Criteriul National

Economisește bani cu aceste instrumente profesionale de manichiură-pedichiură

Economisește bani cu aceste instrumente profesionale de manichiură-pedichiură
ianuarie 31
13:55 2022

Să-ți faci singură manichiura acasă poate fi o operațiune prin care poți să economisești bani, dar poate fi, în același timp, și un moment de relaxare pentru tine. Dar să-ți faci manichiura acasă și să ai același rezultat ca la salon necesită instrumente profesionale de manichiură-pedichiură. Cele mai bune instrumente de manichiură sunt durabile și includ ustensile esențiale pentru: a tăia, pili, lustrui și a da formă unghiilor tale. Indiferent ce tip de manichiură îți vei face (cu gel, cu acril sau manichiură simplă) sau doar îți cauți un set de manichiură de călătorii, pentru a avea unghiile îngrijite in călătorii, iată câteva aspecte pe care să le ai în vedere, atunci când alegi instrumentele:

 

Material

Instrumentele de manichiură care durează cel mai mult și îți fac treaba cel mai bine sunt fabricate din oțel inoxidabil. Foarte multe din instrumentele mai ieftine nu sunt realziate din astfel de oțel sau chiar alt material. Consecința este că acestea din urmă nu vor dura la fel de mult. Dar nu orice oțel inoxidabil este un oțel bun. Acesta trebuie să aibă și un conținut ridicat de carbon. De aceea, când alegi astfel de instrumente, fă tot posibilul să ți le achiziționezi de la branduri de renume, cum ar fi cele made in Solingen, Germania. Astfel, ai garanția unor ustensile care vor dura mulți ani.

Cele mai multe instrumente de manichiură includ de la 5 la 10 instrumente. Cele mai de bază și esențiale instrumente pe care le găsești într-un set de manichiură de calitate includ: unghieră, diferite tipuri de forfecuțe: forfecuță de unghii, forfecuță de cuticule, chiuretă pentru împins cuticula, un cuțit de curățare a unghiei, pensetă,  pilă de unghii. Unele seturi conțin și instrumente de pedichiură, precum: clește pentru unghiile de la picioare, unghieră pentru unghiile de la picioare, iar seturile premium conțin diferite tipuri de pile de unghii și chiar forfecuțe pentru îngrijire barbă și mustață.

 

Mai jos vei găsi cele mai uzuale instrumente de manichiură:

  1. Forfecuța de unghii

Să ai unghiile îngrijite și cu o formă naturală este o parte importantă din rutina zilnică. Nu e de mirare că o forfecuță de unghii este produsul numarul unu pe care fiecare ar trebui să-l aibă în propria trusă de manichiură sau pedichiură.

Există forfecuță pentru unghiile de la mâini și forfecuță pentru unghiile de la picioare.

  1. Unghiera

Unghiera este, poate, instrumentul cel mai des folosit pentru tăierea unghiilor, pentru ușurința cu care este folosit, dar și pentru faptul că nefiind pretențios la depozitare, îl poți purta și în buzunar. Spre deosebire de forfecuță, acesta taie din sus în jos, astfel că ai nevoie de o unghieră de foarte bună calitate, care să taie unghia, nu să o zdrobească. Alege unghiera made in Solingen, Germania.

  1. Forfecuța de cuticule

Forfecuța de cuticule se folosește pentru a tăia cuticula crescută și pielițele. Sunt instrumente de precizie și se folosesc pentru a ajunge în locuri greu de pătruns de pe unghiile de la mâini și de la picioare.

  1. Pila de unghii

De obicei, nu prea acordăm mult timp să ne gândim la pila de unghii, dar, în mos surprinzător, alături de forfecuța de unghii și unghieră, și fiecare pilă de unghii servește unui scop precis, iar un set de manichiură-pedichiură ar trebuie să include cel puțin și o pilă de unghii.

  1. Pensetă

O pensetă profesională ar trebui să poată apuca firele fine de păr din prima încercare, fără durere sau zgârâindu-ți pielea accidental. Penseta se poate folosi pe toată fața și chiar se pot folosi pentru a scoate un ciob sau o așchie.

Acestea ar fi instrumentele esențiale pe care o trusă de manichiură ar trebui să le include. Desigur, este esențial ca, atunci când le cumperi, să te asiguri că alegi cea mai bună opțiune pe care ți-o poți permite, pentru că investești în sănătatea ta, în primul rând. Instrumentele made in Solingen, Germania, sunt, în primul rând, garanția calității.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul