Criteriul National

Enjoy Studios, cel mai bun studio de videochat din Bacău, le răsplătește pe modele cu bonusuri în valoare de sute de dolari

Enjoy Studios, cel mai bun studio de videochat din Bacău, le răsplătește pe modele cu bonusuri în valoare de sute de dolari
august 13
17:15 2019

Vacanțe pe plaje exotice, haine ce poartă blazonul marilor case de modă, boliduri de lux … lucruri la care toți tinerii visează, dar realitatea primului salariu vine și le arată că lucrurile nu stau chiar așa, astfel că din ce în ce mai mulți tineri ajung să fie singuri printre străini în țări precum: Italia, Spania, Anglia.

Enjoy Studios Bacău a spus STOP acestei nedreptăți și le-a întins o mână de ajutor tinerelor domnișoare din Bacău, dezvoltând un concept care să le asigure tinerelor viața de lux mult râvnită. Astfel, datorită corectitudinii și a transparenței, valori fundamentale în familia Enjoy Studios, acesta a devenit unul dintre cele mai iubite studiouri de videochat din Bacău, cu modele care au zilnic încasări de mii de dolari.

Enjoy Studios Bacău, studioul de videochat care are grijă să le răsplătească pe modele de videochat cu bonusuri colosale

Fiind la început de carieră, tinerele au nevoie de încurajare și de suport, iar echipa Enjoy Studios și-a deschis brațele și s-a angajat să le transforme pe tinerele din Bacău în adevărate doamne independente, puternice și încrezătoare în propriile puteri. Așa că, echipa de traineri profesioniști este aici să le paveze pașii spre succes cu sfaturi și metode prin care să își scoată în evidență atuurile. Alături de echipa de profesioniști, fetele prind imediat încredere în propriile puteri, iar cu muncă și pasiune, acestea ajung încă din primele luni să iasă pe ușa studioului cu mii de dolari în buzunar.

Toată munca depusă de către modelele Enjoy este răsplătită cu multă atenție de către ownerii Enjoy Studios, astfel că fetele beneficiază lunar de bonusuri de sute de dolari și vouchere la saloane prestigioase.

Bonusurile modelelor de videochat Enjoy Studios nu constau doar în valori financiare, fetele sunt răsfățate de echipa de videochat și cu vacante exclusiviste în locuri dedicate cu siguranță clasei elitiste. De curând, modelele de top au fost trimise să se relaxeze pe plajele Mauritius, acolo unde soarele sărută marea albastră ca cerul și plajele rupte din soare. În vacanță, fetele au avut grijă să se răsfețe cu cocktailuri spumoase din ingrediente proaspete și să deguste preparate care încântă papilele gustative.

Modelele care au ales să nu plece în vacanță, au fost răsfățate cu o sesiune de shopping bine meritată, unde haine de lux, parfumurile scumpe și sesiunile la spa au făcut deliciul unei zile perfecte de relaxare.

Studio de videochat Bacău își ține deschide porțile pentru noi doritoare

Datorită eforturilor depuse de întreaga familie Enjoy, cel mai bun studio de videochat din Bacău și-a deschis și alte studiouri în zona Moldovei, astfel că tinerele care doresc să își trăiască viața la maximum pe propriile puteri sunt așteptate la un interviu cu viitoarele colege de la HR.

Datorită anilor de experiență și a dedicării spre acest domeniu care promovează frumusețea femeii, Enjoy Studios a ajuns un studio de videochat emblematic în Bacău, consolidat zi de zi prin promptitudine, dedicare și înțelegere.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul