Criteriul National

Economiseste timp pretios cumparand roviniete online

Economiseste timp pretios cumparand roviniete online
mai 25
08:30 2017

scala_assistance_roviniete_online_

Sesizand faptul ca utilizatorii de autovehicule pierd timp pretios stand la cozi pentru a cumpara o rovinieta, Dan Ciceu si Dan Alexandru Cobeanu, fondatorii site-ului Roviniete.ro, au usurat viata soferilor romani, oferindu-le o solutie rapida, sigura si eficienta: plata rovinietelor online.

Inca din anul 2007, soferii romani se pot bucura de flexibilitate atunci cand vor sa cumpere roviniete. Scala Assistance, compania care, in parteneriat cu CNAIR, comercializeaza roviniete online prin intermediul site-ului Roviniete.ro, pune la dispozitia clientilor sai posibilitatea de a achita taxa de drum in numai cateva minute, precum si multe alte servicii suplimentare.

Cei doi antreprenori au conceput site-ul Roviniete.ro pentru a oferi soferilor un instrument simplu si eficient de plata a taxei de drum, precum si un mijloc de informare a acestora privind legislatia in domeniu. Prin intermediul acestui site, poti achita taxa de drum oricand, de oriunde, si nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la pierderea dovezii de plata (chitantei), avand acces oricand la aceasta in contul personal de pe site sau pe e-mail.

Dan Ciceu si Dan Alexandru Cobeanu, fondatorii site-ului Roviniete.ro, au depasit simpla interactiune digitala cu clientii, investind multi ani in identificarea si valorificarea oportunitatilor digitale, cu scopul de a oferi clientilor o experienta de utilizator unica.

“Ne bucuram ca putem oferi clientilor, prin intermediul unei platforme dedicate, oportunitatea de a-si plati securizat rovinieta in mediul online. Continuam in acest fel sa oferim servicii utile, necesare și de calitate clientilor nostri.” declara Dan Ciceu.

Cat costa o rovinieta online?

In functie de tipul autovehiculului (categoria A, B, C, D, E, F, G sau H) si de perioada de valabilitate a rovinietei (1, 7, 30, 90 de zile sau 12 luni), pretul unei roviniete online variaza de la 3 la 1210 euro.
Cum poti cumpara o rovinieta online, pas cu pas

 

Pasul 1: Intra pe site-ul Roviniete.ro si alege tipul autovehiculului (categoria A, B, C, D, E, F, G sau H)

Pasul 2: Alege perioada de valabilitate a rovinietei (1, 7, 30, 90 de zile sau 12 luni). Tine cont, totusi, ca pentru unele categorii de autovehicule, rovinieta cu valabilitate de 1 zi nu este disponibila!

Pasul 3: Apasa butonul “Continua”

Pasul 4: Completeaza datele personale si ale autovehiculului

Pasul 5: Selecteaza metoda de plata dorita: card bancar, ordin de plata bancar sau internet banking prin BT24 Transilvania si 24 Banking BCR.

Pasul 6: Bifeaza casuta „Accept termeni si conditii” si verifica-ti adresa de e-mail, unde vei primi rovinieta online.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo