Criteriul National

Egregora, caminul de batrani de langa Bucuresti, cu servicii de lux

Egregora, caminul de batrani de langa Bucuresti, cu servicii de lux
octombrie 13
16:37 2018

Dupa o viata activa, plina de evenimente memorabile, orice batran are nevoie de liniste si de ingrijire corespunzatoare. Majoritatea batranilor din Romania aleg sa isi traiasca batranetea in solitudine, fara a sti ca exista camine de batrani precum Egregora. De regula, caminul de batrani este asociat cu un loc extrem de neplacut, in care oamenii se retrag sa moara. Realitatea caminelor moderne este cu totul alta insa. In Egregora, spre exemplu, batranii descopera o imbunatatire vizibila a conditiei medicale, fizice si psihice. De asemenea, copiii acestora se bucura de relaxare, stiindu-si parintii in deplina siguranta.

Unde se afla Egregora?

Este in proximitatea Bucurestiului, in localitatea Voluntari, foarte aproape de gradina Zoologica. Locul este unul placut si linistit, cu multa verdeata si spatii de relaxare.

Caminul de batrani este foarte spatios si este accesibil atat bucurestenilor, cat si celor care locuiesc in alte localitati din tara.

Cu ce iese in evidenta acest camin de batrani?

Spre deosebire de alte camine, Egregora combina tehnologia moderna cu nevoile persoanelor varstnice. Atat unitatile de cazare, cat si celelalte spatii ale institutiei beneficiaza de elemente moderne de siguranta si de o multime de dotari care usureaza viata rezidentilor. Se pot remarca dotari precum:

  • Prezenta unor televizoare LC in fiecare camera;
  • Incalzirea prin termostat si racire cu aer conditionat;
  • Conexiune Wi-Fi cu ajutorul careia batranii pot fi mereu in contact cu familia si de asemenea, pot fi la curent cu tot ceea ce se intampla in lume;
  • Camere mobilate dupa ultimele standarde. Sunt foarte confortabile, fiind asociate cu camerele unui hotel de 4 stele;
  • Mancare de cea mai buna calitate. Se acorda o atentie sporita mancarii, chefii Egregora preparand delicii personalizate in funtie de necesitatile fiecarui batran in parte.
  • Supraveghere medicala 24 de ore din 24. Este, poate, cel mai mare avantaj. Orice batran este supravegheat, in asa fel incat in cazul aparitiei unei problme sa se ia atitudine imediat.

Cui ii este adresat Egregora?

Egregora este un loc destinat oricarei persoane varstnice care doreste sa scape de singuratate si sa beneficieze de servicii medicale complete. Fara a fi o solutie extrem de costisitoare, este un seriviu all inclusive care ofera liniste atat pentru batrani, cat si pentru cei care trebuie sa ii ingrijeasca.

Serviciile oferite pot fi considerate de lux, asadar, merita sa fie incercate.

Cum pot fi contactati cei de la Egregora?

Exista mai multe variante de contact:

1. Direct la locatie, pe strada Dimitrie Cantemir numarul 7, in Voluntari, Ilfov

2. Numarul de telefon 0742 109 109

3 www.egregora.ro 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei