Criteriul National

ECHIPA NAȚIONALĂ! Încă mai sunt bilete disponibile pentru meciurile cu Franța și cu Albania de la Tuneul Final din Hexagon!

ECHIPA NAȚIONALĂ! Încă mai sunt bilete disponibile pentru meciurile cu Franța și cu Albania de la Tuneul Final din Hexagon!
aprilie 05
08:10 2016

Suporterii care vor să încurajeze echipa naţională la turneul final al Campionatului European încă mai au posibilitatea de a-şi achiziţiona tichete la Euro 2016.

nationala

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat pe site-ul oficial că mai există bilete disponibile pentru meciurile cu Franţa din data de 10 iunie de la Paris) şi cu Albania din data de 19 iunie  dinLyon).  Practic, doar pentru întâlnirea cu Elveţia programată pe 15 iunie la Paris s-au vândut toate biletele.

Astfel,pentru suporterii care au ratat ocazia de a-şi procura tichete la partidele de la Campionatul European mai există o şansă. La începutul lunii, forul continental va pune la dispoziţia suporterilor o platformă online unde suporterii care au achiziţionat bilete în primă fază, iar din diverse motive, nu mai au nevoie de acestea le pot revinde către cei care doresc să fie prezenţi în Franţa.

De aceea, cei interesați pot să intre direct platforma de revânzare a tichetelor.

Platforma e un mod sigur de a cumpăra şi de a vinde bilete. Persoanele care au aplicat pentru tichete în zonele neutre, nu în zona rezervată suporterilor echipelor calificate, şi care nu le mai doresc, le pot pune acum spre revânzare la preţurile iniţiale pentru cei care vor să se afle în tribune la Euro. Plata se va face cu carduri Mastercard şi Visa.

Prețuri

Franța – România
Categoria 1: 595 euro
Categoria 2: 395 euro
Categoria 3: 195 euro
Categoria 4: 75 euro

România – Albania
Categoria 1: 145 euro
Categoria 2: 105 euro
Categoria 3: 55 euro
Categoria 4: 25 euro

Sursa foto : sptfm.ro

Redacția ziarului Criteriul Național

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo