Criteriul National

Dynamic Print – solutii personalizate pentru evenimente speciale

Dynamic Print  – solutii personalizate pentru evenimente speciale
ianuarie 21
21:09 2018

Punem la dispozitie o gama foarte variata de materiale promotionale personalizate, menite sa ajute la crearea imaginii companiei. Suntem alaturi pentru a organiza eveminente business desavarsite. Suntem alaturi cu solutii ieftine, dar impresionante.

Personalizam o gama foarte variata de materiale publicitare perfecte pentru orice tip de eveniment. Materialele personalizate propuse, cu aspect premium, pot constitui cadouri corporate deosebite, care ofera notorietate. Va suntem alaturi cu solutii potrivite pentru evenimentele obisnuite de creare a imaginii dar si pentru cele speciale, de anvergura.

Materialele personalizate propuse sunt perfecte pentru evenimente corporate, pot fi folosite si de persoanele fizice pentru a celebra evenimentele marcante. Am pregatit o gama variata de insigne personalizate, pixuri personalizate, agende si tricouri personalizate, ce pot fi folosite cu succes de organizatiile non-profit, organizatiile studentesti, asociatii sportive si asociatii ale elevilor, ca marca distinctiva pentru actiunile pe care le inteprind.

Materiale promotionale personalizate

Am pregatit solutii pentru toate tipurile de evenimente. In categoria noastra de materiale promotionale am adaugat o varietate mare de obiecte, perfecte pentru a fi folosite in campaniile de marketing: agende personalizate, brelocuri, brichete, cani personalizate, insigne, instrumente de scris, memorii usb personalizate, mouse-pad-uri, port carduri si tricouri, perfecte pentru a fi imprimate cu elementele grafice reprezentative.

Agende personalizate, materiale publicitare eficiente

Agendele personalizate sunt, alaturi de instrumentele de scris, brelocuri si memorii USB, cele mai  folosite materiale promotionale in campaniile de maketing. Sunt materiale perfecte pentru targuri, traninguri, seminarii si alte actiuni de constituire a imaginii.

 

Am adaugat in stoc modele variate, ce pot fi personalizate prin metode speciale cu insemnele grafice dorite. Aceste accesorii au functionalitate ridicata si aspect premium, deci aduc un  plus de valoare companiei/evenimentului promovat.

 

Brelocuri personalizate, materiale publicitare cu aspect premium

Am pregatit si o gama foarte variata de brelocuri personalizate, perfecte chiar si pentru cele mai exigente campanii. Modelele de brelocuri metalice si brelocuri piele pregatite, sunt perfecte pentru evenimentele premium, datorita aspectului modern, impresionant. Am pregatit si brelocuri lemn, potrivite pentru cei ce doresc campanii prietenoase. Modelele de brelocuri din lemn, propuse au aspect natural si pot fi personalizate prin tampografie,  Print UV sau gravura laser. Brelocurile din plastic propuse au un grad sporit de functionalitate si aspect placut, si pot fi considerate accesorii in voga pentru chei, rucsacuri, genti.

 

Pixuri peronalizate, cadouri corporate impresionante

Pixurile personalizate continua sa fie cele mai apreciate materiale promotionale, utilizate in campaniile de marketing. Functionalitatea ridicata si varietatea mare de modele, fac ca aceste instrumente de scris sa fie potrivite pentru numeroase actiuni. Am pregatit numeroase modele de pixuri plastic, in culori vibrante, sau clasice, potrivite pentru a fi inscriptionate. Dispunem de pixuri metalice cu aspect premium, ce vin in cutii din carton elegante, potrivite pentru a oferi notorietate companiei. Deoarece suntem atenti la detalii, am achizitionat un stoc generos de pixuri biodegradabile personalizate.  Modelele de pixuri cu invelis din bambus de care dispunem pot fi inscriptonate cu mesajele reprezentative prin tehnici speciale de tampografie si Print UV.

 

Articole promotionale din materiale textile

Tricourile personalizate, vestele personalizate, caciulile fleece si sepcile sunt articole promotionale ce pot fi integrate in campaniile publicitare de sezon. Pentru ca dorim sa oferim doar rezultate de calitate, personalizam articolele textile doar prin metode prietenoase, care nu afecteaza in niciun fel calitatea si aspectul obiectelor. Lucram doar cu textile de inalta calitate care nu isi pierd caracteristicile si aspectul in timp, deci oferim doar materiale promotionale de inalta calitate.

 

Am pregatit o gama foarte variata de modele si o paleta cromatica impresionanta. Navigand prin catalogul nostru online, cu siguranta veti descoperi modele potrivite campaniilor pe care le desfasurati.

 

Gama variata de cani personalizate

Intre articolele  promotionale propuse, veti descoperi si o gama variata de cani personalizate. In aceasta categorie, propunem modele simple albe, modele albe colorate in interior dar si modele de cani termosensibile cu impact deosebit. Canile personalizate pot fi oferite ca materiale promotionale, pot fi acordate angajatilor si colaboratorilor. Aceste obiecte sunt potrivite si  pentru a fi oferite, ca amintiri  prietenilor si apropiatilor, care participa la evenimentele deosebite din viata.

 

In oferta de materiale promotionale lansata am adaugata si obiecte promotionale apreciate pentru functionalitatea ridicata precum memorii USB, mous pad-uri, notes-uri personalizate, port card-uri personalziate.

 

Preturile propuse sunt competitive si accesibile atat companiilor mari cat si persoanelor fizice. Contactati-ne si solicitati ofera de pret!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro