Criteriul National

Ei sunt gata de jaf iar noi pregătiţi să le dăm peste mâini Partea a Doua

Ei sunt gata de jaf iar noi pregătiţi să le dăm peste mâini Partea a Doua
iunie 21
08:38 2016

 

AVERTISMENT!

REDACȚIA ZIARULUI NOSTRU INVOCĂ ARTICOLUL NUMĂRUL 30 DIN CONSTITUȚIE CE PRECIZEAZĂ CLAR CĂ LIBERTATEA DE EXPRIMARE A GÂNDURILOR, A OPINIILOR SAU A CREDINŢELOR ŞI LIBERTATEA CREAŢIILOR DE ORICE FEL, PRIN VIU GRAI, PRIN SCRIS, PRIN IMAGINI, PRIN SUNETE SAU PRIN ALTE MIJLOACE DE COMUNICARE ÎN PUBLIC SUNT INVIOLABILE.IAR CENZURA DE ORICE FEL ESTE INTERZISĂ.

a

Jaful care se pregătește asupra României este unul fără precedent. Cei care se află în spatele unor astfel de acțiuni malefice sunt în stare să calce pe cadavrele sensibilității umane ca să- și atingă obiectivele. De multe ori românii de bună credință care au încercat să le stea în cale au fost “decapitați” imediat.

De atunci, ziarul nostru a observat că modul în care trebuie luptat cu astfel de grupuri ascunse de interese este unul cu totul aparte.
Întrucât până acum au știut să facă cele necesare ca toată lumea să tacă iar ei să opereze în deplină liniște, se simt deranjați dacă aud vreun sunet atunci când sunt în plină acțiune. S-au folosit de o serie de metode mai puțin ortodoxe ca să cumpere liniștea tuturor.Un exemplu foarte clar și care în acest moment este de actualitate este următorul.
Peste tot în lume se știe că alegerile într-un singur tur permit fraudarea atât folosind științele informatice cât și celelalte formule clasice.

În ciuda faptului că manualul de specialitate explică în detaliu cum se fac astfel de jafuri și ce trebuie întreprins pentru a –i descuraja ,nimeni nu a vorbit despre acest lucru.
Apoi după mascarada care s-a întâmplat pe 5 Iunie,s-au trezit cu o serie de anomalii care demonstrează în mod clar cum s-a comis un astfel de jaf.

Însă pentru a evita orice discuție asupra unui astfel de subiect au fost lansate vreo 5 subiecte diversioniste în același timp. Cu această ocazie știind că domnul Băsescu putea sa abordeze un astfel de subiect, atunci pentru a nu deveni credibil i- a fost condamant fratele imediat. În paralel cu acest lucru au mai deschis acel” subiect funebru ” de care se folosesc de fiecare dată când intră în panică de materiale diversioniste .În completarea pachetului diversionist ce trebuie servit au lansat pe tavă și cel cu abuzurile în serviciu și au continuat cu mafia și scandalurile din sănătate. În tot acest timp s-a lucrat în liniște în procesul de a șterge urmele lăsate de jaful electoral cât și cel de deschidere a plicului primit de la cine trebuie cu cei care trebui instalați în fruntea bucatelor la marea împărțeală de la Consiliul Județean .

rac
Cum puteți observa băieții au fost antrenați să își atingă obictivele lor fără să fie deranjați de nimeni.
Cu toate aceasta, ziarul nostru are o veste proastă pentru ei și una bună pentru cetățenii de bună credință a României.
Vestea cea bună este că maleficii care se află în spatele acestor acțiuni nu sunt invincibili. Ghidându-ne de multe ori dupa acel slogan pe care l- a folosit Barack Obama atunci când a dorit să schimbe ceva în țările sale ,ziarul nostru a obţinut o serie de rezultate remarcabile împotriva acestor malefici.
Cu această ocazie, printre altele, ziarul nostru a mai descoperit ceva foarte important și anume. Multe dintre instituțiile și reprezentanții lor care acționează în complicitate cu astfel de grupuri de interese știu că niciodată legea nu va fi de partea lor când comit astfel de fapte împotriva interesului propriului popor. Ei sunt conștienți că în orice moment un grup de cetățeni români pot să dovedeasca faptul că au acționat împotriva intereselor României și pot să fie judecați și să plătească pentru astfel de fapte.
Ei știu ca în astfel de conjunctură nici daca vine Papa de la Roma nu –i mai pot salva.
Plecând de la astfel de realități, ziarul nostru cât și colaboratorii săi au stabilit un plan de lucru nu atât de secret precum cei pe care vor să-i descurajeze, dar foarte eficient .
Secretul unui astfel de plan este că …
Întrucât nu avem voie să dezvăluim planul cu care ne luptăm cu astfel de grupuri de interese, o să întrerupem acest subiect ca să le putem devia atenția de la ceea ce nu dorim ca ei să afle despre planul nostru secret. Fiindcă și dumneavoastră cititorii ne puteţi ajuta să-i amețim așa cum fac și ei cu masele pe care le-au tot prostit cu subiectele lor diversioniste, o să vă spunem următoarele.
Daca faceți parte din acei cititori care sunt gata să contribuie la ceea ce trebuie făcut ca să descurajeze bandiții pe care i-am prezentat și să scape România de o astfel de nenorocire , atunci vă recomandăm ca de fiecare dată când ei vă servesc la tavă anumite subiecte diversioniste, dumnevoastră să treceți imediat în acțiune și anume să copiați textul și libkul alături de întrebările pe care o să vi le prezentăm in rândurile de mai jos și să le postați pe toate rețelele sociale,pe Facebook,pe Twitter acolo unde ei lansează acele subiecte diversioniste.
Atenție, din experiența pe care am acumulat-o până acum, descurajând astfel de grupuri malefice ,știm că “băieții “o să fie vo fir atât de panicați încât o să angajeze o armată de “alți băieți “ doar ca să vă șteargă astfel de comentarii când le publicați și să vă cenzureze,să vă blocheze!

b
Iată lista de întrebări care provoacă panică la grupurile de interese care acționează împotriva intereselor României şi a poporului ei:
• De ce în ciuda faptului că actuala lege a finanţelor publice locale permite jaful și abuzurile în serviciu care aduc prejudicii de zeci de milioane de euro nu se schimbă ?
• De ce nu se publică o lege care să interzică creşterea prețurile la apă ,gaz ,benzină ,curent mai mult decât populaţia o poate suporta?
• De ce românii primesc salarii precum cele din Congo și plătesc pentru apă ,curent ,gaz ,petrol în valoare relativ mai mare decât în Germania ,Austria ,Franţa Italia etc?
• De ce nu se elaborează o lege care să interzică exportul de cherestea și exproprierea profitului obţinut din industria lemnului?

• Întrucât legea finanțelor publice locale încurajează jaful şi abuzurile în serviciu de zeci de milioane ,se mai poate întreba De ce atunci când a fost schimbată la grabă legea electorală nu au schimbat tot în grabă și o astfel de lege care permite jaful asupra buzunarelor cetățenilor și a firmelor?
• De ce credeţi că nu se elaborează o lege a petrolului în care România să poată obține un preț și redevenţe corecte pentru resursele minerale,naturale extrase de pe pământul românesc ?
• De ce nu se elaboreze o lege care să permită scumpirea apei ,curentului ,gazului ,benzinei numai în funcţie de gradul de suportabilitate al Românilor?
• De ce în ciuda faptului că peste tot in lume se stie că alegerile într-un singur tur permite fraudarea alegerilor a fost acceptat în tăcere ca mascarada din 5 Iunie să se întâmple doar într-un singur tur?
• De ce dupa întrunirea aceea de taină ce au avut loc acolo unde a trebuit ,a fost stabilit ca președintele unei instituții de mare responsabilitate precum Consiliul Județean sa fie ales la „masa verde” şi nu votat de către cetățeni?
• De ce în ciuda gravității unui astfel de situații nu s-a vorbit despre acest lucru?

c

 

La finalul acestui articol vă spunem că ei sunt gata de jaf , dar noi trebuie să fim pregătiți să le dăm peste mână. De fiecare dată cand se îndreaptă gaşca către pradă, ar trebui să luăm atitudine şi să mârâim la unison. Dacă vom fi mai mulţi câini de pază ai comunităţii, vuietul o să fie mai mare decât din junglă. În felul acesta, când băieţii aud un astfel de sunet o iau la fuga cât le poate ţine picioarele întrucât atunci când fug de un astfel de pericol nu pot căra şi prăda după ei.Atunci vă asigurăm că vor lăsa sacul cu bucate în urmă iar noi îl vom recupera şi-l vom aduce înapoi la popor.

Sursa foto : www.criteriul.ro,radu-tudor.ro,saccsiv.wordpress.com

Redacția ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo