Criteriul National

Eforie Nord – distractie, relaxare si tratament balneoclimateric

Eforie Nord –  distractie, relaxare si tratament balneoclimateric
septembrie 11
04:53 2016

Statiunea Eforie Nord este una dintre cele mai mari si mai apreciate de pe litoralul romanesc. Situata in apropierea lacului Techirghiol, a devenit cunoscuta inca din 1890 pentru bazele de tratament specializate pe tratamentul afectunilor reumatice, dermatologice si cele ale sistemului osos.  Factorii naturali cum ar fi apa marii si clima au efecte miraculoase asupra bolnavilor care frecventeaza aceasta statiune.

Eforie Nord este apreciata si pentru plajele imense cu nisip fin, pufos si placut la atingere. Apa care scalda malurile usor abrupte  are nuante de turcuaz si venil. Valurile care se sparg pe mal sunt ca o spuma alba densa si racoritoare.  In timpul verii si la inceputul toamnei apa isi pastreaza temperatura ideala pentru imbaiat.

Posibilitatile de recrere in statiune sunt numeoase, de la piscinele cu apa limpede, la minunatul parc acvatic – Aqua Park  si numeroasele parcuri de distractie special amenajate.

La capitolul masa si cazare trebuie sa stiti ca  hotelurile si pensiunile ofera nu doar conditii excelente, ci si preturi atractive. Hotelurile de cinci si patru stele asigura cazare in Eforie Nord la cele mai inalte stadarde, iar calitatea servicilor este de neegalat.

Restaurantele cu specific romanesc, turcesc si grecesc se intrec in meniuri mai atractive si mai variate care sa se potriveasca pe gustul si exigentele tuturor turistilor.

Chiar daca alegeti sa vizitati statiunea in afara sezonului estival si sa va bucurati de beneficiile curelor cu namol,  mergeti sa vizitati si atractiile turistice aflate in vecinatate: Cetatea Tomis, Cetatea Histria, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Constanta, Delfinariul din Constanta sau Gradina Botanica din Techirghiol.

Deci daca v-ati convins ca Eforie Nord este locul ideal pentru a petrece  cateva zile de relaxare, accesati in graba vacanta.ro si aflati care sunt cele mai bune oferte de cazare, in orice perioada a anului  pentru a va bucura de un sejur memorabil.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo