Criteriul National

Elevatorul auto – caracteristici si intrebuintare

ianuarie 26
17:34 2018

Daca detii un service auto sau doresti sa iti deschizi unul, in viitorul apropiat, sigur ai luat in considerare achizitionarea unui elevator 2 coloane, ca investitie pe termen lung. Elevator 2 coloane este cel mai utilizat echipament din service-urile auto moderne si asta deoarece usureaza munca mecanicilor.

Sunt convins ca mai exista si persoane care nu au auzit de un astfel de echipament, dar scopul acestor randuri este sa informeze si publicul mai larg in legatura cu avantajele si utilitatea elevatorului. Pentru inceput, trebuie mentionat faptul ca preturile acestuia este destul de piperat, destinat doar unei investitii pe termen lung. Pragmaticii vor intelege mai bine acest concept.

Timpul de reparare al unei masini se diminueaza considerabil in cazul in care este utilizat un elevator auto in intreg procesul de reparare al unei masini, indiferent daca acest proces se desfasoara intr-un service specializat sau in propriul garaj.

Am mentionat mai sus despre garajul propriu – da, puteti sa va achizitionati un elevator auto, chiar daca nu detineti un service auto. In acest fel puteti sa verificati periodic masina, chiar de acasa, scutind astfel un drum in plus si bani cheltuiti. Dar, repet, este o investitie pe termen lung!

Iar daca sunteti curiosi, elemententele principale ale unui elevator auto sunt:

– Un grup hidraulic, care asigura forta necesara ridicarii masinii, ce este format din 2 cilindri hidraulici, ce realizeaza presiunea de care are nevoie elevatorul, asigurand stabilitate la urcare si coborare.

– O pompa speciala care actioneaza sistemul hidraulic.

– Un sistem de sincronizare ce face ca cele doua coloane sa actioneze la ridicarea masinii in mod concomitent fara a exista niciun fel de decalaj intre acestea.

Elevatorul auto cu 2 coloane este cel mai sigur si rezistent echipament de acest gen, siguranta aceasta fiind caracteristica principala pe care toti mecanicii o cauta la un echipament de lucru. Alte produse din aceeasi categorie ar mai fi: elevatorul foarfeca, elevatorul cu patru coloane, elevatorul cu 2 coloane premium si lista poate continua. Totul tine doar de alegerea personala sau de caracteristicile acestuia.

Indiferent de alegere, elevatorul poate fi o achizitie buna, binevenita, oricand de folos! Nu stii niciodata cand vei avea nevoie sa iti verifici masina, asa ca este mai bine sa fii pregatit, decat luat prin surprindere!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro