Criteriul National

ECHIPA NAȚIONALĂ DE FOTBAL! Denis Alibec șochează – „Dacă jucăm finala Campionatului European îmi tatuez şi limba! „

ECHIPA NAȚIONALĂ DE FOTBAL! Denis Alibec șochează – „Dacă jucăm finala Campionatului European îmi tatuez şi limba! „
aprilie 21
16:00 2016

Într-un interviu acordat site-ului eusunt12.ro, fotbalistul Denis Alibec a declarat că şi-ar dori ca Astra să fie în grupele Ligii Campionilor cu FC Barcelona şi a amintit că antrenorul Marius Şumudică are trei calităţi: este motivator, lider şi foarte inspirat.

denis-alibec-astra-768x479

În interviul acordat site-ului eusunt12.ro, Denis Alibec a declarat că ar refuza un transfer în Italia pentru a juca în grupele Ligii Campionilor cu Astra. Golgheterul din Liga 1 şi-ar dori ca Astra Giurgiu să întâlnească FC Barcelona în grupele Ligii Campionilor. Alibec a spus că tripla reuşită în derby-ul cu Dinamo a însemnat foarte mult pentru el şi a enumerat calităţile principale pe care le are antrenorul Marius Şumudică.

Mai mult decât cele declarate, Denis Alibec este în stare să facă orice în cazul în care ar obţine o performanţă cu echipa naţională de fotbal a României.

„Dacă aş juca finala Campionatul European de Fotbal cu naţionala României, sunt în stare să îmi tatuez chiar şi limba. Dacă trecem de faza grupelor, îmi voi tatua data în care am reuşit această performanţă. Mi-aş dori să fiu titular cu Franţa şi să joc alături de Budescu. Visez să dau un gol cu francezii, iar pasa să vină de la el”, a spus Denis Alibec.

În vârstă de 25 de ani, atacantul echipei Astra Giurgiu, Denis Alibec și-a început cariera de fotbalist profesionist de mic.A jucat la echipe precum FCFarul Constanţa, Internazionale Milano, Mechelen, Viitorul şi A.S Bologna. Denis Alibec a jucat la echipele under 17, under 19 şi under 21 ale României, iar pentru naţionala de seniori a României a jucat un singur meci.

Sursa foto : www.prosport.ro

 

Redacţia ziarului Criteriul Naţional

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo