerei. 

În prezent, pe piață există multe modele de dulapuri frigorifice, care diferă ca mărime, tip de carcasă, material din care sunt realizate și metoda de prelucrare.

Dimensiunile dulapului trebuie să fie selectate în funcție de nevoile unei anumite locații și de dimensiunea incintei în care va fi amplasat. 

Elemente de luat in considerare:

  • dimensiunile exterioare ale dispozitivului (cât spațiu va ocupa un dulap dat în incintă);
  • dimensiunile interioare ale compartimentului de depozitare;
  • capacitatea brută (volumul dulapului frigorific exprimat în litri);
  • capacitatea netă (volumul camerei după scăderea volumului de rafturi și alte componente interne ale dulapului).

La ce altceva ar trebui să mai fii atent când alegi un frigider?

  • material – echipamentul din oțel inoxidabil este foarte durabil;
  • nivelul de zgomot - nivelul de zgomot al dispozitivului este deosebit de important dacă echipamentul este amplasat în zona de vânzări, nu în camera din spate;
  • clasa energetică – determină consumul de energie al dulapului;
  • clasa de climă – determină temperaturile ambiante la care echipamentul va funcționa corespunzător și eficient;
  • sistemul No Frost - nu necesită dezghețarea dulapului;
  • sistemul de evaporare a condensului automat.

Dulapuri frigorifice de farmacie pentru depozitarea medicamentelor

Ai nevoie de un loc unde să depozitezi tot felul de produse farmaceutice care necesită temperaturi scăzute? 

Vrei să ai siguranța că medicamentele sau alte produse specifice au condițiile potrivite? Dacă da, trebuie să știi că accesând tcromania.com ai ajuns la locul potrivit.

Deși dulapurile frigorifice pentru unitățile din sectorul medical sunt un element binecunoscut, mulți oameni nu știu la ce sunt folosite de fapt dotările menționate mai sus și care sunt aplicațiile lor concrete. 

Ei bine, un dulap frigorific de farmacie nu este altceva decât un produs specializat care îți permite să depozitezi medicamentele care necesită anumite temperaturi. Merită să știi că unele medicamente ori suplimente alimentare își pot pierde proprietățile de vindecare atunci când sunt expuse la temperaturi prea ridicate.

Pentru a evita acest lucru, ar trebui să existe în farmacii echipamente specializate, precum ar fi diversele dulapuri frigorifice din inox. Dulapurile frigorifice pentru farmacii au cel mai adesea un interval de temperatură cuprins între +1 și aproximativ + 10 grade Celsius. 

Aceasta este temperatura optimă pentru conservarea corectă a marii majorități a medicamentelor. Datorită utilizării acestui tip de echipamente, poți fii sigur că medicamentele vor fi sigure de utilizat și că proprietățile lor specifice nu vor fi afectate.

Dacă ești în căutarea dulapului frigorific perfect, o idee bună ar fi să vizitezi site-ul tcromania.com, unde vei găsi produse de înaltă calitate. 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul