Criteriul National

EDITORIAL/Schimbare de sef la Garda de Mediu si un incendiu musamaliat la Primaria din Baicoi – Prahova

EDITORIAL/Schimbare de sef la Garda de Mediu si un incendiu musamaliat la Primaria din Baicoi – Prahova
aprilie 16
14:31 2020

O schimbare la sefia institutiei Garda de Mediu Prahova ne-a cam pus pe „ganduri”, in prima faza. Ca actuala conducere nu va ramana in functie dupa sarbatori este o certitudine deoarece am avut confirmari din mai multe directii si „directii”…

Cert este ca, atat conducerile APM Prahova cat si cele de la Garda de Mediu Prahova, nu vor ramane in acesta formula indiferent cat s-ar „chinui” prin presiuni cei din „mafia deseurilor din Romania”.
La toate aceste schimbari am preciza si constitui cateva intrebari complemantare:
1. ce se mai aude de Florin Diaconu, fostul def al APM Prahova?
2. a reusit sa isi vanda imobilele  obtinute ilegal? (N.R – Nu credem, monitorizam situatia – la „sange”!).
Ca schimbarea de la sefia Garzii de Mediu Prahova este opera unor „smecheri” cu gulere „albe”, nu incape indoiala, dar ii avertizam public ca nu isi vor pune in aplicare „afacerile” la care au batut deja „palma”.
Daca nu revenim cu dezvaluri gen investigatii asta NU inseamna ca nu monitorizam situatia, precizand intr-un EDITORIAL ca vom reveni cu acestea dupa sarbatori.
Deci, usor … „cu pianul pe scari”, asta este o atentionare publica si pentru cei care nu mai fac parte din conducerile acestor doua institutii, dar sunt implicati in punerea in „scena” a unor operatiuni de criminaliate economico- financiara organizata, fiind in alte posturi de conducere din urbea noatra. Toate la timpul lor.
Ce ne „frapeaza” in schimb, mai rau…daca se poate spune asa ceva…
Un incendiu la Primaria din Baicoi- Prahova…
De regula, aceste incendii erau detaliate cu filmari de o parte din presa locala – filmari provenite chiar de la un anumit sef al pompierilor. De data aceasta – o mutenie totala in presa din urbea noastra.
Si pe acest subiect vom reveni dupa sarbatori, mai ales ca – primarul cu „curul” intre doua formatiuni politice il intereseaza mai mult „capra” vecinului decat capra din casa sa care este foarte penala. Revenim pe ambele subiecte dupa sarbatori, dezvaluiri corelate cu interesele obscure de montare a unei retele de monitorizare a aerului de niste corupti sadea! Putina rabdare, va rugam.

Articolul EDITORIAL/Schimbare de sef la Garda de Mediu si un incendiu musamaliat la Primaria din Baicoi – Prahova apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul