Criteriul National

Easytots brand – produse de hranire pentru bebelusi

Easytots brand – produse de hranire pentru bebelusi
februarie 13
13:07 2019

In timpul primelor luni de viata bebelusul are nevoie doar de o sticla si un incalzitor pentru biberon,  necesare pentru aproape  orice masa. Chiar inainte de varsta de un an, copilul poate avea nevoie de un set intreg de masa: o farfurie adanca si una intinsa, o lingurita, o cana cu un dispozitiv special care nu permite ca  bautura sa se verse. Easytots brand este o farfurie silicon bebelusi, autodiversificata portabila, care este destinata pentru hranirea in siguranta a copilului si implicit a  invatarii de a mesteca bucati de alimente de la o varsta frageda. O astfel de farfurie silicon bebelusi este ideala pentru legumele fierte si feliate, carne, fructe proaspete, fructe de padure si alte produse. Utilizarea recipientului ajuta copilul sa invete sa mestece, eliminand posibilitatea sufocarii cu bucatile de hrana. Copilului ii va placea, de asemenea, sa manance cu  furculita si lingurita pentru bebelusi care sunt ergonomice, curbate si usor de tinut in mana.

Setul de tacamuri

Acest set de tacamuri este un mod convenabil de a-ti  invata copilul sa manance. Cu un astfel de set pentru masa, copilul va invata sa manance diferite piureuri, precum si mancaruri solide. De asemenea, o astfel de diversificare bebelusi va fi relevanta pentru drum sau in timpul unei plimbari, deoarece  farfuria  autodiversificata  este fabricata din silicon, care se  curatata usor, si, de asemenea poate fi bagata chiar si  intr-un cuptor cu microunde sau in masina de spalat vase. Cu cat copilul va creste, cu atat mai mult ar trebui sa fie obisnuit cu vasele sale.

Farfuria silicon autodiversificata

De la o varsta destul de frageda, un copil poate primi intreaga hrana in acelasi recipient compartimentat, deoarece Easytots brand este o farfurie silicon bebelusi, autodiversificata pentru tot meniul, adica felul unu, felul doi si desert. De asemenea, intr-o astfel de farfurie diversificare bebelusi, se pot pune mai multe tipuri de fructe sau legume, bebelusul alegand ceea ce ii place cel mai mult, Si daca intentionezi sa iti trimiti copilul la cresa sau gradinita, cel mai bune ar fi sa mearga cu  tacamurile si recipientele personale. Desigur, fiecare masa a copilului ar trebui sa fie fiabila, convenabila si frumoasa, dar, in primul rand, inofensiva sanatatii.

Recipiente din materiale sigure pentru copii

Este indicat sa cumperi vesela pentru copii din magazine specializate si cu siguranta sa detina un certificat de calitate, deoarece  pe piata exista multe produse atractive pentru copii, dar cu un nivel scazut de calitate si, prin urmare, nesigure pentru sanatatea acestora. Atractiv. Acest aspect nu este chiar estetic, ci mai mult psihologic. Nu toti copiii au un apetit bun si nu tuturor copiilor le place sa stea la masa. Iar aici,  momentul de interes, care este Easytots brand, poate ajuta foarte mult. Copiii iubesc felurile de mancare care sunt amplasate in farfurii frumos colorate. Totusi aceasta colorare trebuie sa fie inofensiva pentru bebelusul tau.  Nu exclude ideea de culori prea luminoase pentru vesela copiilor, insa ar trebui sa acorzi atentie materialului din care sunt fabricate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei