Criteriul National

Economiseste timp pretios cumparand roviniete online

Economiseste timp pretios cumparand roviniete online
mai 25
08:30 2017

scala_assistance_roviniete_online_

Sesizand faptul ca utilizatorii de autovehicule pierd timp pretios stand la cozi pentru a cumpara o rovinieta, Dan Ciceu si Dan Alexandru Cobeanu, fondatorii site-ului Roviniete.ro, au usurat viata soferilor romani, oferindu-le o solutie rapida, sigura si eficienta: plata rovinietelor online.

Inca din anul 2007, soferii romani se pot bucura de flexibilitate atunci cand vor sa cumpere roviniete. Scala Assistance, compania care, in parteneriat cu CNAIR, comercializeaza roviniete online prin intermediul site-ului Roviniete.ro, pune la dispozitia clientilor sai posibilitatea de a achita taxa de drum in numai cateva minute, precum si multe alte servicii suplimentare.

Cei doi antreprenori au conceput site-ul Roviniete.ro pentru a oferi soferilor un instrument simplu si eficient de plata a taxei de drum, precum si un mijloc de informare a acestora privind legislatia in domeniu. Prin intermediul acestui site, poti achita taxa de drum oricand, de oriunde, si nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la pierderea dovezii de plata (chitantei), avand acces oricand la aceasta in contul personal de pe site sau pe e-mail.

Dan Ciceu si Dan Alexandru Cobeanu, fondatorii site-ului Roviniete.ro, au depasit simpla interactiune digitala cu clientii, investind multi ani in identificarea si valorificarea oportunitatilor digitale, cu scopul de a oferi clientilor o experienta de utilizator unica.

“Ne bucuram ca putem oferi clientilor, prin intermediul unei platforme dedicate, oportunitatea de a-si plati securizat rovinieta in mediul online. Continuam in acest fel sa oferim servicii utile, necesare și de calitate clientilor nostri.” declara Dan Ciceu.

Cat costa o rovinieta online?

In functie de tipul autovehiculului (categoria A, B, C, D, E, F, G sau H) si de perioada de valabilitate a rovinietei (1, 7, 30, 90 de zile sau 12 luni), pretul unei roviniete online variaza de la 3 la 1210 euro.
Cum poti cumpara o rovinieta online, pas cu pas

 

Pasul 1: Intra pe site-ul Roviniete.ro si alege tipul autovehiculului (categoria A, B, C, D, E, F, G sau H)

Pasul 2: Alege perioada de valabilitate a rovinietei (1, 7, 30, 90 de zile sau 12 luni). Tine cont, totusi, ca pentru unele categorii de autovehicule, rovinieta cu valabilitate de 1 zi nu este disponibila!

Pasul 3: Apasa butonul “Continua”

Pasul 4: Completeaza datele personale si ale autovehiculului

Pasul 5: Selecteaza metoda de plata dorita: card bancar, ordin de plata bancar sau internet banking prin BT24 Transilvania si 24 Banking BCR.

Pasul 6: Bifeaza casuta „Accept termeni si conditii” si verifica-ti adresa de e-mail, unde vei primi rovinieta online.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo