Criteriul National

Elider.ro iti pune la dispozitie produse la preturi atractive pentru casa

Elider.ro iti pune la dispozitie produse la preturi atractive pentru casa
februarie 14
03:09 2017

Cu fiecare an ce trece, fiecare casă are nevoie de o schimbare. Unele familii au nevoie de niște perne bune, altele au nevoie de niște pilote cu puf de gâscă.  În unele casă se duce lipsă de prosoape de calitate, paturi si pilote, și din cauză că prețurile pe unele site-uri au tot început să crească, unii dintre noi ne-am decis să încheiem de multe ori capitolul cumpărături la prețuri mari. Însă vă anunțăm că Elider.ro își deschide porțile pentru oricine vrea să-i calce pragul virtual, cu prețuri extrem de mici, pe placul fiecărui buget. Elider.ro este un depozit online ce vine în ajutorul nostru cu oferte imbatabile de preț, foarte atractive și care cu siguranță vă vor face să exclamați că datorită lor cumpărăturile devin o plăcere.

elider.ro.4

 

Elider.ro se îngrijește de casa voastră

Nouă ne-a placut Elider pentru faptul că are prețuri mici și produse foarte bune. Am citit în media niște feedback-uri super argumentate, care ne-au făcut și pe noi să vă recomandăm acest magazin. Elider este un depozit Engross, își permite prețuri mici pentru că vrea ca fiecare client care le calcă pragul să fie mulțumit. De asta, ei pun la dispoziția noastră, o gamă foarte variată de prosoape, pilote și paturi, tocmai pentru a avea de unde alege.

Pe lângă aceste categorii de produse, pe Elider.ro veți găsi atât produse precum: oale de gătit, seturi de oale, seturi de tacâmuri, seturi de cafea, șosete, pijamale, articole de papetărie, fețe de masă, huse de pat, lenjerii de pat și o sumedenie de alte produse specifice casei. Noi vă spunem sincer, odată ce ați intrat pe acest site, tot ce știați despre cumpărături se schimbă.

elider.ro.3

Iar pe lângă faptul că au niște prețuri foarte bune, vă specificăm că și produsele sunt de o calitate exemplară. Tot la ei veți putea găsi și îmbrăcăminte pentru adulți până la mărimile xxl, dar și îmbrăcăminte pentru copii, indiferent de vârstă. Elider chiar se îngrijește cu adevărat de casa voastră și a noastră. Ce ne-a mai atras atenția a fost că am găsit și noi o mulțime de modele la covoarele de iută. Cele pe care cel puțin noi le căutam de ceva timp. Au niște prețuri atât de bune că îți este și imposibil să nu cumperi ceea ce îți văd ochii.

Cu Elider.ro cumpărăturile sunt mult mai plăcute

Gata cu cumpărăturile la prețuri exagerate. Elider.ro este aici pentru a ne ajuta să obținem ceea ce ne dorim pentru casă, indiferent că vorbim de prosoape, perne din puf de gâscă, lenjerii sau pilote, ei sunt aici să ne ajute să obținem tot ceea ce ne place la un preț mult mai față de alte magazine din online. Iar pentru asta merită toate aprecierea!

elider.ro.1

Vreți să cumpărați produse pentru casă și familie la prețuri super bune? Atunci trebuie să știți că Elider.ro vă așteaptă cu o gamă largă de produse atât pentru adulți cât și pentru copii. Tot la ei pe site veți găsi și o mulțime de jucării, la un preț mai mic chiar și față de supermarket-uri sau magazinele de reprezentență.

Noi alegem Elider ca să ne reprezinte casa. Voi mai stați pe gânduri?! Alegeți-i acum și bucurați-vă împreună cu noi de produsele și prețurile mici pe care le au în exclusivitate.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo