Criteriul National

Ecografe 4D pentru clinici si spitale

Ecografe 4D pentru clinici si spitale
martie 22
11:50 2017

In ultimii ani imagistica cu ultrasunete 4D s-a dezvoltat foarte mult iar accesul la ecografele 4D a devenit mai usor. Cuvantul cheie in ceea ce priveste imagistica ecografelor 4D este TIMPUL. De aceea, imaginile 3D par redate in miscare.

Cand va uitati pe ecranul ecografului, imaginile 4D apar intr-o culoare aurie. In acest mod, pacientii si medicii pot vedea cu usurinta cele mai importante elemente care se investigheaza de fiecare data.

Unul din cele mai comune motive pentru care se folosesc ecografe 4D si imagistica cu ultrasunete 4D este calitatea imaginilor. Prin flexibilitatea undelor sonore spre unghiuri diferite, ecograful este capabil sa creeze imagini uimitor de clare. Din acest motiv, acest tip de imagistica cu ultrasunete, cu ajutorul ecografelor 4D, se foloseste in urmatoarele domenii ale medicinei.

Ecografe 4D – domenii de utilizare

1. Obstetrica. In domeniul obstetricii, imagistica cu ultrasunete 4D este utilizata pentru detectarea anomaliilor de la nivelul coloanei vertebrale, a bolilor de inima fetale si in general pentru evaluarea starii de somn si trezire a fatului. La fel este utila pentru diagnosticarea bolilor neuro-miopatie genetice ale fatului.

2. Ginecologie. Folosirea ecografelor performante 4D este extrem de utila pentru determinarea exacta a hiperplaziei endometriale si in evaluarea tumorilor.

3. Sani. Calitatea imaginilor redate de ecografele 4D sunt foarte utile pentru biopsia precisa la nivelul sanilor. Acest tip de imagistica cu ultrasunete se foloseste cu succes si gestionarea, identificarea si urmarirea tumorilor mamare.

4. Urologie. In domeniul urologiei imagistica cu ultrasunete 4D ajuta in timpul biopsiilor, pentru evaluarea parenchimului prostatei, masurarea precisa a volumului prostatei si a vezicii urinare, precum si in corectarea pozitiei cateterului urinar.

5. Medicina interna. Ecografele 4D sunt folosite pentru verificarea ficatului si a rinichilor, a bolilor ce pot ataca aceste organe interne. Cu ajutorul unui ecograf 4D se pot localiza tumorile.

6. Tulburari musculo-scheletice. In ceea ce priveste domeniul ortopediei, imagistica cu ultrasunete 4D este folosita pentru a ghida biopsia musculo-scheletica si in examinarea anumitor zone ale sistemului musculo-scheletic, cum ar fi soldul si genunchii.

Ecografiile Doppler se folosesc de undele sonore de inalta frecventa pentru a estima fluxul sanguin de la nivelul vaselor de sange. Folosind un ecograf Doppler 4D se va putea estima mai repede fluxul de sange. Aceasta capacitate a ecografelor Doppler este extrem de utila in diagnosticarea bolilor cardiovasculare sau a afectiunilor ce presupun formarea cheagurilor de sange, a valvelor cardiace, precum si a arterelor blocate.

Ecografiile Doppler reprezinta in sine niste teste non-invazive, ceea ce le face sa fie o alternativa foarte buna la procedurile de arteriografie si venografie, care sunt mai dureroase.

Ecografe 4D de calitate in Romania la super pret

La Ultrasonic gasiti acum ecograful 4D Doppler de care clinica sau spitalul in care lucrati are nevoie. Ecografele pe care le comercializam sunt marca Mindray, unul din cele mai renumite branduri de echipamente medicale, in special de ecografe. Toate ecografele din oferta noastra sunt noi si au garantie minim 12 luni. Pretul pentru fiecare se poate afla printr-o cerere de oferta, pe care o puteti plasa direct pe site completand formularul disponibil sau apeland la 021 320 10 55 si 0722 300 458.

Doua oferte de ecografe 4D

1. Ecograf Doppler color digital Mindray DC-N3 – este un ecograf cu tastatura inluminata, cu monitor de 15 inch LCD cu boxe incorporate, cu 4 porturi pentru sonde din care 3 active si una stationara. Util pentru lucru B, M, PW, CW, COlor, 4D etc.

2. Ecograf Doppler Color Mindray DC 70 – acesta este un ecograf cu un monitor mai mare, cu diagonala de 19 inch si automat rezolutie mai buna de 1280 x 1080. Este prevazut si cu un ecran touchscreen de 10.4 inch. Functioneaza in mai multe moduri de lucru, este ideal pentru multiple specialitati medicale.

Avem si ale ecografe 4D color. Vizitati-ne sau contactati-ne la 021 320 10 55 pentru preturi si comanda.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro