Criteriul National

Dupa ce criterii ar trebui sa-ti alegi restaurantul pentru nunta?

Dupa ce criterii ar trebui sa-ti alegi restaurantul pentru nunta?
septembrie 19
11:11 2019

Cine nu iubeste o nunta? Va aflati in mijlocul unei petreceri masive inconjurati de familia si prietenii apropiati, care sarbatoreste faptul ca tocmai v-ati casatorit cu una dintre cele mai uimitoare persoane pe care le cunoasteti. Cel mai greu lucru cand incepeti sa va organizati nunta? Alegerea locatiei perfecte pentru petrecere.

Daca gandul de a alege un loc va face sa va simiti presati, atunci este timpul sa cititi micul nostru ghid despre cum ati putea sa alegeti restaurantul perfect pentru nunta.

Dimensiunea restaurantului

Pare destul de evident, dar probabil ca una dintre cele mai cruciale decizii pe care va trebui sa le luati atunci cand planificati locul petrecerii este determinat de numarul invitatilor. Nu are rost sa rezervati o sala de mese privata, intima, daca numarul oaspetilor nu se va incadra confortabil in spatiu. Oaspetii trebuie sa fie capabili sa se deplaseze in mod liber.

Alte detalii despre la care trebuie sa va ganditi ar fi daca aveti de unde sa alegeti dimensiunea sau forma meselor, daca articolele de papetarie si decor (cum ar fi meniurile, piesele centrale si un suport pentru prajituri) sunt incluse si daca puteti organiza salonul de nunta dupa anumite preferinte. Din fericire, insa, majoritatea locurilor de nunta au o experienta vasta in ceea ce priveste aranjamentele.

Aspect, iluminare si locatie

Un lucru important de luat in considerare daca va ganditi sa confirmati rezervarea restaurantului este amplasarea locului. Alegerea unui loc care are privelisti de poveste reprezinta oportunitati uimitoare pentru fotografiile de nunta. In restaurant iluminatul este un factor important, mai ales daca petrecerea voastra este noaptea. Lumina poate crea sau distruge starea de spirit din locatie, iar lumanarile amplasate strategic pot crea, de asemenea, o atmosfera uluitoare.

Facilitati favorabile

Este bine sa-ti planuiesti receptia nuntii tale de vis in mijlocul unei locatii indepartate, insa trebuie sa te intrebi daca oaspetii tai vor avea acces la facilitatile de care au nevoie. Oaspetii din afara orasului ar putea avea nevoie sa isi rezerve cazare pentru noapte si sa ajunga la aeroport pentru un zbor spre casa a doua zi, iar altii ar putea avea nevoie de servicii de transport pentru a se intoarce acasa.

Alte lucruri despre care trebuie sa va ganditi cand aveti in vedere optiunile pentru restaurant este daca locul este potrivit pentru copii, daca exista o parcare ampla in jurul locatiei si daca exista lifturi sau facilitati care va vor ajuta cu accesul pentru oaspetii care sunt mai in varsta.

Meniu variat sau personalizat

Nimanui nu ar trebui sa-i fie foame la o nunta. De fapt, una dintre cele mai placute parti de a fi invitat la o nunta este sansa de a gusta din preparate uimitoare. Asadar, este important sa alegeti corect! Atunci cand comunicati cu receptia restaurantului ar trebui sa-i intrebati de ora la care este servita masa, daca aveti de ales din meniuri variate si daca aveti o sesiune de degustare inainte de a face rezervarea.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul