Criteriul National

ECHIPA NAȚIONALĂ DE FOTBAL! Denis Alibec șochează – „Dacă jucăm finala Campionatului European îmi tatuez şi limba! „

ECHIPA NAȚIONALĂ DE FOTBAL! Denis Alibec șochează – „Dacă jucăm finala Campionatului European îmi tatuez şi limba! „
aprilie 21
16:00 2016

Într-un interviu acordat site-ului eusunt12.ro, fotbalistul Denis Alibec a declarat că şi-ar dori ca Astra să fie în grupele Ligii Campionilor cu FC Barcelona şi a amintit că antrenorul Marius Şumudică are trei calităţi: este motivator, lider şi foarte inspirat.

denis-alibec-astra-768x479

În interviul acordat site-ului eusunt12.ro, Denis Alibec a declarat că ar refuza un transfer în Italia pentru a juca în grupele Ligii Campionilor cu Astra. Golgheterul din Liga 1 şi-ar dori ca Astra Giurgiu să întâlnească FC Barcelona în grupele Ligii Campionilor. Alibec a spus că tripla reuşită în derby-ul cu Dinamo a însemnat foarte mult pentru el şi a enumerat calităţile principale pe care le are antrenorul Marius Şumudică.

Mai mult decât cele declarate, Denis Alibec este în stare să facă orice în cazul în care ar obţine o performanţă cu echipa naţională de fotbal a României.

„Dacă aş juca finala Campionatul European de Fotbal cu naţionala României, sunt în stare să îmi tatuez chiar şi limba. Dacă trecem de faza grupelor, îmi voi tatua data în care am reuşit această performanţă. Mi-aş dori să fiu titular cu Franţa şi să joc alături de Budescu. Visez să dau un gol cu francezii, iar pasa să vină de la el”, a spus Denis Alibec.

În vârstă de 25 de ani, atacantul echipei Astra Giurgiu, Denis Alibec și-a început cariera de fotbalist profesionist de mic.A jucat la echipe precum FCFarul Constanţa, Internazionale Milano, Mechelen, Viitorul şi A.S Bologna. Denis Alibec a jucat la echipele under 17, under 19 şi under 21 ale României, iar pentru naţionala de seniori a României a jucat un singur meci.

Sursa foto : www.prosport.ro

 

Redacţia ziarului Criteriul Naţional

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo