Criteriul National

EMOTIONANT SI MERITAT! Horia Tecău a primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Constanţa!

iulie 31
16:41 2015

 

 Tenismanul Horia Tecău a primit azi titlul de cetăţean de onoare al municipiului Constanţa, distincţia fiind ridicată de către tatăl sportivului, care a prezentat şi trofeul de campion la Wimbledon câştigat de jucătorul român în acest an în proba de dublu.

_DIN8055

In cadrul sedintei ordinare, pe ordinea de zi a figurat si aceasta propunere de acordare a titlului acestui valoros si talentat sportiv. Consilierii locali au acordat în cadrul şedinţei de vineri distincţia de cetăţean de onoare al municipiului Constanţa jucătorului de tenis Horia Tecău.

Momentul a fost prefatat admirabil de catre doaman Elena Francu, o mare glorie a sportului national , actualmente directoare onorifica a DJTS Constanta. Domnia sa a trecut in revista , cu emotie in glas cariera inceputa in Constanta de catre Horia si ascensiuena de-a dreptul fulminanta a acestuia ce , in prezent este unul dintre cei mai respectati jucatori de tenis profesionisti din lume.

Primarul interimar al Constanţei, Decebal Făgădău, a declarat cu acest prilej că avea de gând să mai demult acest proiect de hotărâre, alegând acest moment la scurt timp după ce Horia Tecău a câştigat proba de dublu de la Wimbledon.

„Trebuie să recunosc că avem mai demult programat să fac acest lucru ca o recunoaştere pentru cei care duc numele Constanţei departe pe tot ce înseamnă mapamond, fac acest lucru cu mândrie, cu cinste, cu onoare şi fac ca despre Constanţa şi despre România să se audă şi lucruri bune. Într-adevăr lumea sportului este un domeniu de activitate care se transformă într-un ambasador şi care vine şi leagă punţi între civilizaţii, între continente. Întrucât rezultele excepţionale din ultima vreme ale lui Horia au apărut aş îndrăzni să zic aşteptat şi meritat, am iniţiat acest proiect de hotărâre”, a afirmat Decebal Făgădău.

Tatăl sportivului, Romeo Tecău, a venit împreună cu trofeul câştigat de Horia la Wimbledon, spunând că fiul său nu a putut fi prezent la această ceremonie deoarece se află în SUA.

In exclusivitate pentru ziarul Criteriul National, poza a fost oferita de domnul Costica Dina!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo