Criteriul National

Egregora, caminul de batrani de langa Bucuresti, cu servicii de lux

Egregora, caminul de batrani de langa Bucuresti, cu servicii de lux
octombrie 13
16:37 2018

Dupa o viata activa, plina de evenimente memorabile, orice batran are nevoie de liniste si de ingrijire corespunzatoare. Majoritatea batranilor din Romania aleg sa isi traiasca batranetea in solitudine, fara a sti ca exista camine de batrani precum Egregora. De regula, caminul de batrani este asociat cu un loc extrem de neplacut, in care oamenii se retrag sa moara. Realitatea caminelor moderne este cu totul alta insa. In Egregora, spre exemplu, batranii descopera o imbunatatire vizibila a conditiei medicale, fizice si psihice. De asemenea, copiii acestora se bucura de relaxare, stiindu-si parintii in deplina siguranta.

Unde se afla Egregora?

Este in proximitatea Bucurestiului, in localitatea Voluntari, foarte aproape de gradina Zoologica. Locul este unul placut si linistit, cu multa verdeata si spatii de relaxare.

Caminul de batrani este foarte spatios si este accesibil atat bucurestenilor, cat si celor care locuiesc in alte localitati din tara.

Cu ce iese in evidenta acest camin de batrani?

Spre deosebire de alte camine, Egregora combina tehnologia moderna cu nevoile persoanelor varstnice. Atat unitatile de cazare, cat si celelalte spatii ale institutiei beneficiaza de elemente moderne de siguranta si de o multime de dotari care usureaza viata rezidentilor. Se pot remarca dotari precum:

  • Prezenta unor televizoare LC in fiecare camera;
  • Incalzirea prin termostat si racire cu aer conditionat;
  • Conexiune Wi-Fi cu ajutorul careia batranii pot fi mereu in contact cu familia si de asemenea, pot fi la curent cu tot ceea ce se intampla in lume;
  • Camere mobilate dupa ultimele standarde. Sunt foarte confortabile, fiind asociate cu camerele unui hotel de 4 stele;
  • Mancare de cea mai buna calitate. Se acorda o atentie sporita mancarii, chefii Egregora preparand delicii personalizate in funtie de necesitatile fiecarui batran in parte.
  • Supraveghere medicala 24 de ore din 24. Este, poate, cel mai mare avantaj. Orice batran este supravegheat, in asa fel incat in cazul aparitiei unei problme sa se ia atitudine imediat.

Cui ii este adresat Egregora?

Egregora este un loc destinat oricarei persoane varstnice care doreste sa scape de singuratate si sa beneficieze de servicii medicale complete. Fara a fi o solutie extrem de costisitoare, este un seriviu all inclusive care ofera liniste atat pentru batrani, cat si pentru cei care trebuie sa ii ingrijeasca.

Serviciile oferite pot fi considerate de lux, asadar, merita sa fie incercate.

Cum pot fi contactati cei de la Egregora?

Exista mai multe variante de contact:

1. Direct la locatie, pe strada Dimitrie Cantemir numarul 7, in Voluntari, Ilfov

2. Numarul de telefon 0742 109 109

3 www.egregora.ro 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu