Criteriul National

Ei sunt gata de jaf iar noi pregătiţi să le dăm peste mâini Partea a Doua

Ei sunt gata de jaf iar noi pregătiţi să le dăm peste mâini Partea a Doua
iunie 21
08:38 2016

 

AVERTISMENT!

REDACȚIA ZIARULUI NOSTRU INVOCĂ ARTICOLUL NUMĂRUL 30 DIN CONSTITUȚIE CE PRECIZEAZĂ CLAR CĂ LIBERTATEA DE EXPRIMARE A GÂNDURILOR, A OPINIILOR SAU A CREDINŢELOR ŞI LIBERTATEA CREAŢIILOR DE ORICE FEL, PRIN VIU GRAI, PRIN SCRIS, PRIN IMAGINI, PRIN SUNETE SAU PRIN ALTE MIJLOACE DE COMUNICARE ÎN PUBLIC SUNT INVIOLABILE.IAR CENZURA DE ORICE FEL ESTE INTERZISĂ.

a

Jaful care se pregătește asupra României este unul fără precedent. Cei care se află în spatele unor astfel de acțiuni malefice sunt în stare să calce pe cadavrele sensibilității umane ca să- și atingă obiectivele. De multe ori românii de bună credință care au încercat să le stea în cale au fost “decapitați” imediat.

De atunci, ziarul nostru a observat că modul în care trebuie luptat cu astfel de grupuri ascunse de interese este unul cu totul aparte.
Întrucât până acum au știut să facă cele necesare ca toată lumea să tacă iar ei să opereze în deplină liniște, se simt deranjați dacă aud vreun sunet atunci când sunt în plină acțiune. S-au folosit de o serie de metode mai puțin ortodoxe ca să cumpere liniștea tuturor.Un exemplu foarte clar și care în acest moment este de actualitate este următorul.
Peste tot în lume se știe că alegerile într-un singur tur permit fraudarea atât folosind științele informatice cât și celelalte formule clasice.

În ciuda faptului că manualul de specialitate explică în detaliu cum se fac astfel de jafuri și ce trebuie întreprins pentru a –i descuraja ,nimeni nu a vorbit despre acest lucru.
Apoi după mascarada care s-a întâmplat pe 5 Iunie,s-au trezit cu o serie de anomalii care demonstrează în mod clar cum s-a comis un astfel de jaf.

Însă pentru a evita orice discuție asupra unui astfel de subiect au fost lansate vreo 5 subiecte diversioniste în același timp. Cu această ocazie știind că domnul Băsescu putea sa abordeze un astfel de subiect, atunci pentru a nu deveni credibil i- a fost condamant fratele imediat. În paralel cu acest lucru au mai deschis acel” subiect funebru ” de care se folosesc de fiecare dată când intră în panică de materiale diversioniste .În completarea pachetului diversionist ce trebuie servit au lansat pe tavă și cel cu abuzurile în serviciu și au continuat cu mafia și scandalurile din sănătate. În tot acest timp s-a lucrat în liniște în procesul de a șterge urmele lăsate de jaful electoral cât și cel de deschidere a plicului primit de la cine trebuie cu cei care trebui instalați în fruntea bucatelor la marea împărțeală de la Consiliul Județean .

rac
Cum puteți observa băieții au fost antrenați să își atingă obictivele lor fără să fie deranjați de nimeni.
Cu toate aceasta, ziarul nostru are o veste proastă pentru ei și una bună pentru cetățenii de bună credință a României.
Vestea cea bună este că maleficii care se află în spatele acestor acțiuni nu sunt invincibili. Ghidându-ne de multe ori dupa acel slogan pe care l- a folosit Barack Obama atunci când a dorit să schimbe ceva în țările sale ,ziarul nostru a obţinut o serie de rezultate remarcabile împotriva acestor malefici.
Cu această ocazie, printre altele, ziarul nostru a mai descoperit ceva foarte important și anume. Multe dintre instituțiile și reprezentanții lor care acționează în complicitate cu astfel de grupuri de interese știu că niciodată legea nu va fi de partea lor când comit astfel de fapte împotriva interesului propriului popor. Ei sunt conștienți că în orice moment un grup de cetățeni români pot să dovedeasca faptul că au acționat împotriva intereselor României și pot să fie judecați și să plătească pentru astfel de fapte.
Ei știu ca în astfel de conjunctură nici daca vine Papa de la Roma nu –i mai pot salva.
Plecând de la astfel de realități, ziarul nostru cât și colaboratorii săi au stabilit un plan de lucru nu atât de secret precum cei pe care vor să-i descurajeze, dar foarte eficient .
Secretul unui astfel de plan este că …
Întrucât nu avem voie să dezvăluim planul cu care ne luptăm cu astfel de grupuri de interese, o să întrerupem acest subiect ca să le putem devia atenția de la ceea ce nu dorim ca ei să afle despre planul nostru secret. Fiindcă și dumneavoastră cititorii ne puteţi ajuta să-i amețim așa cum fac și ei cu masele pe care le-au tot prostit cu subiectele lor diversioniste, o să vă spunem următoarele.
Daca faceți parte din acei cititori care sunt gata să contribuie la ceea ce trebuie făcut ca să descurajeze bandiții pe care i-am prezentat și să scape România de o astfel de nenorocire , atunci vă recomandăm ca de fiecare dată când ei vă servesc la tavă anumite subiecte diversioniste, dumnevoastră să treceți imediat în acțiune și anume să copiați textul și libkul alături de întrebările pe care o să vi le prezentăm in rândurile de mai jos și să le postați pe toate rețelele sociale,pe Facebook,pe Twitter acolo unde ei lansează acele subiecte diversioniste.
Atenție, din experiența pe care am acumulat-o până acum, descurajând astfel de grupuri malefice ,știm că “băieții “o să fie vo fir atât de panicați încât o să angajeze o armată de “alți băieți “ doar ca să vă șteargă astfel de comentarii când le publicați și să vă cenzureze,să vă blocheze!

b
Iată lista de întrebări care provoacă panică la grupurile de interese care acționează împotriva intereselor României şi a poporului ei:
• De ce în ciuda faptului că actuala lege a finanţelor publice locale permite jaful și abuzurile în serviciu care aduc prejudicii de zeci de milioane de euro nu se schimbă ?
• De ce nu se publică o lege care să interzică creşterea prețurile la apă ,gaz ,benzină ,curent mai mult decât populaţia o poate suporta?
• De ce românii primesc salarii precum cele din Congo și plătesc pentru apă ,curent ,gaz ,petrol în valoare relativ mai mare decât în Germania ,Austria ,Franţa Italia etc?
• De ce nu se elaborează o lege care să interzică exportul de cherestea și exproprierea profitului obţinut din industria lemnului?

• Întrucât legea finanțelor publice locale încurajează jaful şi abuzurile în serviciu de zeci de milioane ,se mai poate întreba De ce atunci când a fost schimbată la grabă legea electorală nu au schimbat tot în grabă și o astfel de lege care permite jaful asupra buzunarelor cetățenilor și a firmelor?
• De ce credeţi că nu se elaborează o lege a petrolului în care România să poată obține un preț și redevenţe corecte pentru resursele minerale,naturale extrase de pe pământul românesc ?
• De ce nu se elaboreze o lege care să permită scumpirea apei ,curentului ,gazului ,benzinei numai în funcţie de gradul de suportabilitate al Românilor?
• De ce în ciuda faptului că peste tot in lume se stie că alegerile într-un singur tur permite fraudarea alegerilor a fost acceptat în tăcere ca mascarada din 5 Iunie să se întâmple doar într-un singur tur?
• De ce dupa întrunirea aceea de taină ce au avut loc acolo unde a trebuit ,a fost stabilit ca președintele unei instituții de mare responsabilitate precum Consiliul Județean sa fie ales la „masa verde” şi nu votat de către cetățeni?
• De ce în ciuda gravității unui astfel de situații nu s-a vorbit despre acest lucru?

c

 

La finalul acestui articol vă spunem că ei sunt gata de jaf , dar noi trebuie să fim pregătiți să le dăm peste mână. De fiecare dată cand se îndreaptă gaşca către pradă, ar trebui să luăm atitudine şi să mârâim la unison. Dacă vom fi mai mulţi câini de pază ai comunităţii, vuietul o să fie mai mare decât din junglă. În felul acesta, când băieţii aud un astfel de sunet o iau la fuga cât le poate ţine picioarele întrucât atunci când fug de un astfel de pericol nu pot căra şi prăda după ei.Atunci vă asigurăm că vor lăsa sacul cu bucate în urmă iar noi îl vom recupera şi-l vom aduce înapoi la popor.

Sursa foto : www.criteriul.ro,radu-tudor.ro,saccsiv.wordpress.com

Redacția ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

U-NI-RE în cuget și în simțiri… EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tema unirii cu Basarabia este mai actuală și mai dorită ca oricând. Aceasta, datorită însemnătății sale deosebite suscită nenumărate discuții mai mult sau mai puțin aprinse. În special, în presa scrisă, subiectul este tratat în nota sferei de influență de care sau prin care se poate proba ori atașamentul față de culorile și legile acestui teritoriu blagoslovit de Dumnezeu ori unda de răutate vis a vis de cele menționate. De asemenea, ar trebui ca tocmai caracterul unificator să fie mai puternic decât orice fel de simbolistică istorică și de aceea disprețul și ducerea într-o accentuată stare de relativitate, de autentică degradare a tot ceea ce valorează ideea de românism amplifică starea de încordare,de neliniște atât de prezente în cele două state înrudite.În această ultimă și nedorită categorie se pot identifica destule articole asemănătoare unor mostre îmbibate de ură și venin ce frizează orice urmă de omenie sau de bun simț. Din respect făță de dumneavoastră și mai ales nedorind să nominalizez provocând polemică,am să mă abțin…Dar nu pot să-mi cenzurez o întrebare… Oare câtă dezinformare grosieră se poate ascunde în spatele acestor propagandiști de-a dreptul înfrățiți cu puterile străine,cu imperiile care mereu ne-au râvnit teritoriile și bogățiile de orice natură?De aceea nu pot să trec cu vederea și să uit mincinoasele mituri fabricate împotriva unirii care sunt de fapt niște teorii promovate, cu amatorism sau profesionalism, de cei care își manifestă constant antipatia faţă de procesul de reîntregire a ţării. Cu o retorică plină de ură, anumiți indivizi falsifică și denaturează adevărul istoric și chiar au nerușinarea să spună despre unirea Basarabiei cu România că „ar fi frumos, dar nu se poate” invocând, în acest sens, argumente de ordin economic sau strategic. Interesant e faptul că aceștia nu contrazic adevărul istoric și anume că Basarabia e parte a terioriului românesc. Mesajul lor induce mereu nesiguranţă și teamă, sugerând pericole majore precum instabilitatea economică, apariţia unei minorităţi incontrolabile sau a unei corupţii imposibil de eradicat. Ca și când acești propagandiști ar fi descoperit peste noapte secretul tinereţii fără bătrâneţii și al vieţii fără de moarte dublat de cel al guvernării fără de corupţie, ei influențează pe unii dintre noi la modul cel mai abject și care ține doar de negativitate. Au chiar unele pseudo- argumente care corelează problemele existente în societatea românească cu cele din Republica Moldova, de genul ”că România n-ar avea nevoie de o regiune săracă” . Cunoaștem bine că această stare de corupție endemică este generată de o clasă politică oligarhică, mult mai apropiată de modelul din Asia centrală decât de Europa. Dar,vă rog să fiți fără grijă deoarece domniile lor nu au contract permanent cu funcția și nu vor domni la infinit, așa cum li se pare… A sosit timpul ca să dăm dovezi că suntem înfrățiți, înrudiți, că suntem de același sânge și limbă cu verișorii de dincolo de Prut! Revenind la planul inițial,nu am dispoziția și nici timpul necesar de a demonta toate aceste pseudo-teorii, deoarece aceasta revine ca o datorie de onoare a istoricilor și diplomaților. Dar în cele ce urmează vă propun un exercițiu de imaginație. Acesta se realizează prin corelarea tuturor elementelor posibile care ar duce la acest eveniment cu profunde rezonanțe- UNIREA! De fapt, mai bine spus după reîntregirea, reunirea celor două state,altcumva vor fi parametrii,regulile, legile și automat nivelul de trai. Numai încercați să vă proiectați ideea conform căreia, Republica Moldova va face parte dintr-un stat integrat european, membru al NATO. Peste acestea, îndrăzniți să vă proiectați și imaginea unei justiții imparțiale, corecte ce se vor extinde ca model și peste Prut. Cu alte cuvinte, lucrurile pot evolua într-o direcție normală, firească.Totuși, filo-rușii nu se lasă și încetinesc acest proces. Mai e cazul să ne aducem aminte de „prietenia” și interesul Rusiei, care a încercat să blocheze eforturile Republicii Moldova în sensul integrării europene, aşa cum a procedat de altfel şi în cazul altor state din fosta Comunitate a Statelor Independente? De aceea, din dorința de a ne vedea visul împlinit,ar trebui să nu mai ezităm deloc și nici să luăm peste picior pe semenii care luptă,speră și cred în idealul acestei uniri, în cuget și în simțiri.......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu