Criteriul National

Enjoy Studios Bacău își răsfață modelele cu servicii de top

Enjoy Studios Bacău își răsfață modelele cu servicii de top
iulie 11
13:26 2019

Cariera de model de videochat este cea mai râvnită carieră a momentului. Deoarece concurența este acerbă, studiourile profesionale oferă modelelor sale servicii de top și beneficii de ordin financiar fabuloase, pentru ca fetele să se simtă întotdeauna răsfățate. Excepție nu face Enjoy Studios Bacău, cel mai prestigios studio de videochat din Bacău, care a câștigat de curând premii în cadrul AW Summit 2019 datorită rezultatelor fenomenale obținute și echipei de profesioniști dedicate.

,,La Enjoy Studios Bacău tratăm fiecare model așa cum se cuvine. Le oferim tuturor șanse egale de promovare, servicii complete de îngrijire, bonusuri de angajare și beneficii nenumărate. Ele sunt motivul pentru care ne lăudăm de atâția ani cu premii prestigioase în domeniul vidoechatului și ne face plăcere să le răsplătim. O carieră în videochat nu este ușor de clădit, dar noi le oferim tot sprijinul necesar pentru ca ele să ajungă acolo unde își doresc și nu există capriciu sau dorință pe care să nu le-o îndeplinim.” a declarat o reprezentantă a Enjoy Studios Bacău.

Deoarece frumusețea este un atu important pentru un model de videochat, este esențial ca tot ceea ce ține de machiaj, coafură și ținută să arate impecabil. Maximizarea profiturilor unui model depinde în primul rând de abilitățile sale de comunicare și de cunoștințele de cultură generală, dar la prima vedere aspectul este cel care primează. Un studio profesional va investi întotdeauna în aspectul și în dezvoltarea modelelor sale, iar Enjoy Studios Bacău este un exemplu de bune practici, fiind studioul de videochat cu cele mai răsfățate modele.

Modelele de videochat de la Enjoy Studios Bacău beneficiază de servicii de înfrumusețare de top. Deoarece aspectul unui model este extrem de important, este de înțeles de ce machiajul joacă un rol crucial în transformarea ei de zi cu zi. Punerea în evidență a trăsăturilor este mai ușoară când studioul pune la dispoziție o cameră specială dedicată machiajului. Cabina de machiaj este dotată cu cele mai bune produse de brand și nu lipsesc noile apariții din domeniul make-up & beauty, produse pe care orice femeie și le-ar dori în colecția sa. Astfel de beneficii, alături de programul flexibil și câștigurile colosale conving fetele din Bacău de faptul că într-adevăr, vidoechatul este cel mai avantajos domeniu.

Despre Enjoy Studios Bacău

Enjoy Studios este cel mai vechi și cel mai mare studio de videochat din Bacău. Anii de experiență, alături de echipa de profesioniști au dovedit de-a lungul timpului dedicare, responsabilitate și profesionalism, fapt pentru care performanțele le sunt răsplătite an de la an în cadrul galelor de premiere din industria dedicată adulților. Vechimea și distincțiile primite recomandă Enjoy Studios Bacău drept cel mai bun studio de videochat, care oferă cele mai mari beneficii pentru modelele sale și le pregătește pentru o carieră de succes în cel mai avantajos domeniu din lume. În prezent deține trei locații, în Bacău, Onești, dar și în Piatra Neamț. Fiecare studio este dotat cu camere decorate pe gustul modelelor, tehnologie de ultimă generație și le sunt puse la dispoziție servicii de top pentru a se simți întotdeauna răsfățate.

Telefon: 0730 633 335

E-mail: office@enjoystudios.ro

Angajări videochat la Enjoy Studios: https://www.enjoystudios.ro/angajari.html

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul