Criteriul National

Elider.ro iti pune la dispozitie produse la preturi atractive pentru casa

Elider.ro iti pune la dispozitie produse la preturi atractive pentru casa
februarie 14
03:09 2017

Cu fiecare an ce trece, fiecare casă are nevoie de o schimbare. Unele familii au nevoie de niște perne bune, altele au nevoie de niște pilote cu puf de gâscă.  În unele casă se duce lipsă de prosoape de calitate, paturi si pilote, și din cauză că prețurile pe unele site-uri au tot început să crească, unii dintre noi ne-am decis să încheiem de multe ori capitolul cumpărături la prețuri mari. Însă vă anunțăm că Elider.ro își deschide porțile pentru oricine vrea să-i calce pragul virtual, cu prețuri extrem de mici, pe placul fiecărui buget. Elider.ro este un depozit online ce vine în ajutorul nostru cu oferte imbatabile de preț, foarte atractive și care cu siguranță vă vor face să exclamați că datorită lor cumpărăturile devin o plăcere.

elider.ro.4

 

Elider.ro se îngrijește de casa voastră

Nouă ne-a placut Elider pentru faptul că are prețuri mici și produse foarte bune. Am citit în media niște feedback-uri super argumentate, care ne-au făcut și pe noi să vă recomandăm acest magazin. Elider este un depozit Engross, își permite prețuri mici pentru că vrea ca fiecare client care le calcă pragul să fie mulțumit. De asta, ei pun la dispoziția noastră, o gamă foarte variată de prosoape, pilote și paturi, tocmai pentru a avea de unde alege.

Pe lângă aceste categorii de produse, pe Elider.ro veți găsi atât produse precum: oale de gătit, seturi de oale, seturi de tacâmuri, seturi de cafea, șosete, pijamale, articole de papetărie, fețe de masă, huse de pat, lenjerii de pat și o sumedenie de alte produse specifice casei. Noi vă spunem sincer, odată ce ați intrat pe acest site, tot ce știați despre cumpărături se schimbă.

elider.ro.3

Iar pe lângă faptul că au niște prețuri foarte bune, vă specificăm că și produsele sunt de o calitate exemplară. Tot la ei veți putea găsi și îmbrăcăminte pentru adulți până la mărimile xxl, dar și îmbrăcăminte pentru copii, indiferent de vârstă. Elider chiar se îngrijește cu adevărat de casa voastră și a noastră. Ce ne-a mai atras atenția a fost că am găsit și noi o mulțime de modele la covoarele de iută. Cele pe care cel puțin noi le căutam de ceva timp. Au niște prețuri atât de bune că îți este și imposibil să nu cumperi ceea ce îți văd ochii.

Cu Elider.ro cumpărăturile sunt mult mai plăcute

Gata cu cumpărăturile la prețuri exagerate. Elider.ro este aici pentru a ne ajuta să obținem ceea ce ne dorim pentru casă, indiferent că vorbim de prosoape, perne din puf de gâscă, lenjerii sau pilote, ei sunt aici să ne ajute să obținem tot ceea ce ne place la un preț mult mai față de alte magazine din online. Iar pentru asta merită toate aprecierea!

elider.ro.1

Vreți să cumpărați produse pentru casă și familie la prețuri super bune? Atunci trebuie să știți că Elider.ro vă așteaptă cu o gamă largă de produse atât pentru adulți cât și pentru copii. Tot la ei pe site veți găsi și o mulțime de jucării, la un preț mai mic chiar și față de supermarket-uri sau magazinele de reprezentență.

Noi alegem Elider ca să ne reprezinte casa. Voi mai stați pe gânduri?! Alegeți-i acum și bucurați-vă împreună cu noi de produsele și prețurile mici pe care le au în exclusivitate.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul