Criteriul National

Echipa Certto va ofera servicii de curatenie in apartament exceptionale si durabile

Echipa Certto va ofera servicii de curatenie in apartament exceptionale si durabile
februarie 21
22:26 2020

Echipa Certto presteaza servicii de curatenie apartament la domiciliul clientilor. Acestia se deplaseaza rapid la adresa indicata iar cu ajutorul produselor profesionale si a echipamentelor moderne realizeaza o curatenie impecabila. Un personal calificat cu experienta este in masura sa va ofere servicii de inalta calitate.

Acesti specialisti va ofera garantia deplina ca la finalul activitatii desfasurate de ei, locuinta dumneavoastra straluceste de curatenie. Munca lor se remarca prin maxima eficienta ceea ce o detaseaza net de alte firme concurente de pe piata de profil.

Optati pentru curatenie generala sau de intretinere si beneficiati de nenumarate avantaje. Vizitati cu interes site-ul www.certto.ro si cititi cu atentie toate informatiile relevante online.In activitatea de curatenie, se igienizeaza in amanunt fiecare spatiu, se spala geamurile, se sterge praful, se curata mocheta, canapelele, se detartreaza gresia si faianta din baie si bucatarie. Nu va ramane nici un colt neatins si se vor dezinfecta cu atentie grupurile sanitare.

Solicitati oferta personalizata si veti vedea ca tarifele difera in functie de marimea suprafetelor locuintelor si ritmicitatea serviciilor de curatenie. In plus, preturile includ costul echipamentelor de lucru, al detergentilor si solutiilor de curatare profesionale plus manopera.Beneficiati de garantia calitatii si convingeti-va ca serviciile lor se ridica la nivelul asteptarilor chiar si celor mai exigenti clienti.

Curatenie apartament-in functie de dorintele dumneavoastra

Alegeti oferta de curatenie apartament alaturi de echipa Certto pentru ca aceasta este varianta care vi se potriveste cel mai bine. Avantajele decisive ale acestor servicii sunt rezultate ireprosabile intr-un timp foarte scurt. Prin intermediul acestei firme specializate puteti face economii importante si salvati energie.

Lasati toate grijile in seama lor si cu siguranta va ramane mai mult timp pentru dumneavoastra. Rezultatele obtinute va vor depasi de multe ori asteptarile. Beneficiati de servicii complete si eficiente, la standardate inalte. Colaborati cu un personal calificat si dedicat ce detine echipamente innovative si solutii profesionale pentru rezultate unice.Aceasta echipa realizeaza o curatenie desavarsita si veti avea casa in deplina siguranta. La Certto sunteti intampinati de un personal de incredere, care se remarca prin discretie si corectitudinea preturilor.

Curatenie apartament-solutii adecvate

Un personal ce da dovada de profesionalism si seriozitate poate finaliza cu brio orice proiect de curatenie apartament. Toti cei care apeleaza la serviciile lor sunt tratati in mod profesionist.Ei sunt mereu la curent cu noutatile aparute in acest domeniu si investesc in produse performante care reprezinta un real ajutor in serviciile prestate. Aprecierile primite din partea clientilor pentru  activitatea de curatenie ii claseaza pe un loc de top pe piata de profil.

Experienta in servicii profesionale de curatenie i-a ajutat sa afle toate secretele acestei activitati. Toti clientii asteapta servicii la cele mai inalte standarde, la preturi rezonabile iar obiectivele lor sunt atinse cu fiecare lucrare. In acest fel clientii nu au nimic sa reproseze si vor apela cu incredere si alta data la serviciile lor.

Echipa da dovada de flexibilitate sintransparenta preturilor. Se adapteaza cu usurinta programului dumneavoastra si se deplaseaza la domiciliu in perioada cea mai convenabila. Ei nu vor sa deranjeze ci doar sa-si faca simtita prezenta prin servicii de inalta calitate.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul