Criteriul National

ECHIPA NAȚIONALĂ! Încă mai sunt bilete disponibile pentru meciurile cu Franța și cu Albania de la Tuneul Final din Hexagon!

ECHIPA NAȚIONALĂ! Încă mai sunt bilete disponibile pentru meciurile cu Franța și cu Albania de la Tuneul Final din Hexagon!
aprilie 05
08:10 2016

Suporterii care vor să încurajeze echipa naţională la turneul final al Campionatului European încă mai au posibilitatea de a-şi achiziţiona tichete la Euro 2016.

nationala

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat pe site-ul oficial că mai există bilete disponibile pentru meciurile cu Franţa din data de 10 iunie de la Paris) şi cu Albania din data de 19 iunie  dinLyon).  Practic, doar pentru întâlnirea cu Elveţia programată pe 15 iunie la Paris s-au vândut toate biletele.

Astfel,pentru suporterii care au ratat ocazia de a-şi procura tichete la partidele de la Campionatul European mai există o şansă. La începutul lunii, forul continental va pune la dispoziţia suporterilor o platformă online unde suporterii care au achiziţionat bilete în primă fază, iar din diverse motive, nu mai au nevoie de acestea le pot revinde către cei care doresc să fie prezenţi în Franţa.

De aceea, cei interesați pot să intre direct platforma de revânzare a tichetelor.

Platforma e un mod sigur de a cumpăra şi de a vinde bilete. Persoanele care au aplicat pentru tichete în zonele neutre, nu în zona rezervată suporterilor echipelor calificate, şi care nu le mai doresc, le pot pune acum spre revânzare la preţurile iniţiale pentru cei care vor să se afle în tribune la Euro. Plata se va face cu carduri Mastercard şi Visa.

Prețuri

Franța – România
Categoria 1: 595 euro
Categoria 2: 395 euro
Categoria 3: 195 euro
Categoria 4: 75 euro

România – Albania
Categoria 1: 145 euro
Categoria 2: 105 euro
Categoria 3: 55 euro
Categoria 4: 25 euro

Sursa foto : sptfm.ro

Redacția ziarului Criteriul Național

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro