Criteriul National

Durata de viata a unei anvelope

ianuarie 23
16:59 2018

Chiar dacă nu folositi prea des masina trebuie să verificati anvelopele cel puțin o dată pe lună și întotdeauna înainte de călătorii lungi. Este important să țineți cont de uzura excesivă sau neregulată a benzii de rulare sau de deteriorări precum zgârieturi, galme, fisuri. Dacă oricare dintre aceste condiții este prezentă sau dacă vă confruntați cu pierderi continue de presiune, anvelopele trebuie demontate și inspectate pentru a fi verificate de un specialist în anvelope, pentru a determina dacă se poate efectua o reparație.

Sunteti in cautarea unui set de anvelope de iarna noi  ?  Fie că achizitionati online sau în magazin, trebuie sa aveti cunostinte minime referitoare la caracteristicile unei anvelope noi.

Pentru o evaluare corecta apelati la un service specializat pentru roti din apropierea dvs.

Alunecarea necorespunzătoare a roților din față sau spate poate cauza uzură rapidă sau neuniformă. Vehiculele cu tracțiune integrala necesită inlocuirea tuturor celor patru roți. Verificarea alinierii rotilor dvs., așa cum este specificată în manualul de utilizare a autovehiculului, este modalitatea recomandată de prelungire a duratei de viață a anvelopei

Uneori uzura necorespunzătoare a pneurilor se poate datora nerespectarii sensului de rotatie al anvelopei montate pe masina. Dacă anvelopele dvs. prezintă uzură neuniformă, cereți unui service autorizat pentru roti să verifice și să corecteze orice nealiniere, dezechilibru sau altă problemă mecanică implicată.

O suprafață de rulare a anvelopei afectează în mod direct aderenta, deci este important să o inspectați în mod regulat vizual pentru semne de uzură neuniformă. Aceste semne pot include zone înalte sau joase, sau zone neobișnuit de netede

Este crucial să știți când este bine să aveți o reparație a cauciucului și când trebuie înlocuită o anvelopă.

Dacă o anvelopă pierde presiunea aerului, aceasta trebuie îndepărtată pentru o inspecție internă.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro