Criteriul National

Egregora, caminul de batrani de langa Bucuresti, cu servicii de lux

Egregora, caminul de batrani de langa Bucuresti, cu servicii de lux
octombrie 13
16:37 2018

Dupa o viata activa, plina de evenimente memorabile, orice batran are nevoie de liniste si de ingrijire corespunzatoare. Majoritatea batranilor din Romania aleg sa isi traiasca batranetea in solitudine, fara a sti ca exista camine de batrani precum Egregora. De regula, caminul de batrani este asociat cu un loc extrem de neplacut, in care oamenii se retrag sa moara. Realitatea caminelor moderne este cu totul alta insa. In Egregora, spre exemplu, batranii descopera o imbunatatire vizibila a conditiei medicale, fizice si psihice. De asemenea, copiii acestora se bucura de relaxare, stiindu-si parintii in deplina siguranta.

Unde se afla Egregora?

Este in proximitatea Bucurestiului, in localitatea Voluntari, foarte aproape de gradina Zoologica. Locul este unul placut si linistit, cu multa verdeata si spatii de relaxare.

Caminul de batrani este foarte spatios si este accesibil atat bucurestenilor, cat si celor care locuiesc in alte localitati din tara.

Cu ce iese in evidenta acest camin de batrani?

Spre deosebire de alte camine, Egregora combina tehnologia moderna cu nevoile persoanelor varstnice. Atat unitatile de cazare, cat si celelalte spatii ale institutiei beneficiaza de elemente moderne de siguranta si de o multime de dotari care usureaza viata rezidentilor. Se pot remarca dotari precum:

  • Prezenta unor televizoare LC in fiecare camera;
  • Incalzirea prin termostat si racire cu aer conditionat;
  • Conexiune Wi-Fi cu ajutorul careia batranii pot fi mereu in contact cu familia si de asemenea, pot fi la curent cu tot ceea ce se intampla in lume;
  • Camere mobilate dupa ultimele standarde. Sunt foarte confortabile, fiind asociate cu camerele unui hotel de 4 stele;
  • Mancare de cea mai buna calitate. Se acorda o atentie sporita mancarii, chefii Egregora preparand delicii personalizate in funtie de necesitatile fiecarui batran in parte.
  • Supraveghere medicala 24 de ore din 24. Este, poate, cel mai mare avantaj. Orice batran este supravegheat, in asa fel incat in cazul aparitiei unei problme sa se ia atitudine imediat.

Cui ii este adresat Egregora?

Egregora este un loc destinat oricarei persoane varstnice care doreste sa scape de singuratate si sa beneficieze de servicii medicale complete. Fara a fi o solutie extrem de costisitoare, este un seriviu all inclusive care ofera liniste atat pentru batrani, cat si pentru cei care trebuie sa ii ingrijeasca.

Serviciile oferite pot fi considerate de lux, asadar, merita sa fie incercate.

Cum pot fi contactati cei de la Egregora?

Exista mai multe variante de contact:

1. Direct la locatie, pe strada Dimitrie Cantemir numarul 7, in Voluntari, Ilfov

2. Numarul de telefon 0742 109 109

3 www.egregora.ro 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei