Criteriul National

Editia print a ziarului Incisiv de Prahova blocata la distribuire in judetul Prahova/Cine este baronul de Calarasi Iulian Dumitrescu?/INFRACTIUNI PE BANDA RULANTA

Editia print a ziarului Incisiv de Prahova blocata la distribuire in judetul Prahova/Cine este baronul de Calarasi Iulian Dumitrescu?/INFRACTIUNI PE BANDA RULANTA
septembrie 28
09:01 2020

Primarul din Deva, Florin Oancea (PNL) a câștigat un nou mandat, cu 40% din voturile cetățenilor.

„Vreau să le mulţumesc devenilor, care m-au reconfirmat pentru încă patru ani de zile ca primar al municipiului. Înseamnă că munca mea nu a fost zadarnică şi că m-au creditat pentru a-mi duce la îndeplinire proiectele pe care le-am început. Sunt proiecte foarte ambiţioase, care vor schimba radical faţa acestui minunat oraş în următorii patru ani de zile”, a declarat, la sediul său de campanie, primarul Florin Oancea, scrie agerpres.ro.

Primarul din Hunedoara, Dan Bobouțanu, membru PSD, a câștigat un nou mandat în fruntea localității, anunțând acest lucru pe Facebook.

„Alegerea Corectă… Acasă, la Hunedoara a fost făcută de dumneavoastră, cetăţenii oraşului nostru! Votul zdrobitor dat de dumneavoastră în favoarea echipei mele, ne responsabilizează şi ne determină să declarăm…Cred că Hunedoara şi cetăţenii ei nu vor mai pierde niciodată!”, a scris Dan Bobouţanu pe contul său de Facebook.

Dan Bobouţanu este preşedintele organizaţiei municipale PSD Hunedoara, a fost consilier local şi apoi viceprimar al oraşului în perioada 2012-2016. În anul 2016 a câştigat primul său mandat de primar, informează stiripesurse.ro.

Alegeri locale Cluj. Emil Boc, preferatul clujenilor. 51,52% din alegători l-au votat

Emil Boc (PNL) a obținut 51,52% din voturi, iar Emanuel Ungureanu (Alianta USR – Plus) 38,64%, potrivit unor surse politice.

ALEGERI LOCALE 2020. Lia Olguța Vasilescu, noul „ban al Craiovei”. Promisiunea făcută oltenilor: „Nu voi mai face asta!”

Lia Olguța Vasilescu vorbește după victoria în alegerile locale din Craiova. Noul „ban al Craiovei” le face o promisiune oltenilor: spre deosebire de precedentul mandat, acum nu va mai face greșeala de a pleca din funcție pentru un post la București!

Imediat după rezultatul votului din Cetatea Băniei, Lia Olguța Vasilescu a evitat să se refere la eșecul PSD din Capitală și a scos în evidență succesul social-democraților din Craiova.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul